Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 96

• 27 305
  • 738
  •   1
Отговори
# 735
Здравейте !
Момичета Енис Аракън не участвали в Момичето зад прозореца или  ще се появи по късно ?
Беше обявено името му в каста.
Между другото те са големи приятели с Хазалка отдавна. Човека е с други наклонности не казвам нищо лошо само го споделям. Иначе е весел човек и добре се забавлява с гостите си.
Тази пандемия обърка всичко ,дори сет не може да посетиш.

Фенче Hug И друг път сме го коментирали зависи от договора ако е ексклузивен нема мърдане. И нали ще снима и филм пак с ОГМ ,но дали ще го излъчи НФ . Предполагам да.
Да други снимат и скачат от сериал в сериал.
Айре Hug Есра Билгич и тя се впуска в нов проект след сегашния .
Харесвам я ,но е добре да си дадеш почивка особено в тази ситуация ,но тя си знае най добре.
Няма да е на платформа. Пак за любов ша се разказва.
Доста фенове я искат с Чаго и на мен ще ми е интересно но засега не става.
В Т съм мяркала творчество на фенове.

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 13:30 от femmi2

# 736
Фенче Kissing Heart, благодаря за превода!!
Цитат
Адмирации за нашата прекрасна двойка, хора с големи и щедри сърца! Heart
Hands Plus1
да. отговорих ти за тоя Алпер...явно неговата роля е малка, нормално да си джитка м/у тв. сериали и НФ.
Но например Бурджу също се снима в главна роля за НФ- а преди да пуснат сериала,  игра в Червента стая и сега в Момичето.....

Феми Hug, много ги следиш дизи новините...като мен си Wink
наистина Енис го обявиха, че ще участва в Момичето.....
а Есра не я виждам до Чачо, на него му отиват по-нисички и дребни актриси, но за Киво ще е пърфект!! тя е от типа на Фахрие, а с нея Киво беше Hands Ok Hand
Есра явно иска да използва момента в който е популярна, ще видим дали ще има късмет със следващия си сериал....

Заповядайте в новата ни тема!!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1327336.msg42703319#msg42703319

# 737
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, много хубаво това момиче. Прилича на красавиците от 60-те, малко тип Бриджит Бардо. От целия разговор с Ураз най-интересно ми беше за майката 😀 Пишете , че и друг път този Енис е споменавал ама аз не съм чела.
Сигурна съм, че КТБ участват в много благотворителни дела, но те го пазят в тайна и така трябва да бъде. Аз съм при вас вече около две години и оттогава следя по отблизо нещата свързани с тях. И въпреки, че все още може да се прочете хейт най-вече по отношение на Башак за това време има голяма и положителна промяна. Къванч е категорично до жена си, а и тя до него.
Сериалът и аз го чакам по скоро да излезе около октомври- ноември.
Филмът нали пак беше за Нетфликс? Поне с такова убеждения бях останала.
Фени, изгледах двата епизода на Момичето. Ами много ми хареса. Във втория епизод имаше две подсказки защо е такова отношението на майката, но не знам дали си се усетила. Любопитно ми е как ще се развие историята и отношенията между главните герои. Бурджу е много добра както и нейния партньор. Ето, че може да се повтарят двойка, те нали преди това са играли заедно. Най-страшното е, че това е преживяно от реални хора. Наистина какво ли няма по този свят. Както се казва живота е най-големия сценарист.
Хубав ден 🤗🤗🤗

# 738
Пепи, явно не си видяла предишния ми пост Wink
Цитат
Пишете , че и друг път този Енис е споменавал ама аз не съм чела.
забравила си- беше по това време миналата година, пандемия, когато нямахме новини за Киво, ще го постна по-късно.

Заповядайте в новата ни тема!!
https://www.bg-mamma.com/?topic=1327336.msg42703319#msg42703319

Общи условия

Активация на акаунт