Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 96

• 27 347
  • 738
  •   1
Отговори
# 660

Пепи Hug
като гледам ютуб канала на Анна.....първия й клип е от преди 3 години.
https://www.youtube.com/user/annasirmo/videos
Има доста фенове, които правят хубави клипчета-или харесващи определен сериал или като цяло-Къванч.
Башак е с колеги и приятели на това място, Киво е с нея, но примерно видях, че и реж-а Джем Карджъ също е бил там. та явно са отишли хора от различни браншове, които искат да си починат сред природата.
от тая сутрин....

Цитат
Представям си да се появя с нещо такова на работа 😂🤣🤣 достатъчно е, че ги шокирам с маникюра си 😂 .
хаха Joy

Фенче Kissing Heart
за кг-те на Киво-в лице е добре, но в тяло ми е слаб, предпочитам го по-якичък Wink
ето така Heart Eyes

Цитат
А и има закачка с двата образа, това също много ми допадна
точно сравнението и закачките са супер:))

"скоро разбраха, че са от различни планети" Laughing

Кузей: Това не може да е истина Joy
има още доста попадения, но трябва да се чете и текста на англ. Wink
................................
Ойкю е наградена за най-добра актриса от Университета Галатасарай!! Hands Clap
https://vk.com/feed?section=likes&w=wall-62215399_257263

Хубава неделя!!

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 11:16 от Airra

# 661
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, мили хора!

Айре, аз откога мрънкам за петте килограма на Къванч...

Това (за мен) е най-хубавата му снимка от всички останали, а аз изгледах (може да се "каже") всички. Опитвам се да приема леко "празните" му дънки, но не ми се получава особено...

Лек ден, момичета! Heart Eyes

# 662
Привет в неделя! Hug

Пепи Heart Eyes ох, разсмя ме, благодаря ти!  Grinning Направо ще избиеш рибата в час Stuck Out Tongue Winking Eye
Абсолютно мисля като теб по този въпрос Hands Plus1 Направо се е изсипал Керо ...
Цитат
Ире, много не съм съгласна с думите на Керем. Той е популярна личност и трябва да внимава в изказа си.  Разбира се, че е прав за маските, но и никой няма право да нарича хората глупаци. Едва ли някой ще си взема забележка така. По скоро това се обърна против него.
Ще видим дали ще има нещо общо сериала ни с романите на Жул Верн , на мен не ми се вярва особено, но да видим.
Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Радвам се за Ойкю Heart Eyes
На мен Киво си ми е тамам и в двете, припомня ми любимия ми Кузей Laughing
Започнах сериала на Бурджу ... малко психарски ми идва, ама да видим нататък, събуди интересът ми, де. А и се кефя отново на Танер и Деврим.
Кате Hug Ами всеки с вкуса си, на мен ми харесва на всички снимки, особено на тази Heart

Но, аз харесвам по-слаби мъже и на мен ми е супер. Не, че ще го върна и с тези 5 кила отгоре, де Smile Има време, още е много млад, като навърти годинки ще ги прибави и без да иска, но той е толкова висок, че няма да развали и с повече от 5 фигурата си.
Като няма ново, да си припомним нещо старо - завръщането на Киво от Русия, може някоя от вас да не го е гледала

Ехааа ... и днес имаме изненада и то каква! Обичам я Башак Heart

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 16:17 от queen_fenka

# 663
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Отново имаме нова снимка. Направо си ни компенсират за цялата година.
После ще пиша още. Днес съм градинарка 😂

# 664
Браво на Башак!! Heartpulse

сутринта почна с пейзажи, после сложи себе си, след това Йозге и Бурак

пожелах си да постне и Киво....
обаче тоя човек за 2 дена надебеля
въобще не изглежда толкова слаб...Кате, а ??? Wink
Фенче Kissing Heart, значи те е хванало Момичето...на някои им се е сторил бая труден за гледане.
Пепи Hug

