„Отдел Издирване“ - новият български сериал на NOVA от 26 февруари тема 1

• 37 826
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Mediterraneo
Чудесен е!

# 91
  • Далечният изток
Елена Телбис засега ми е най-симпатична.
Ана имам чувството, че се мъчи да имитира Невена Коканова...

# 92
Не успях да видя датите на гроба - на колко години е починала дъщеря им?

# 93
Нападателя в парка беше с бежов суичер, нали?

# 94
  • Mediterraneo
И аз не видях, някой да каже. И кога?

# 95
На осем.
2001- 2009

# 96
  • Бургас
Мисля, че 8 годишна е била, но не съм сигурна, че бегло го видях.
Хр. Петков е супер психо!

Харесва ми, че има нови лица във филма. Трябва да се дава път на младите.
Полицайката от екипа на Вергов ми харесва!
Пападопулу ми е малко страна. Но ще й свикна!

# 97
Само на мен ли напоследък Вергов ми е еднакъв във всяка роля - мимики, интонация, поведение? Все едно Банков гледам. Историята им с Ани и детето пък е едно към едно и тя. Но Ани тук е много различна и ми допада.

# 98
Мен нещо не ме впечатлява. Малко ми е скучен, да не говорим колко е тих и мрачен. Защо винаги решават, че хубавия криминален сериал трябва да е в студената гама. И да е мрачен и тих. "Под Прикритие" показа, че не е нужно. Може един сериал едновременно да е лек и сериозен. Христо Петков сякаш играе една и съща роля, а на Вергов нищо не му разбирам. Ще му дам шанс тази и другата седмица, но ако не ми задържи вниманието, това ще му е.

# 99
  • София
Страхотен е Вергов. Пак в ролята на родител, загубил детето си. Много добре пресъздава мъката. Интересно е за сега.

# 100
2001 - 2009 пишеше на надгробната плоча.
Защо в този тип сериали все трябва да има някакъв мрачен бекграунд зад главните герои? Тук е починало дете, в Дяволското гърло починал съпруг, все трябва да са някакви големи страдалци и с голяма драма героите. Голямо клише.
Иначе засега ми харесва, но наистина озвучаването не е много добро.

# 101
  • София
Значи Нина, дъщеря им е отровена 2009 г. На 8 г.
А сега сме 2019 г. Минали са 10 г.
Какво, имаме мистериозен наемен убиец, който убива целите си с отрова/токсин? Но какво общо има едно десетгодишно момиченце с един трафикант на наркотици? Обикновено децата на полицаи се отвличат или се убиват самите полицаи, а не децата им, защото така само ги превръщат в още по-големи врагове, които вече няма какво да губят.
Цайса ли стои зад всичко това? И той ли е убиецът в парка? А онзи убиец с отровата само по този начин ли убива, нещо като патент, ако е така може да се причисли и към серийните убийци.
Мхм, някак си не ми стои убедително. Има нещо друго, ще видим. Още е много рано.

относно озвучаването, на моменти не разбирам какво се говори и много се дрзня. :/

# 102
Такъв му е натюрела на Петков. Я да играе някой плебой дали ще му се получи според вас? Joy
На толкоз таблици и прочее забравих, че днес е от 21ч сега го пускам.Бях загледала Сънито, много съм зле. 😁
Пападополу не я харесвам, не остарява добре. И като игра не е кой знае какво.
Вергов като почне така да ми шепти много дразни, има толкова хубав глас. Що не се отпусне...?! 😁И използвали снимка на неговото си дете.
Младата полицайка ми харесва.

# 103
  • Далечният изток
Оф, харесват ми идеите на българските сериали, обаче то чуден диалог, ама един муден, ама едно рецитиране...

# 104
Гледам,  подкрепям...Но много скучно за сега...
Крясъци, рецитация, погледи, драма, приглушени цветове, кофти звук... Не ме грабва.
Заради Вергов ще гледам, но и той е скучен.

Общи условия

Активация на акаунт