! Бурдаим пак 
Като за начало на седмицата, моята голяма слабост - за мен това е перфектната визия на Киво

Фенче
, много са сладки и тримата 

Айре
, мерси!!! Дано, дано 

Обаче се радвам се, че Ибо ще снима отново с Бирдже!
Баръш ми харесва много (особено маниера на игра на Енгин - много непринудено, за разлика от много други актьори, което ми допада). Не виждам любовта на Зейнеп към него, обаче... за съжаление!
Като цяло: сериал, който започна добре, с претенции за психологическа драма, който се превърна просто в един традиционен сериал-драма... Честно казано, гледам го още почти само заради Енгин, но не знам докога! Съжалявам, не исках да бъда толкова рязка, но жалко за пропиления потенциал... Виж, Апартаментът все още го харесвам!
Ти какво мислиш по въпроса? Дано не съм те засегнала с мнението си...
аз минавам и през темата на сериала, има страхотни коментари!!!
Феми
, не знаех, че толкова не харесваш Дуйгу, но важното е да са щастливи двамата! Хубава вечер!

ехаа, много готина нова снимка! Благодаря!
Киво изглежда като един милион долара, а Генч е модел като татко си, как гордо позира, но защо ли са там ? Дано му няма нещо на Генчо, а да са отишли просто за имунизация, например. Върнали са се в Истанбул

Може би като Сеит и Бехлюл ... не, наистина не мога да избера, и като Мехмет и като Кузей във втори сезон и като Кадир беше страхотен, много ми е трудно, да не кажа невъзможно
А най- много ме е страх да не е заразил майка, че я кара на другия ден за изследвания. За сега са добре и двамата с татко, дано се е разминало, не са били дълго заедно, ужас, толкова време ги запазихме

Привет!! 

/, нито от Башак.....дали не е заради началото на техните религиозни празници