„Отдел Издирване“ - новият български сериал на NOVA от 26 февруари тема 1

• 37 843
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Другата България
Донка.
Точно на нея ми прилича Маги.
Благодаря, Ели.

# 136
  • София
Кой актьор играеше Цайса?

Прекалено мрачен ми се видя, надявах се на друго.

# 137
А тази братовчедката на Цайса къде е играла, сеща ли се някой? Не, че ще я видим пак, но сега мира не ми дава откъде ми е позната...

Така се чудих 1 час този „парашутиста” откъде го знам, а то било порастналия Филип от Забранена любов...

# 138
  • Далечният изток
А тази братовчедката на Цайса къде е играла, сеща ли се някой? Не, че ще я видим пак, но сега мира не ми дава откъде ми е позната...

Така се чудих 1 час този „парашутиста” откъде го знам, а то било порастналия Филип от Забранена любов...
Не е ли Жени, съпругата на Иван Лечев? На нея ми заприлича.
О, Филип от Забранена любов ли?! Нямаше да се сетя.... Simple Smile

# 139
Аз съм много доволна. Декора на отдела е специално за сериала и са целели да наподобява американски отворен полицейски участък. От там пък и като атмосфера препратката ми е със Сиатълския The Killing (който е скандинавски римейк Smiley Wink) Заиграли са се, но успешно, музиката е страхотно допълваща.
Актьорите нямам забележки, сюжета ще е по-мащабен от прост сериен убиец. Ще го гледам.

# 140

Не е ли Жени, съпругата на Иван Лечев? На нея ми заприлича.
О, Филип от Забранена любов ли?! Нямаше да се сетя.... Simple Smile
Да! Съпругата на Иван Лечев е, но аз не я знам по това направление. Сега й четох биографията, участвала е в много реклами, водеща е била на концерти... като и да е, ще спя спокойно! Wink

# 141
  • София

Отдел Издирване - Епизод 1 - 2

директните линкове, са без реклами и забрани, за гледане извън България

могат да се отварят на МОБИЛНИТЕ(без добавки)
   в браузъра на КОМПЮТЪРА - след инсталиране на HLS Player - m3u8 Streaming Player
или Native HLS Playback

във VLC player с влачене и пускане на бутона(линка)

видеата, могат да се гледат и на телевизор.
  ето как...
Скрит текст:

за предаване на телевизора през VLC

и предаване(изпращане) на ТВ-то от браузъра

Линковете се отварят и след премахване на записите от ТВ сайтовете.

# 142
  • София

Цветан Алексиев.

# 143
Горе долу бива, очаквах малко повече! Надявам се нататък да се развие доста добре и да станат по-динамични епизодите! Виждам доста прилики с ДГ, но това е нормално все пак е от (почти) същия екип, а и все пак е кримка Simple Smile

# 144
  • София

Цветан Алексиев.
Благодаря.

Ще го гледаме, но след Съни бийч, разликата е голяма и като картина и като игра, звукът и на двата не е топ, но тук ми се губеха доста реплики. Все пак съм фен на Христо Петков и Вергов, историята може би също ще е интересна, така че ще го следя.

# 145
След "Дяволското гърло", при запитвания за продължение, екипа нали отговаряше, че е възможно, но в друг град и с друг екип. Може "Отдел Издирване" да е отговора Wink

# 146
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
На мен ми хареса началото.  
Проблем с озвучаването нямах. Актьорският състав ми е ок - нямам отявлени любимци или пък недолюбвани сред тях. Всички ми харесаха как играят до момента.
Единствено тъмният фон през 90% от времето ме подразни. Не знам дали "повредата" беше при мен (гледах на компютър и съм склонна да се съмнявам в настойките на монитора), но някак прекалено тъмно ми дойде.

# 147
Не, това е филтър с който е заснет филма.
Който е отвратителен и много ме дразни.
Да не си помислим, че гледаме комедия или нещо хубаво.
Убийства ще има!

# 148
  • Русе
И аз да се запиша. Харесва ми за сега сериалът. Този, новият съпруг на майката, ми е нещо подозрителен. Има нещо гнило сякаш.
"Филип" и аз го разпознах. Изглежда находчив и добро ченге и мисля, че в крайна сметка ще го приемат останалите.

# 149
Да и на мен вторият съпруг не ми вдъхва доверие.

Общи условия

Активация на акаунт