# 665
Пепи Heart Eyes направо сме си супер отвсякъде, хем нямаме сериал, но не можем да се оплачем изобщо! Да ни е жива и здрава Башак и все така да ни радва Heart
Айре Heart Eyes Изгледах серията. Да, малко е труден за разбиране сериала, особено в началото, но определено ме хвана, да. Има неща, които не разбрах, но с течение на времето ще стане ясно защо майка и на Налан е такава психопатка. Подозирам, че е загубила първата си дъщеря и заради това така нечовешки се държи с нея. Горката Налан, ако знаете какво я принуждава да прави майка и за едната им чест ... жива да я ожалиш! Те и двете семейства са си ненормални Smile, ама да видим какво ще се окаже. Към края на серията стана доста интересно дори, нямам търпение да видя продължението. Прочетох отзивите, ми не ме интересува какво смятат други, аз не го намирам нито за толкова лошо сниман, нито чак толкова стресиращ, освен в самото начало, нито ми е глупав. Има доста тайни за разкриване и с това ме хвана. А и актьорския каст е добър. Колко ли такива момичета има в Турция ... те заради това са го и гледали толкова много хора. Честно казано Бурджу много, много не отговаря визуално на млада дественица, но пък така играе невинно момиче, че дори не забелязвам възрастта и. Малко трудно свикнах и с физиономията на младежа, който играе ГГ, не му знам името, но на края ми стана симпатичен Smile
Значи отново са заедно с Йозге и приятелят и ... много бързо се сприятелиха, супер. А Киво се поства след пейзажите, нея, Йозге и Бурак , ти да видиш Stuck Out Tongue Closed Eyes Държи в шах феновете, а ?
Аз като ви казвам, че не е толкова слаб, вие не, та не, супер си ни е момчето Heart Така се дебелее то за 2 дни Laughing Много зависи и от телефона, апарата с който се снима, предполагам, че на МАВИ снимките има и малко обработка, знам ли Thinking

Последна редакция: нд, 11 апр 2021, 18:59 от queen_fenka

# 666
Фенче Kissing Heart, естествено, че като ти хареса някой сериал, няма да обръщаш внимание на околните и коментарите.
аз не мога да кажа нищо за Момичето, но Домът с Демет, за който съм споненавала, че харесвам е по същата книга на психиатърката/но за друго момиче/ и продуцентите са ОГМ...та затова ми е любопитна и историята на Налан.
А главния е симпатяга, има интересена и изобщо нетурска физиономия.
Башак ни държи нащрек Stuck Out Tongue Winking Eye наистина доста често се събират с Йозге и Бурак!
не знам от какво зависи как излиза Къванч, но на последната му снимка се върнаха любимите ми широки рамене Heart Eyes Laughing а фотографа на Мави....има някои не особено добри произведения Expressionless

лека вечер.

# 667
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, Айра много сте прави за килограмите. Предполагам, че снимките са правени от Башак, но има разлика. А за фотографа на Мави съм напълно съгласна. Не ми хареса и качеството на последните видеа от есента.
С Йозге като, че ли прекарват последния месец всички почивни дни заедно. Във ФБ прочетох, че са отишли да празнуват там рождения ден на Башак, но едва ли е истина. Аз честно казано имам и друго предположение да качват толкова често снимки заедно.
Фени, моите предложения за Жул Верн са свързани по скоро с това, че неговите книги са станали вдъхновение за началото на снимките на В нощта и Подводницата, но нищо чудно да заимстват някои идеи.
Фени, аз четох за филма на Бурджу и разбрах защо майката се отнася така с дъщеря си, но не знам дали искаш да знаеш. Аз за сега само гледам Неверният, но ще го видя и този.
Междудругото снимките на Серенай вчера за Мави много ми харесаха.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 668

Привет Айре, Фенче, Ирка, Пепи, Феми, Кате Heart Eyes Flowers Bouquet Hug Благодаря за всички нови красоти, които сте донесли!!!

За килограмите на Киво - признавам, че на мен ми е прекалено слаб в момента... Пак си е прекрасен, разбира се Heart

Фенче Kissing Heart, Айре Kissing Heart,
Изгледах и аз "Момичето зад прозореца" (много харесвам Буржу). Бях любопитна, защото нали гледам и сериалите на Демет и Фара (и двата по романи на същата психиатърка). Допадна ми много първата серия... Няма нито един нормален герой, засега! Доста умело беше загатнато, че всички са с психични отклонения от различен характер, което ще даде много поле за развитие на сценария!
Скрит текст:
И аз като Пепи Heart Eyes четох какво се е случило и защо майката се отнася така, но да не издавам... Wink )

Колко хубаво, че Киво и Башак живеят сред природата - от снимките им от вкъщи винаги се излъчва баланс и спокойствие Simple Smile !

# 669
И още една снимка от днес

Айре Heart Eyes ами не знам, но мисля, че и на теб ще ти допадне Thinking
Пепи Heart Eyes Ани Heart Eyes кажете поне дали подозренията ми се доближават до истината ?
Ани Heart Eyes много са ненормални , нали ? Само Налан не е такава, тя е едно ужасно объркано същество, което явно не знае какво и защо му се случва, така я усетих ...

# 670
Фени, наполовина са верни 😍

Лека 🤗🤗🤗

# 671
Фенче Heart Eyes както казва Пепи  Heart Eyes - наполовина са верни... Според това, което четох, истината е дори още по-жестока и абсурдна Sad !
Фени, наполовина са верни 😍
Лека 🤗🤗🤗

Наистина!!! От трите сериала, които споменах по тази авторка, този се очертава като най-психарския! И всеки страда от различно психическо отклонение - много обрати ще има тук!

