Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 96

• 27 341
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
НФ по принцип пускат на главните рано или късно.

Киво в Истанбул ли е като гледам снежната снимка.
Там се радват на сняг ,при нас е сух студ.
Ама и аз не обичам прекалено сняг ,щото става лед .

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 15:49 от femmi2

# 121
Вай беее ... уникален е просто! Влюбих се отново Grinning

Какъв Бехлюл, какъв Джесур, няма нищо общо, евала! Нашият Мистър Превъплъщение Heart
Момичета, благодаря ви за прекрасната изненада! Heart Eyes Тази седмица ни е тръгнало от понеделник, все така да продължава ! Flowers Four Leaf Clover
Ирко Heart Eyes може да е много стар филма, но е сто пъти по-хубав от тези,екранизирани след него! Нито Леонардо, нито другите Ромеовци струват, за Жулиетите пък да не говорим Satisfied
Пепи Heart Eyes Айре Heart Eyes Благодаря! Kiss Айре, видя ли какво те попитах снощи ? Успех с техниката, трябва да ти я оправят, че я виж какви изненади ни прави Нетфликс Heart Eyes
Феми Hug за всички ни най- после има страхотни изненади, доволна съм ! Йозге не ме кефи особено на тази снимка, дано в сериала да е супер!
Терзи Heart Eyes благодаря!!! Flowers Bouquet

# 122
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Наистина как започна този ден. Много ми харесва, много. На мен ми харесва и Йозге. Сутринта като видях снимките си помислих точно, че вече Башак може спокойно да качи вече снимки на Къванч и без шапка и то взе, че и това стана. Ох, тази седмица може да се надяваме и на още .
Фени, наистина е мистър Превъплащение.  Сигурна съм, че ще видим един съвсем различен герой. Много добре те разбрах какво имаше предвид. 👍 Представям си го като много свободолюбив, малко бохем и много отдаден на науката, въвлечен в тази катастрофа  , с която трябва да се справи.
А как разбирате израза " скоро", защото това скоро е доста разтегливо понятие.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 123
Пепи Heart Eyes абсолютно! Hands Plus1
Цитат
Представям си го като много свободолюбив, малко бохем и много отдаден на науката, въвлечен в тази катастрофа  , с която трябва да се справи.

Много ни е красиво момчето, не мога да отлепя очи от Арман ... а явно не само аз, феновете вече започнаха с колажите Heart

Скоро, скоро ... след няколко месеца Stuck Out Tongue Closed Eyes
Лекинка! Hug

Добро утро! Hug

А колажите продължават да се множат Heart

Има статия от Ранини, преведох я с гугулето
http://www.ranini.tv/haber/43444/1/kivanc-tatlituglu-netflix-ori … rseller-paylasild
Цитат
15 февруари 2021 г.
Споделени бяха първите изображения от оригиналната поредица на Netflix, която разказва за история на подводница с участието на Kıvanç Tatlıtuğ.

Оригиналната поредица на Netflix, която разказва за свободолюбивия инструктор по гмуркане и морски биолог Арман, който се готви да участва в изследователска мисия на подводница и ще се състои от осем епизода, започна снимките на брега на Егейско море.
Екшън приключението е продуцирано от OGM Pictures.
В ролите: Kıvanç Tatlıtuğ с главна роля в сериала, особено Özge Özp Pirinçci, Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman, Güven Murat Akpınar, Ersin Saldıranm Alperınıımın, Alper Harikınınm, Alper Saldınınm, Alperıkışınım, Alperıkınımın, Alper. се състои от имена.
Режисьор: Tolga Karaçelik & Umut Aral
Автор: Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı и Murat Uyurkulak под ръководството на Jason George
Сюжет: В резултат на природно бедствие, което сполетя света, Арман и неговият научен екип трябва да се качат на военна подводница, за да оцелеят. Арман и екипът му се опитват да разберат какво се случва, докато разследват каква е истинската мисия на тази военна подводница. Може ли да успее да спаси себе си, екипа си и наистина много повече, в крайна сметка?
Планирано е сериалът да бъде излъчен едновременно по целия свят към края на 2021 година.
Както са писали някои фенове - без думи ...

Хубав ден! Hug

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 09:20 от queen_fenka

# 124
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета!

Зави ми се свят от красотите, които сте "донесли"! Супер Къванч в нов образ! Мехлем за душата ми! Косата му е дълга, както го харесвам. Иде ми да грабна това русоляво кичурче и да го метна зад ухото му. Но за да съм коректна към себе си и към вас, пак ще мърморя за плюс петте килограма... искам ги!

Днес малката ми дъщеря има Рожден Ден. Навърши 26.

Скрит текст:

Лек ден! Simple Smile

# 125
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря сърдечно за споделеното!

Възхитена съм също от новите снимки! 💜Макар и да имахме бегли представи за външния вид на Арман, излъчването му, одухотвореността му са впечатляващи. Енигматичен, загадъчен, творческа натура.
Такава асоциация ми носи видяното.

