Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 96

• 27 343
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
сладурки!
Ирко Heart Eyes Ани Heart Eyes благодаря ви, милички, много се надявам, за сега са добре нашите, а брат ми е посвалил малко температурата! Flowers Four Leaf Clover
Ире, и ти като мен ... ама наистина е много трудно Smile
Аничка, благодаря за прекрасния гиф, много е хубава Башачето Heart Eyes
Айре Heart Eyes е, и в Тубето ли налагат цензура, та това са само целувки Laughing
Ха, много интересна стара снимка си изнамерила, нещо не я помня Thinking
Феми Hug целувките в този клип са от всичките му сериали, не само от Перла, там имаше наистина много, но не бяха както в ЗП Smile На мен ми харесват много всичките! Stuck Out Tongue Winking Eye

Дано ни зарадват с някоя снимка КБТ. А тази ми е особено любима

Също и тази

Хубава вечер с едно ново клипче

Пепи Heart Eyes благодаря, мила! Отново не видях, че и ти си писала, извини ме!
На 27. 04 пускат Фатма
https://www.instagram.com/p/CNj9AVgKe6w/

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 21:25 от queen_fenka

# 691
Фенче Flowers Hibiscus О, в ЗП е горещо.
Сега това може да се види само по платформите или си плащат глобите по тв. Буди размисли тази класика.

И на мен тази снимка тяхна чок ми харесва . Просто Любов ! Heart
Затова я приех и си промених мнението за Башак. Не е лесно в тези среди.

Пепи Flowers Hibiscus Вероятно е свързано с Рамазана ,може и с вируса като не снимат.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 21:14 от femmi2

# 692
Добро утро! Hug

Феми Hug евала! Това е типично за нашата зодия, когато разберем, че не сме били прави за нещо, не ни е страх да си го признаем. Е, не се разведоха, както предричаха някои, а ? Smile
Цитат
И на мен тази снимка тяхна чок ми харесва . Просто Любов ! Heart
Затова я приех и си промених мнението за Башак. Не е лесно в тези среди.

Дали ще ни споделят нещо от снощното празнуване Thinking А може да са си били сами, ако са затворили всичко.

Ооо, и ЗП си отнесоха на времето голяма глоба за сцената в парника, дори по онова време Stuck Out Tongue Closed Eyes И все пак всяка година го повтарят, интересно, дали са я орязали ?  Thinking Satisfied

Хубаво клипче, показващо от къде тръгна нашето момче

Хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 06:46 от queen_fenka

# 693
Привет Hug
мрачно време >>за настроение...
Фенче Kissing Heart
готино е новото клипче от КТСА!!
а тоя не е нов............
https://www.youtube.com/watch?v=aGPvy6cdMf8
веднага познах стила на Анна, но един индийски профил й ги краде и преправя Rage
оригинала>

Сцените с целувките в ЗП, след като го дават в 16.00 ч..... ги режат естествено Grin
Пепи Hug, благодаря за колажа Blush
в Турция отново затягат мерките, въвежда се и вечерен час от 19 ч. до 05.00 а през уикендите не може да се излиза от вкъщи, много заразени има при тях Worried
повече инфо .....

Феми Hug
и аз очаквах снимки....Smirk
но май ще сме на суша с тия ограничения.....

колаж от Kıvanç Tatlıtuğ Latam

............................
Цитат
⚡Днес се състоя пускането на нова дигитална платформа Dramax, която според създателите трябва да се превърне в магистрала за турските сериали в света. Проектите на канал D са представени с испански и арабски дублаж. Други производители и дистрибутори също могат да добавят своите филми и сериали към портала, като делът на платформата в разпределението на приходите ще бъде 25%. Според собствениците на платформата тя е предназначена не за турския, а за световния зрител. Те също така планират да предоставят достъп до други цифрови платформи до архива на Dramax в бъдеще. Абонаментна цена - личен абонат 4,99 € на месец, семеен абонат 8,99 € на месец

от Ранини
http://www.ranini.tv/haber/43991/1/yeni-nesil-dijital-platform-d … -hayatina-basladi

"Dramax ще бъде най-силната платформа, представяща турската култура в света"

„Турските телевизионни сериали могат да се гледат, когато и където пожелаете, по целия свят“

Членът на Изпълнителния съвет на Dramax Мурат Сайгъ ще представи платформата, която може да се гледа в много страни по света, включително Латинска Америка, Близкия изток и Северна Африка, САЩ и Канада,

Сериалите на Къванч са- КГ, ЗП, Перла, М§Х Hands V

.................................
Фемии, опасен е Чачо:)) и готин!!
https://twitter.com/cagatayyfanclub/status/1382292108111937542

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 14:22 от Airra

# 694
Нема снимки . мръъън  актуални .
 Моя се вмириса от тия риби , барем ни покаже некоя Joy
Странно и няма от празника и на Башак.
Вероятно се съобразяват с нещата. Rolling Eyes
Доста  затягат мерките, прочетох от линка.

Айреее , не ми харесва особено на новата фотосесия  тоест идеята , аз ли не сфащам ?  Иначе е втален и чаровен.

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 17:42 от femmi2

# 695
Айре Heart Eyes благодаря за всичко! Kiss Може и суша да настане, да ...
А бе видя ми се познат клипа, но реших, че някой е използвал подобни сцени като от клипа на Анна, бях го позабравила нейния ... сега гледах и двата един след друг, ами то е едно към едно, само музиката е различна, що за наглост е това наистина Rage
Че те какво му гледат тогава всяка година, та то именно целувките са най - хубавото от сериала, не мога да си го представя без тях Smile

Smile плезльо

Феми Hug явно да Thinking Готино гифче! Hands Plus1

# 696
Ето Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 апр 2021, 19:58 от AniMae

# 697
Ани , Мерси за гифчето . Flowers Hibiscus
Кое е детенцето ? Нещо не е на кеф милото .

# 698
Феми Grinning - ами пише, че е Керем, сина на Зейнеп Бешерлер... но не знам подробности.

А мястото е Haliç Tersanesi в Истанбул...

# 699
Ани Kissing Heart Hands V
това е приятелка на Башак, актрисата Зейнеп Бешарлер със сина й, може той да има РД днес Thinking
предполагам и Къванч е там, да видим дали ще ни го покажат Grinning

Феми, Чачо с маската иска да ни каже- крия се от хората, не искам да ме снимат Laughing

Фенче Kissing Heart
Цитат
Че те какво му гледат тогава всяка година, та то именно целувките са най - хубавото от сериала, не мога да си го представя без тях Smile
да, солта на сериала са....ама това е положението.

# 700
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Не мога да повярвам, че ни оставиха без нищо вчера. Освен Рамадан си мислех, че може и заради проблемите около рождения ден на Йозге да са се отказали да качват нещо.
На видеото от Башак се вижда подводница, може и да снимат все пак.
Фени, и аз познавах това клипче на Ана, едно от най- любимите ми е. Чела съм при рускините текста на песента и тя все едно е писана за Къванч.
Аз пък намерих ето тези снимки пак при рускините, как се е променял Къванч през годините.

Човек хамелеон ♥️
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 701
Добро утро, дружки! Hug

Ани Heart Eyes Айре Heart Eyes Пепи Heart Eyes Феми Hug благодаря ви за споделеното! Flowers Hibiscus

Няма нищо ново, за това за добро настроение ви припомням два клипа - от 2010 и 2016 г.

Пожелавам ви прекрасен ден, въпреки лошото време! Hug

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 10:20 от queen_fenka

# 702

Фенче Kissing Heart Flowers Hibiscus, Пепи Hug Flowers Hibiscus
при нас е слънце....
Снощи си говорих с мацката от Kıvanç Tatlıtuğ Fans - според нея в момента не се снима сериала..и тя се чуди защо няма реклама.Persevere

хубав ден!!

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 11:49 от Airra

# 703
Привет, момичета 🤗🤗🤗
ПУ,ПУ,ПУ но Башак е много хубава тук
Ако качи и снимка с Къванч ще е по добре.
Някакъв хотел рекламира , бил близо до къщата на ЗП.
А за тази подводница от вчера, която Башак качи прочетох, че в момента е музей.
Айра, за снимки те си знаят кога и как снимат. Едва ли ще имаме информация. За Мави няма логика да плащат милиони и да няма нищо. Все пак би трябвало да има нова колекция и тя се нуждае от реклама.
При нас е много студено, завиждам ти за слънцето.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

Тази снимка не съм я виждала. Това не е ли режисьора на Сблъсък?

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 17:12 от pe04

# 704
Heart Eyes

Пепи, да много хубави снимки на Башак!
Цитат
за снимки те си знаят кога и как снимат. Едва ли ще имаме информация.
е, когато реж-р беше Толга К. имахме повече информация. Иска ми се да работят, защото с това неснимане се удължава времето за чакане на излизане на сериала Expressionless
за Мави, тяхна си работа...все пак виждаме снимки от пролетно-лятната им колекция, но няма реклама/клип, за първи път се случва.
Да, на снимката с рибата е Улуч Байрактар, отдавна се имат с Къванч.
а слънцето ни е зъбато, с вятър:))

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 18:59 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт