Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 96

• 27 345
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Привет, дружки Hug! Бурдаим пак Stuck Out Tongue Winking Eye

Като за начало на седмицата, моята голяма слабост - за мен това е перфектната визия на Киво Heart

Фенче Kissing Heart, много са сладки и тримата Heart

Айре Kissing Heart, мерси!!! Дано, дано Flowers Four Leaf Clover

Скрит текст:
Да, малко ме разочароваха сценаристите - сериалът се разви в странна посока и не мисля, че това е била първоначалната идея за героя на Ибрахим. Опитаха се да променят характера на Мехди и тази промяна ми се стори нелогична... и същевременно повърхностна. Зейнеп също се лута насам-натам. Тя като че ли не изпитваше истински чувства към Мехди... Не видях това:

Обаче се радвам се, че Ибо ще снима отново с Бирдже!
Баръш ми харесва много (особено маниера на игра на Енгин - много непринудено, за разлика от много други актьори, което ми допада). Не виждам любовта на Зейнеп към него, обаче... за съжаление!
Като цяло: сериал, който започна добре, с претенции за психологическа драма, който се превърна просто в един традиционен сериал-драма... Честно казано, гледам го още почти само заради Енгин, но не знам докога! Съжалявам, не исках да бъда толкова рязка, но жалко за пропиления потенциал... Виж, Апартаментът все още го харесвам!
Ти какво мислиш по въпроса? Дано не съм те засегнала с мнението си...

какво мислиш за Дома с Деметка, разочарова ли те СЦ, харесваш ли Зейнеп и Баръш?
аз минавам и през темата на сериала, има страхотни коментари!!!

Феми Simple Smile , не знаех, че толкова не харесваш Дуйгу, но важното е да са щастливи двамата!

Хубава вечер!

# 676
Ани Kissing Heart машалла!!! Blush
Скрит текст:
а няма как да ме засегнеш, аз се засягам само за патрона Wink
Ибрахим го извадиха ненадейно от сериала, според мен заради новия му ангажимент за НФ.
също харесам Баръш, също се съмнявам в любовта на Зейнеп, но ми се иска да има хепиенд за тях.
все още ми е интересно как ще се развие сериала/ това е историята на Зейнеп/...сега и със завръщането на сестрата. мисля, че финала ще е в края на сезона, т.е има още малко.
един Джесур от мен....

Башак с нова прическа за РД Blush

Фемии, само следя ИГ-те на реж-а и оператора, за някакъв знак.......
Скрит текст:
ох милата.....
видях я аз тая снимка с нещо като халка на ръката на Дуйгу, но ти я спестих Wink
не мисля, че те ще се женят, от изброените двойки

и днес не сме капо!!
бил в болница за животни

лека вечер.

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 19:55 от Airra

# 677
Харесава ми прическата с плитка.
Това ли естествения цвят на косата на Башак ?

Айре Hug  Ти добре реши да ми го спестиш това нещо. Повечето мислят че се отнася за друга двойка. Едната от тях е сгодена. Заради пандемията изчакват със сватбата. Даже две са сгодени с подарени пръстени.

Тиутър ще се наводни ко е истина.  
Чаго се е оженил тайно:sob:

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 00:12 от femmi2

# 678
Привет, дружки! Hug
Айре Heart Eyes ехаа, много готина нова снимка! Благодаря! Flowers Hibiscus Киво изглежда като един милион долара, а Генч е модел като татко си, как гордо позира, но защо ли са там ? Дано му няма нещо на Генчо, а да са отишли просто за имунизация, например. Върнали са се в Истанбул
Цитат
💙 Кыванч с Генчем на приеме у ветеринара İlker Örkmez в Стамбуле  🐶
Hands Plus1
Цитат
страхотно излъчване, макар и омотан с шапка, шал и очила
Ани Heart Eyes много се радвам, че отново си бурда Heart
А Джеско е един път! Одобрявам вкусът ти напълно! Hands Plus1 Страхотен гиф, благодаря! Kiss

Аз честно да си кажа, не зная с коя визия най- много го харесвам, навсякъде ми е прекрасен Thinking Може би като Сеит и Бехлюл ... не, наистина не мога да избера, и като Мехмет и като Кузей във втори сезон и като Кадир беше страхотен, много ми е трудно, да не кажа невъзможно Thinking А още не съм видяла Арман.