Ани Heart Eyes много са ненормални , нали ? Само Налан не е такава, тя е едно ужасно объркано същество, което явно не знае какво и защо му се случва, така я усетих ...

Лека нощ Simple Smile

# 672
Добро утро, дружки! Hug

Пепи Heart Eyes Ани Heart Eyes благодаря! Kiss Вай беее, сега вече събудихте сериозно любопитството ми Thinking Аничка Heart Eyes благодаря за страхотното гифче! Kiss
https://www.instagram.com/p/CNhu8GzJy4k/?fbclid=IwAR3iasvUL5yi9o … twEkgD6KG21Ld-6Rs
Цитат
В самом большом глэмпинге Турции (кемпинг-отель) "Лонгосфера"  в эти дни Проходит демонстрация  новой коллекции модного бренда Faraway Tula Hoodie.
Кыванч и Башак, Озге Озпиринчджи и Бурак Ямантюрк с друзями приятно проводят время в кемпинге и видимо планируют здесь отмечать др Башак.🌹✨
Фото любительское на сколько возможно улучшенное через фильтры, и конечно есть искажения, но мы рады и таким фото, и что можем видеть как проводит время Кыванч.

В най-големия глемпинг в Турция (къмпинг хотел) „Longosphere“ тези дни се провежда демонстрация на новата колекция на модната марка Faraway Tula Hoodie.
Kъванч и Башак, Йозгe Йозпиринчи и Бурак Ямантурк с приятели си прекарват приятно в къмпинга и очевидно планират да отпразнуват РД на Башак тук.
Любителска снимка, максимално подобрена чрез филтри, и разбира се има изкривявания, но ние сме доволни от такава снимка и че можем да видим как Kъванч прекарва времето си.

Цитат
това е фен споделяне на Fan Ayse Koncaa чрез нейния IG акаунт.
Lol 😂
Толкова прилича на Башак. Не е ли късметлийка 🍀 и толкова хубава!
Както тя споделя:
′′ Освен талантлив е и скромен. Благодаря на Вселената за срещата 🙏🏻 ′′

Няма как КБТ да не ги отбележи пресата - Класни бижута

Хубав ден и успешна нова седмица, дружки! Дано ни донесе още такива прелестни изненадки! Flowers Four Leaf Clover

# 673
Привет в понеделник!! Hug

Фенче Kissing Heart, благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
и аз четох в ИГ на момичето, че е споменала колко скромен е Киво, освен талантлив!!
страхотно излъчване, макар и омотан с шапка, шал и очила Wink

Цитат
Любителска снимка, максимално подобрена чрез филтри, и разбира се има изкривявания,
ох, нямам думи за това изказване Thinking
Ани Kissing Heart, направо чудо от теб вчера, цели два поста, пупу!! Blush
Скрит текст:
🧿 слагам ти и синьо око, така да продължаваш да идваш по-често Wink
значи  гледаш  3 сериала на нашите продуценти....
Скрит текст:
какво мислиш за Дома с Деметка, разочарова ли те СЦ, харесваш ли Зейнеп и Баръш?
аз минавам и през темата на сериала, има страхотни коментари!!!
Пепи Hug, спорна ти работа, побъркаха ви тая учебна година.....
наистина доста често са заедно КБТ и Йозге през последния месец......
на РД а Йозге, посещението във фондацията за животни, сега тази почивка.....направо се чудя снимат ли в момента Подводницата?
не мисля, че РД на Башак ще е на това място....

Позитивна нова седмица! Nature High Brightness
Хубави новини за Къванч! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 12:55 от Airra

# 674
Цитат
Направо се чудя снимат ли в момента Подводницата?
А , де и аз това се питам ? Thinking Разбрахме че са подновили снимките с нов режисьор . Умут пусна стори .
  Почиват си с приятели. Да не са спрели заради многото заразени в сектора , щото чок сериали и актьори са в почивка . Кой в карантина , кой му свършила и пак се връща ко е отрицателен и здрав.
  Турция работат кафенета и молове , нали така ?

Айреее , седмицата не почва добре за мен .Дуда с ново стори и халка на пръста   може и старо бижу да е.  
Ох , ша ревна  знам че звучи смешно и нелепо но ... Sob
 Некъв блогър колко е достоверен не знам си играе на гатанки , почнаха залозите . Ама гледай как го дават рускините , начи има си фенове чифтето .  Новата снимка  на Дуда с кучето е добре  и щом родата одобрява нема драми като в сериалите . Добре му е така. Грам нищо не е намекнал дори и в новото интервю каквото преведоха.
 https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1738079

Последна редакция: пн, 12 апр 2021, 18:59 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт