„Отдел Издирване“ - новият български сериал на NOVA от 26 февруари тема 1

• 37 845
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Случайно снощи попаднах на сериала. Изгледах го и определено ще гледам още един епизод. Много ми хареса Ани Пападополу, лицето й е много специфично и подходящо за такава роля. Добре че прочетох за жената на Иван Лечев Simple Smile никога нямаше да се сетя, а ми беше супер позната.

# 151
Много исках да го харесам този сериал, да има някакво развитие в тази посока - бг сериалите. Може би е време да дадът път на младите, необременени артисти и по-опитните да си останат на рецитали в театъра.

# 152
Допадна ми видяното досега и ще му дам шанс, от двата нови този е по-добрият за мен, a този получава и бонус точка, че е в крими жанра, 
Убийството на младия полицай го очаквах от момента, в който разбрах, че не го пускат на полева работа. Но пък не очаквах да гръмнат Цайса.  Чудех се откъде ми е позната физиономията на протежето на новата шефката на отдела, а вие сте го разпознали кой е Grinning
Само прическата на Пападопулу ми бърка в здравето Grinning приятелка коментира, че и прилича на някоя СССР-ка Grinning
А и аз нямах никакъв проблем с озвучението, но и попринцип нямам, де, всичко си чувам Joy

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 10:42 от maichetoooo

# 153
  • София
Писах, писах, пък то се изтри..
На мен не ми пречи, че е мрачен, подходящо е за жанра. За озвучаването - и аз връщам на моменти, но имам същия проблем и с други сериали. И аз не очаквах да елиминират Цайса толкова рано, но за младия полицай не бях изненадана. Вергов може да играе по един и същи начин, но не ме дразни, за разлика от Духовникова и Карамазов в Гърлото. Тя не ми харесваше с това хлапашко поведение, а той ми е голямо дърво, въпреки че иначе е много симпатичен. Странен е мъжът на Ралица, определено има нещо гнило там. Както и компаньонката.

# 154
Ама защо се учудвате за Цайса? Ако не го бяха гръмнали, щяха да го отровят в ареста.
Още преди това стана ясно, че е бушон, а на бушоните това им е работата – да гръмнат и да прекъснат веригата.

# 155
  • Другата България
А аз бях разбрала, че всеки епизод ще е отделна история.
Сега се оказва, че историята ще е една.
То не, че се оказва, аз не съм разбрала.
Дано не забравям от понеделник до понеделник сюжета, че с толкова сериали.....

Този, на който звънна Вергов, когато отключи телефона на убитото момиче, някой схвана ли кой е?
В смисъл, после даваха ли го този същия?

# 156

Този, на който звънна Вергов, когато отключи телефона на убитото момиче, някой схвана ли кой е?
В смисъл, после даваха ли го този същия?

Според мен беше поръчителят на убийството. После единият полицай каза, че номера не може да бъде проследен.

# 157
  • Другата България
Тоест, все още не е ясно кой е, нали така?
Че го гледах на запис по нощите и да не съм пропуснала нещо.
Благодаря.

# 158
защо го няма качен в нова плей, изобщо не са го сложили като програма в списъка им, където са и останалите сериали?!

# 159
Напротив ,гледам го в момента.Малко по-надолу е.

# 160
  • Другата България
защо го няма качен в нова плей, изобщо не са го сложили като програма в списъка им, където са и останалите сериали?!
Тук в темата Мари Мар го е качила, препоръчвам нейните линкове, а и е без реклами.

# 161
В малките часове изгледах пилотните серии и не заспах, въпреки че бях много уморена. Тоест засега сериалът ми е интересен. Няколко неща не разбрах съвсем - сигурно ли е, че Цайса уби хърватката?

Гласът, който предупреди другата хърватка да не напуска страната, не беше ли на този, който отстрани Камен от поста?

# 162
Само в петък ли ще го дават и знае ли се колко серии са ?

# 163
Само днес ще е двоен епизод. От другата седмица ще е стандартно - с начало от 22:00 и ще е 45 мин.

Вергов не ми е любим актьор. Но ще дам шанс на сериала. С последният му филм не ме изненада с нищо, може пък сега да успее. Иначе моите симпатии са за Иван Бърнев и Хр. Петков. За втория стана ясно, че ще е с централна роля, но се надявам, че и Бърнев ще има сериозно присъствие.
С
Какво давате шанс? Или гледаш или не.... Омръзнахте с тия шансове....

# 164
  • Бургас
Вторият мъж си мисля, че ще е замесен в случая. Много е подозрителен. А и се разбра, че има замесен полицай, заради изтритите записи с освобождаването на компаньонката от ареста.
А тя пък, мисля, че ще е някаква разследваща от хърватска страна.
Със сигурност ще има замесени високостоящи хора зад убийствата и отравянията.

Общи условия

Активация на акаунт