„Отдел Издирване“ - новият български сериал на NOVA от 26 февруари тема 1

• 37 844
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Мъжът на Ралица някаква скрита лимонка ще се окаже май. Нещо интуитивно ми говори, че не му е много чиста работата, или може би много криминалета гледам Satisfied

Според мен Петър уби прокурора, за да не го издаде, защото и той е замесен по някакъв начин.

# 556
  • Mediterraneo
На мен пък ми е безгласна буква Петър, не го виждам замесен в нищо ( повтарям се).

# 557
Аз гледам със закъснение, но и на хърватката не вярвам особено все още.

# 558
На мен най-подозрителна е Ралица!!!!!

Манипулативна, опасна, познаваща отлично системата и някакси изведнъж се кротна покрай случая с дъщеря си?!?!

# 559
  • София
Даа, не дават какъв го играе. Водят го “цивилен” - значи не е от системата, а си влиза и се разхожда спокойно из управлението, ведомството, каквото и да е...😉. Работи ли нещо? Бизнесмен ли е?
Мътна работа...
А Камен много бързо откри Нера. Дори дансаджията да иска не може да знае нищо повече от това, че е от Европол, а Камен отиде в “единственото” градче в Хърватия и я откри, следи и ...😂
На мен най-подозрителна е Ралица!!!!!

Манипулативна, опасна, познаваща отлично системата и някакси изведнъж се кротна покрай случая с дъщеря си?!?!
Да, на нея трябва да й е кристално ясно, че Борис е действувал по нечие нареждане. А тя, сякаш я интересуваше само, че тя не е убила дъщеря си, а кой - няма значение...

Последна редакция: пт, 02 апр 2021, 23:23 от almadji

# 560
Аз отначало смятам, че при него има нещо гнило и то се доказа с убийството на Борис, въпросът който остана доколко е гнило то.
Камен зае мястото на Ралица - сега изпитва вина и търси отговори.
При хърватка продължава нещо да не ми е както трябва и не я чувствам искрена. А сцената между нея и Камен беше добра. Макар да смятам, че той продължава да обича Ралица.

# 561
... а Камен отиде в “единственото” градче в Хърватия и я откри, следи и ...😂
и й чукна две яйца 😏

# 562
Аз така и не разбрах каква точно информация имаше на компютъра ѝ. Може би оттам са намерили някакви следи.

А как изобщо информаторът на Ралица се оказа в дома на Камен? Не го ли убиха на друго място двама с качулки?

# 563
Нищо чудно мъжът на Ралица да е застрелял Миро , не случайно дадоха, че не замина , а и има нещо съмнителн около дъщеря му. Аз лично не вярвам баш той да е Портиерът, но със сигурност е замесен. Вероятно и бракът с Ралица е театро, за да може да я контролира и да я държи настрани от Камен.

# 564
И аз май съм мигнала. Кое е това девойче, което търсеше мъжа на Ралица и с което той си тръгна? Дъщеря от първи брак, що ли.

# 565
Със сигурност не му е чиста работата на Петър. От самото начало изглежда съмнителен, а с убийството на Борис се потвърди, че крие нещо и иска да му затвори устата. Защо иначе да го убива?

Да, това е дъщеря на Петър. Ще излезе някой заек и от там.

# 566
Магдалена каза, че й е познато момичето, та и от там ще излезе нещо.
Петър е брънка от цялата верига, но с убийството на Борис със сигурност искаше да прикрие нещо.
Всичко е започнало от онзи случай на Камен, но за него нищо не казват. Какво точно са разследвали и защо някой ще иска да го убие и то по този начин - отрова, а не просто да го гръмнат.

# 567
Серията ми беше много интересна.

# 568
  • София
Ако има тук, които са гледали един от най-великите криминални трилъри, ''Обичайните заподозрени'' (The Usual Suspects) сигурно се сещат, че там се търсеше кой е митичния, неуловим и страховит, Кайзер Созе. Не искам да издавам дори и в спойлер каква ми е връзката и обяснението, защото ще разваля кефа на тези, които не са гледали филма (а горещо им го препоръчвам), но тези които са го гледали нека направят паралел с Петър, като поведение, като особа, изобщо... Та, той ли е ''Портиера''??? Wink

# 569
И аз май съм мигнала. Кое е това девойче, което търсеше мъжа на Ралица и с което той си тръгна? Дъщеря от първи брак, що ли.
На такова прилича, но във всеки случай въпреки кратките си реплики, звучеше по-добре от "баща си", който и за самодеец не става!

Общи условия

Активация на акаунт