Феми Hug споко, не мисля, че скоро ще го направи Чаго. Ама и да стане, няма какво да направиш, ще се примириш.
И аз не зная какво става, снимат ли, не снимат ли ... никой нищо не казва Thinking Може би наистина да са преустановили снимките известно време заради заразата ...
Скрит текст:
Ох, брат ми е с корона ... заразил се е от гаджето на сина си на РД, бяха се събрали и имаха гости, а иначе планирахме да се съберем вкъщи ... Има 38.5 температура, иначе бил добре, не го боли нищо, започнал е веднага да взима антибиотик, но аз ужасно се притеснявам, дано мине леко! Hands Pray А най- много ме е страх да не е заразил майка, че я кара на другия ден за изследвания. За сега са добре и двамата с татко, дано се е разминало, не са били дълго заедно, ужас, толкова време ги запазихме Hands Pray
Лека вечер! Hug

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 21:15 от queen_fenka

# 679
# 680
  • AMS

Пак окъснях, дружки!!!
Стискам палци да сте здрави и болните да оздравяват!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
С последните снимки на Къванч с Генч ме подсеща,
че не съм свършила разказите си за четириногите приятели.
Но то никога не е късно да се пише по този проект.
С Къванч имаше едно видео с един папагал в къщи, но не го намерих сега.
И нали съм като него, и при мен долетя един зелен - искаше да влезе вътре.
Обикаля, напъва да отвори малкото прозорче над врата, ...
Не влезе, но го снимах и като му отворих - видя, че е сбъркал адреса и отлетя.

Във всички роли Къванч ми харесва.

Много е хубав като Сеит, като Джесур, но като Бехлюл е умопомрачителен.

Колкото до това дали снимат или не ...
Според мен, заради рамазана от днес и заради мерките - няма да снимат,
или най-малкото всички дейности ще се сведат до минимум.

Ама Чачо не е ли женен.

Скрит текст:
Шегувам се.

Лека да ви е нощта, дружки!!!

# 681
Привет!! Purple Heart

Диве Hug, за споделеното! супер гифчета ! Flowers Rose
и за Бехлюл Hands Plus1
дано скоро се върнат към снимки!!

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
още веднъж, бързо оздравяване на брат ти!!
и здраве за вашите!!!

Феми Hug, мисля, че Башак е с по-тъмна коса.
........................
да й е честит РД, да е здрава, щастлива, обичана, да се сбъдват мечтите й!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 10:45 от Airra

# 682
Привет и от мен! Hug
Да е жива и здрава Башак, да е все така обичана и щастлива! Успехи във всичко и пожелавам, да се изпълнят всичките и мечти! Two Hearts

Диве Hug благодаря за всичко споделено и за пожеланията! Flowers Hibiscus
Hands Plus1
Цитат
Във всички роли Къванч ми харесва.
Да, за тези, които го обичаме Киво с дълга коса, Бехлюл беше умопомрачителен Heart
Напълно възможно е да не снимат в момента заради празника им, да.
Ето го видеото с папагала

И снимки

Айре Heart Eyes благодаря, джанъм! Kiss Дано! Hands Pray
Прекрасно ни е момчето! Heart

Цитат
💞 Легендарный сериал "Гюмюш" продолжает покорять мир.
Завтра, 14 апреля, в 13.00 состоится большая премьера сериала в Доминиканской Республике на телеканале Telesistema 11.
Напомним, что в этой стране на телеканале Telemicro также транслируется сериал "Кузей Гюней".
Легендарният сериал „Гюмюш“ продължава да покорява света.
Утре, 14 април, от 13.00 часа в Доминиканската република по телевизионния канал Telesistema 11 ще се състои голямата премиера на сериала.
Да напомним, че сериалът „Kuzei Guney“ също се излъчва по Telemicro в тази страна.

Да се насладим на още един невероятен клип от Анна ... нямам идея обаче защо е с възрастово ограничение Thinking

Хубав ден! Hug

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 11:21 от queen_fenka

# 683
Привет, момичета! Heart Eyes
Много ви благодаря за всичко споделено! Flowers Hibiscus
Имах доста материал за четене. Blush
И нови снимки се появиха, какво по - хубаво.

Днес е специален ден за КБТ.
Да бъде жива и здрава Башак!
Да й се сбъднат и най - съкровените мечти!
Да бъде честита! Heart

Много ще се радвам, ако Къванч качи снимка по случай рождения й ден. Sunglasses
Тази година рожденият й ден съвпада с началото на свещения месец Рамазан.Hands Pray

Фенче Heart Eyes,
Скрит текст:
Дано брат ти изкара вируса леко и без усложнения!
Вярвам, че всичко ще бъде наред и, че родителите ви не са заразени! Hands Pray

Айре Heart Eyes ,
Много хубав колаж! Heart Eyes
Вие с Ани и Фенка кой сериал гледате, че нещо изпуснах нишката.
Обаче звучи адски интересно. Flushed

Аз не мога да си избера любима визия.
С къса коса много ми харесва, макар че и визията на Джесур беше трепач.
На Курт Сеит в първи сезон също много ми харесва... Много труден избор, не мога!:grinning:

И сега какво, реклама още няма.
Жалко, ама какво да се прави.

