„Отдел Издирване“ - новият български сериал на NOVA от 26 февруари тема 1

• 37 835
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Звездите ми говорят:
Ралица “играе”. Тя подозира Петър - затова отблъсна Камен, каза му, че трябва да продължи напред и каза, че иска дете от Петър. 😜

# 586
Нали Сергеев се е нуждаел от пари за лечението на дъщеря си. И се е забъркал в незаконни сделки, за да спечели пари. Камен е разследвал нещо, което би разкрило следите на Сергеев, затова е искал да го отрови.

# 587
Аз пък разбрах, че Сергеев се е опитал да отрови Камен и са му платили с пари за лечението на дъщерята. А се е опитал да го отрови, за да спре разследването, което явно засяга големи интереси.

# 588
И според мен Петър ще се окаже в основата на всичко. Това момиче, което се представи за негова дъщеря, най-вероятно никакво дъщеря не му е, а е част от прикритието му.

Между другото, понеже съм гледала "Атомна блондинка", си мисля, че хърватката също е възможен вариант.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 11:26 от Telesilla

# 589
На мен хърватката ми е съмнителна с това бързо  впускане в леглото на Камен, за какво друго ще е, ако не да го манипулира. Но едва ли е в дъното на всичко. Но и двата варианта при нея не ми се връзват - да е бяла и добра като агент на европол или да е част от групировката на лошите под прикритие на службата.
И това пък с детето какво беше- дали Ралица наистина тества Петър или по-скоро реакцията му ще го издаде.

# 590
Добре, аз не съм много наясно, признавам си. Но съм гледала доста филми и сериали. От думите ти излиза, че никой не бива да се равива/ променя освен главния “герой”. Така ли? Нито другите около него, нито второстепенните роли, нито епизодичните. Това няма как да е правило. Обясни ми, моля те.

# 591
Харесва ми идеята Ралица да тества Петър с желанието за дете, да види до къде е готов да стигне. Общо взето всички са ми съмнителни в този сериал без Камен

# 592
  • Другата България
На мен хърватката ми е съмнителна с това бързо  впускане в леглото на Камен, за какво друго ще е, ако не да го манипулира. Но едва ли е в дъното на всичко. Но и двата варианта при нея не ми се връзват - да е бяла и добра като агент на европол или да е част от групировката на лошите под прикритие на службата.
И това пък с детето какво беше- дали Ралица наистина тества Петър или по-скоро реакцията му ще го издаде.
Изобщо не ми е съмнителна хърватката на мен.
Най-после поне за нея се изясниха нещата, въпреки, че ние вече я бяхме разконспирирали.
Сега си обяснявам и защо онзи снайпериста така я гледаше, когато се срещнаха, и искаше среща с нея.
С него нещо не стана ясно обаче какво се случи.
По-голяма загадка ми е Ралица.
Още не съм наясно дали наистина изобщо не заподозря Петър и се върза на тъпото обяснение, че се бил освободил прокурора, и той затова го гръмнал. Ей така, един обикновен човек, дето не е виждал пистолет, хладнокръвно убива друг, без да му мигне окото. Не искам да го повярвам, затова си мисля, че нарочно се прави на неразбираща, за да се върже той. Дъщерята не е негова, това предполагам, Магдалена се усети и ще го разнищи това. Но за детето не знам, така, както го изтърси от нищото.....дано е поредната провокация от нейна страна.

# 593
Признавам си, че не искам Петър да се окаже голямата клечка.... не ми изглежда толкова печен някак си?!?

За да ме изненадат бих наклонила везните към психолога - хем от системата, но напуснал, хем приятел, хем му споделят, никой не би го заподозрял 🙃

# 594
  • София
Е как момичето да не е дъщеря на Петър?! Ралица нали я видя? Не мога да си представя, че Ралица и Петър ще са женени от няколко години и тя няма да знае нищо за старото му семейство или че той ще я заблуждава за дъщеря си.

Не ми харесва това маркиране на различните истории и случаи. Подхващат нещо и после труп и край, повече не се споменава. Определрно нещо куца в сюжета

Дани, и аз предпочитам да е някой като психолога. За мен е далеч по-правдоподобно да е Румен, отколкото Петър.

# 595
  • Другата България
Е, не си го представяй.
Аз си го представям, и за мен е напълно възможно като част от прикритието му.

# 596
  • София
Психологът е съмнителен - той е единственият външен, който се явява често 😉 , но и Петър е замесен, предполагам...
Нали не си представяме, че ще открием Главния в средата на сериала? 😂

# 597
Е как момичето да не е дъщеря на Петър?! Ралица нали я видя? Не мога да си представя, че Ралица и Петър ще са женени от няколко години и тя няма да знае нищо за старото му семейство или че той ще я заблуждава за дъщеря си.

И какво пречи дъщеря му да е осиновена?
Имам усещането, че историята ще се завърти пак покрай домовете за сираци – я канал за бели робини, я търговия с органи...
Гледам го още филма, но наистина има доста големи дупки в сюжета.

# 598
Щом натъртиха така явно как Магдалена се зачуди дали дъщерята на Петър не й е позната от някой дом, за мен значи, че това момиче е осиновено и е прикритие на Петър. Иначе за какво ще се чуди Магдалена, ще звъни на някой си да проучва... А, че има огромни дупки в сюжета... към момента има доста, дано накрая всичко си има логично обяснение.

# 599
  • София
Предполагам, че дупките са оставени нарочно. Чак сега ни показаха дъщерята на Петър, а я споменаха още в началото. Не са показали сцена между Ралица и момичето, освен снощи.
Като кримка добре е поставен сериалът. С някои малки изключения, като бързото откритие на талия в трупа на детето...

Общи условия

Активация на акаунт