Допада ми на мен визията на Йозге. Ексцентрична и динамична изглежда.

Играта с цветовете много ме впечатли. Стилистът печели моите поздравления.

Навремето лилавото е бил най- скъпият цвят и се е носел само от кралете и кралското семейство, тъй като се е добивал от морски мекотели.
Във Фън Шуй лилавият цвят е символ на децата, богатството и любовта, цвят, който царува.

С още по- голямо нетърпение очаквам да тълкуваме багрите и на вътрешния свят на героите в това приключение.

"Бъдете Щастливи!
Не защото всичко е Прекрасно, а защото вие избирате да виждате Прекрасното във всичко!"
Прекрасна вечер! 💜

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 20:29 от Alynna

# 126
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Здраве и на вас, и на близките, и на техниката ви пожелавам!!!
И понеже едва сега загрях, че Фенка си е редактирала снощния пост сутринта,
ще го цитирам с благодарност и за да го видите всички >>>

Добро утро! Hug

А колажите продължават да се множат <3
Скрит текст:

Има статия от Ранини, преведох я с гугулето
http://www.ranini.tv/haber/43444/1/kivanc-tatlituglu-netflix-ori … rseller-paylasild
Цитат
15 февруари 2021 г.
Споделени бяха първите изображения от оригиналната поредица на Netflix, която разказва за история на подводница с участието на Kıvanç Tatlıtuğ.

Оригиналната поредица на Netflix, която разказва за свободолюбивия инструктор по гмуркане и морски биолог Арман, който се готви да участва в изследователска мисия на подводница и ще се състои от осем епизода, започна снимките на брега на Егейско море.
Екшън приключението е продуцирано от OGM Pictures.
В ролите: Kıvanç Tatlıtuğ с главна роля в сериала, особено Özge Özp Pirinçci, Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffman, Güven Murat Akpınar, Ersin Saldıranm Alperınıımın, Alper Harikınınm, Alper Saldınınm, Alperıkışınım, Alperıkınımın, Alper. се състои от имена.
Режисьор: Tolga Karaçelik & Umut Aral
Автор: Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı и Murat Uyurkulak под ръководството на Jason George
Сюжет: В резултат на природно бедствие, което сполетя света, Арман и неговият научен екип трябва да се качат на военна подводница, за да оцелеят. Арман и екипът му се опитват да разберат какво се случва, докато разследват каква е истинската мисия на тази военна подводница. Може ли да успее да спаси себе си, екипа си и наистина много повече, в крайна сметка?
Планирано е сериалът да бъде излъчен едновременно по целия свят към края на 2021 година.
Както са писали някои фенове - без думи ...

Хубав ден! Hug

Лека вечер!!!

# 127
Привет! Hug
Кате, да ти е жива и здрава дъщерята, много щастие и успех! Flowers Bouquet
Никакви 5 кг. отгоре пък не давам аз, така си е бомба Къванч , изглежда по-млад . А кичурчето не искам да го приглажда, аз го харесвам така по-разрошен Smile
Алинка Heart Eyes радвам се, че ти харесва и на теб патрона, аз отдавна не бях се любувала толкова на негова снимка, уникално готин е Heart
Цитат
Възхитена съм също от новите снимки! 💜Макар и да имахме бегли представи за външния вид на Арман, излъчването му, одухотвореността му са впечатляващи. Енигматичен, загадъчен, творческа натура.
Такава асоцияция ми носи видяното.
На много фенове се е харесал, колажите се увеличават

Цитат
Колеги и приятели на Kъванч подкрепят новия му проект „История на подводница“ в социалните мрежи със своите харесвания и коментари.
Вторият режисьор на поредицата, Умут Арал, споделя новините за новия сериал на своя инстаграм.
Близкият приятел и колега на Kъванч, Ръза Коджаулу коментира новите снимки с надпис „Великолепна тройка“ и е ударил лайк, също сред онези, които го подкрепиха са Едже Йоренч, Башак Дизер, Йозге Йозпиринчи, Берен Саат, Алпер Салдъран, Мерич Арал

Дива Hug радвам се, че се обади, притесних се. Хей, обаждайте се поне на два , три дни, да знаем, че сте добре!  Благодаря ! Flowers Hibiscus Синеоката ми прелест! Heart

# 128
Еуфорията е пълна .
Както коментира Фенчето изненади има за всички . Доволни сме . Grinning
Нямам търпение за проектите на двамата хамелеоновци и аркадаши. Радвам се че и други зрители и хора ги очакват.

# 129
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Кате, жива и здрава да ти е дъщеричката 🍷😍
Али, отново с удоволствие те изчетох. А за цветовете.... една от любимите истории, която всички слушат с удоволствие е как се е добивал пурпурно червено цвят в миналото. Много точно си определила Къванч- енигматичен, Йозге- леко ексцентрична.
Фени, и аз мисля, че точно с тази килограми е супер. Абе с една дума чуден е.
Дива, за съжаление ретроградния Меркурий явно продължава да действа , поне при мен, но техниката се оправя , важното е да сме живи и здрави.

Хубава вечер, момичета

# 130
Добро утро, дружки! Hug

Феми Hug, Пепи Heart Eyes Hands Plus1 Това чок якинда да видим колко ще е много скоро Smile
The Кing of transformations Heart Нямам търпение да видя и Арман в действие.

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 131
Добро утро, мили момичета!
С интерес прочетох всяка една от вас, благодаря ви! Heart Flowers Hibiscus
А Айрето Heart Eyes къде е ? Thinking

Къванч изглежда като 26 годишен мъж. Не знам как ги прави тези трансформации, но му се получават великолепно.
Знаехме, че ще е  с прическа подобна на Бехлюл и Джес, ноооо... няма нищо общо с нито един от предишните се герои. Това е друго нещо, това е съвсем нов човек - Арман. Purple Heart
Изглежда ми безгрижен, свободен и щастлив човек.

А Йозге е доста различна и изпъкваща с непретенциозния си имидж. Blush

Радвам се за подкрепата, която му оказват.
Знаела съм, че ще я има.
Определено всички тръпнем в очакване за новото приключение, в което Арман ще ни въвлече. Blush

Фенич Heart Eyes ,
Благодаря за Coffee! Flowers Hibiscus
А кралят на трансформациите много ми се понрави.
Мехмет и Инджи са ми първата среща, първата среща остава винаги в сърцето. Heart

Всички да имате чудесен, ама чудесен ден.
Бъдете щастливи! :*

# 132
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет! Hug
"Всеки нов ден е ценен дар и е наш дълг и привилегия да го изживеем с благодарност."
Нека ни е хубаво,нека ни е усмихнато и много комфортно в срядата ни!

Благодаря за споделеното, дружки! 🌺
Пепи,Дива, Ире, Фенче, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Няма да е много скоро това скоро, но в компанията на няколко трейлъра, снимки и някой друг детайл около заснемането, ще отлети времето.
Много се надявам на едно дълго, съдържателно интервю. С интересни и смислени въпроси.

Кате,зло да те забрави, много здраве и живот желая на цялото ти семейство, още много празници да споделиш с близки и любими! Честита да ти е щерката, макар със закъснение! 🌺🌺🌺

Феми, благодаря и на теб за всичко споделено за твоя любимец, с нетърпение очаквам и филма, и сериала.
Приятно ме изненада визията на Ча.
Много ми напомни незабравимия капитан Рет Бътлър.

Хубав и сполучлив остатък от деня!

# 133
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Няма нищо ново, освен видео, което Башак качи в ИГ как пътува по крайбрежието на Босфора. Дали пък не заминават някъде да празнуват ? Сигурно ще разберем скоро. Макар че съм забелязала, че тя все качва нещо с два- три дни закъснение. Вече няма и причина да крие Къванч, видяхме го как ще изглежда.
От Мави също чакаме, така че както си написала Алинка времето сега ще мине. А и ще чакаме новини за филма. Сега се замислям как ли ще се промени за него ? Може би с удоволствие ще отреже дългите коси 😀 .
Нали той не обича .
Има какво да очакваме, но много време мина от Сблъсък и аз нямам търпение за нещо ново.
Ире, Айра писа, че има проблеми с техниката.
Феми, нищо не казваш за филма на Чагатай?  То вашето чакане свърши. Видях постерите, но не разбрах точно името на филма.
Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 134
Привет! Hug
Ирко Heart Eyes Алинка Heart Eyes Пепи Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss
Ире Heart Eyes на Айрето компа е на поправка, утре ще си го получи и отново ще е с нас Heart Първата любов не се забравя, така е! Много си ги обичам Мехмет и Инджи Heart
За някои първата любов беше тази Heart

Няма сериал Къванч, към който да не се връщам с удоволствие, а някои от тях мога да ги гледам непрекъснато Stuck Out Tongue Closed Eyes
Много бързо ще отминат месеците, само да ни радват така от време на време и всичко ще е точно. А филма сигурно ще го снима лятото Thinking Със сигурност няма да е със същата прическа, жалко, толкова е хубав с дълга коса, ама съм егоистка Simple Smile
Цитат
След публикуването на промоснимките за новия сериал с Kъванч Taтлъту и Йозге Йозпиринчи на официалната страница на Netflix Türkiye, турската преса започна веднага да отразява новините за сериала „История на подводницата / Bir Denizaltı Hikayesi“.

Общи условия

Активация на акаунт