Желая ви хубав ден! Heart

# 684
И от мен Поздрави за празника на Башак .  Birthday
  Ще има снимки , но ме съмнява  тоя път Ча и Дуда да са там . Иначе на един нейн рожден ден празнуваха заедно.
Мисля че са още в Чаннакале или на друго място  и не почнал снимки за втори сезон. Ще се радваме разбира се  ко намажем със снимки на компанията .
 Да цитирам Бел че много добре го написа .
Цитат
Забравих да кажа че Башак днес е рожденичка и с Киво са подбрали Йозге Йозпиинчи и половинката и Бурак Ямантюрк и са заминали някъде, забравих името. Като се има предвид Чачовата близост с двете двойки, ако все още не е започнал снимки, може с Дуда да се присъединят към тази компания. Дано ако Ча е там да видим снимки.

Диве , шегуваш се а  ?
 Имаме си лаф за неродената мома за Чаго. Много хора не вярват че ще го направи , щото си е малко чешит.
Така му е добре .Като ги чете такива от пресата и си вика глупости не са познали!

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 15:51 от femmi2

# 685
Привет, сладурки Grinning Flowers Hibiscus

Айре Heart Eyes, знаеш, че Джесур си ми е слабост Blush Май трябва да си го прегледам отново!

Фенче Heart Eyes, бързо оздравяване на брат ти Hands Pray и се пазете здрави цялото семейство Flowers Four Leaf Clover

И видеото с папагала си намерила - мерси Grinning

А за това да не говорим Wink Blush

Скрит текст:
Да се насладим на още един невероятен клип от Анна ... нямам идея обаче защо е с възрастово ограничение Thinking

Хубав ден! Hug

Ирка Heart Eyes, обсъждахме "Момичето зад стъклото" - миналата седмица беше първият епизод и "Домът, в който си роден, е твоята съдба".

Диве Hug, супер гифчета! Крадвам си това:

Феми Hug, сигурно чакаш е нетърпение новия сериал на Чачо!

Разбира се, специални пожелания за рожденичката, която, знаете харесвам изключително много!!! Да е жива и здрава Башак Heart, да е все така обичана, влюбена и щастлива Flowers Four Leaf Clover

Бъдете здрави!!!!!

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 19:10 от AniMae

# 686
Айрееее ,ти си джанъм .
Башак и Дуда са заедно край морето.
Има снимка в ИГ. Давай я насам.

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 19:47 от femmi2

# 687
Феми, снимката е стара, от тяхна почивка на морето,
Дуйгу нали се подстрига, тук е с дълга коса.......

КБТ са си в Истанбул/предполагам/
и други приятелки на Башак са споделили стари снимки с нея, с които я поздравяват.
Скрит текст:
Бел по принцип много ги разследва с голяма точност, ама тоя път не позна Wink

Ире Kissing Heart, благодаря ти за колажа!
Обсъждаме сериали по книги на психиатърката, аз лично си падам по психологични драми.
Няма снимки, нито от Къванч/от него очаквах Rolling Eyes/, нито от Башак.....дали не е заради началото на техните религиозни празници Thinking
Аничка Kissing Heart
ами като свърши сезона, може да се полюбуваш пак на Джесур Heart Eyes Wink
много хубаво гифче!! Hands Ok Hand
Фенче Kissing Heart за всичко споделено!! Hands Plus1
браво,че има интерес към Перла! Simple Smile
във клипа има много целувки, затова са му сложили възрастово oграничение Mr. Green

..........................
стара снимка

#tb Kivanc&Basak with Adhem,Tanem and Birsin Sever,Rıza Kocaoğlu,Uluç bayraktar ,Zeynep beşerler and Emir Icgoren

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 19:16 от Airra

# 688
Айре , ти си като ЦРУ .
Значи ша кажа на Бел че тоя път не позна. Тази снимка съм я забравила .
Дуда тука хич не е зле ама тва не значи нищо. Одобрение Йок Joy
Не че ша ме пита.

Вероятно празнуват вкъщи в Истанбул.
Честно да си кажа очаквах снимки ,но още не е късно може и да има .

Ох това ограничение за Перла ша кай човек че са кат Нетфликс Joy
За турците в сегашно време децата ги носат щъркелите в сериалите. Още са хиля как Санем от РП роди близнаци непорочно заченала JoyGrin

Последна редакция: вт, 13 апр 2021, 22:23 от femmi2

# 689
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Честита да е рожденичката Башак 😍

Но каква е тази тишина не мога да разбера. Може би наистина е свързано с началото на Рамадан.
Прочетох, че има и ново затягане на мерките заради рекордния брой случаи на ковид. Фени, пожелавам всичко да мине леко и без последствия. ❤️🍀
Айра, страхотен колаж, а цветовете, които си подбрала са един път👍
Хубава вечер 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт