„Отдел Издирване“ - новият български сериал на NOVA от 26 февруари тема 1

• 37 824
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Определено ще гледам,щом Вергов е там Simple Smile Пък и два часа серия -идеално ми идва.

# 76
  • София
Само днес ще е двоен епизод. От другата седмица ще е стандартно - с начало от 22:00 и ще е 45 мин.

Вергов не ми е любим актьор. Но ще дам шанс на сериала. С последният му филм не ме изненада с нищо, може пък сега да успее. Иначе моите симпатии са за Иван Бърнев и Хр. Петков. За втория стана ясно, че ще е с централна роля, но се надявам, че и Бърнев ще има сериозно присъствие.

# 77
Надявам се сценаристите да са успяли да избягат колкото се може повече от историята в ДГ и да са написапо-вълнуващ сериал.

Като гледам пуснатите промоционални снимки, да залагаме ли дали бившите съпрузи ще станат настоящи Grinning

# 78
Майче, ами тя вече има ново семейство, но пък ако си рекла да я развеждаме 🙃

# 79
  • София
Майче, аз залагам на любовна история с хърватката Simple Smile. А и Вергов снима в Сплит Simple Smile

# 80
Вергов колко е остарял само, но пък тези хубави сини очи  Simple Smile
Аз се надявам да прилича на Дяволското, а и да има такъв хубав саундтрак

# 81
Остарял е доста, даа. Но пък готино остарява. Малко повече се лигави, но явно си е такъв.

# 82
  • София
До тук добре. Рано е още за изводи, но ми харесва работата с камерата на прима виста. Музиката също е добре подбрана.

Ха, гледам Димитър Банчев от сезон 2 на Игри на волята играе. Полицая в парка.

# 83
Нещо озвучаването не ми харесва.

# 84
  • София
Нещо озвучаването не ми харесва.

И на мен. Човек трябва да се напряга, за да чуе.

# 85
  • София
На мен ми харесва за сега.

# 86
Пападопуло ( ако правилно го изписвам ) винаги ли така рецитира...

# 87
  • Mediterraneo
И аз тук!
Ужасно харесвам Вергов, въпреки лошата му дикция. Христо Петков също харесвам. Пападопулу- не, обаче пък на фона на останалите ще трябва да й дам шанс.

# 88
  • София
И аз да се запиша, интересно начало. Харесвам Вергов как играе. И някак убедително все е разведен. Димитър от ИВ дали ще има епизодична роля само, и аз го забелязах.

# 89
Христо Петков и тук е психопат 😁

Общи условия

Активация на акаунт