Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 96

• 27 311
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Скрит текст:
Пепи Heart Eyes благодаря! За сега всичко е наред, но не смея да се зарадвам дали ни се размина, минаха 7 дни  Thinking Всяка сутрин и вечер ги проверявам нашите, а те не знаят за брат ми, не им казахме да не се панират.
Наистина е прекрасна г -жа Татлъту Heart И как не, с тази фигура.
Елегантен ни е Киво, но пък добре си похапват, да не им е уроки Smile Даже яденето им е снимал някой Open Mouth

Башак я беше сложила тая снимка Grinning
Благодаря за преводите!! Flowers Hibiscus
Пепи,
да добре, че има с какво да се редуваме!
Винаги има много снимки на Мави, не е само тази година. Но за съжаление/според мен/ преди бяха по-качествени.
ето разгледай например от 2018.......
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.979632915535180&type=3
реклама вече не чакам...ако дойде, добре дошла:)
а Киво си е слаб, на някои снимки повече Smirk
ОГМ ще снимат и филма Hands V
Надявам се Онур Г. да каже нещо ново, което ни засяга нас!
А Башак е на ревю на нейна приятелка-Зейнеп Тосун.

# 721
Айренце Hug И аз чакам да сподели нещо продуцента за лодката.
Засега разбрах че е потвърдил за проект на Туба Б. за една от цифровите платформи.
Не съм и фенка никак даже та слабо ме интеренсува. 

Да им е сладко на Киво и Башак.
Човек от народа не се звездее . Такива хора харесвам. О ,сигурна съм че и аркадаша си похапва такива неща.
Преди на сета са му носели и босненски бюрек ,ама по скоро е турски .

Чудя се кога ще подновят снимките ,щото си личи че екипа не снима.
Нали четери епизода са заснели ,остават още толкова с новият режисьор.

# 722
Добро утро! Hug

Айре Heart Eyesами от къде да знам, че го е споделила Башак, помислих, че някой им е снимал яденето , така поне изглежда отстрани Laughing Те, журналята нали всичко знаят - кой, къде, кога, какво Stuck Out Tongue Closed Eyes
Феми Hug, втория режисьор явно не е наш човек като Толга, за да споделя снимки от сета, та не зная как ще разберем кога ще започнат отново да снимат Worried То, с тези темпове на снимане, ще трябва да се подготвим психически да дочакаме сериала наистина чак в края на годината  ... Но, важното е да си заслужава чакането, нали така ?
Но, да се надяваме, че все пак ще разберем.
Дали няма да си осиновят и този дребосък, който е снимала Башак ?

Хубава събота! Hug

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 11:03 от queen_fenka

# 723

Wink
Фенче  , мисля че ще дадът знак , като почнат.Rolling Eyes  
 А , за премиерата отдавна съм се настроила за края на годината .
Въпроса е колко ще се бави снимачния процес.  
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1742822
Flushed леле това дори при НФ го немаше . Евалла на блу тв.
Малко останаааа до старта Heart Eyes

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 19:21 от femmi2

# 724
  • Плевен / София
Прочетено във ФБ....Ойкю Карайел и Джан Бономо станаха родители на малкия Роман.
Честито на младите родители. Да расте здрав и много щастлив.

# 725

сладурче:heart_eyes:  на сторито се чуват гласове  има и една малка госпожица .

# 726
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Честито на Ойюкю 😍
Страхотна актриса е , макар че изглежда малко чешита като човек. Нали ви бях питала дали има някъде да е говорила за снимките на КГ .От онези дни ми попадна клип от премиерата Пеперудата, там има някакви въпроси към нея, но пусто нищо не разбирам, а не се сетих да си включа автоматичен превод.
Фени, втория режисьор се е отдал на спомени и качва само стари неща. Като гледам той си е на щат към Нетфликс. Снимал е доста от филмите и сериалите там.
Феми, и аз видях тези снимки при рускините, само Блу тв да не "пресолят манджата". То без реклама лошо, но и като се прекалява пак. А пример на успешен филм без реклама за мен е филма на Ойкю. Той като, че ли се появи от нищото, но на мен много ми хареса.
Айра, наистина много снимки от 2018г., добре, че ми припомни. За качеството съм напълно съгласна с теб.
Ти сигурно подготвяш новата тема.Чакам с нетърпение да видя с какво ще ни изненадаш.
Хубав остатък от деня🤗🤗🤗

# 727
Благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Пепи Hug, да  позна донякъде Wink
Фенче Kissing Heart, ама от къде ще знаеш, вярно!! Stuck Out Tongue Winking Eye

Честит син на Ойкю, да е жив и здрав, много да ги радва!!! Heart

И аз съм се настроила за сериала ни през декември.....
Феми, може да ти завиждаме:)

Ураз и  Enis Arikan са говорили някакви хубави неща за Киво в тв. предаване, чакам превод....
https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1383424049175355393
още по темата....
https://sinemaport.com/uraz-kaygilaroglundan-kivanc-tatlituga-ovgu-dolu-sozler/

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 19:12 от Airra

# 728
Гости Hug благодаря за хубавата новина! Flowers Hibiscus Честито да им е на сем. Бономо синчето! Flowers Four Leaf Clover Много се радвам за Ойкю, и хубаво име са му избрали на детенцето, да им е живо и здраво!
Феми Hug е, сигурно ще се разбере. Благодаря за гифчето на сладкия бебешор Heart
Пепи Heart Eyes дано и този режисьор започне да споделя това онова , че ще се отчакаме в неизвестност. За Ойкю си права, че беше голям чешит на времето, но аз  писах защо смятам, че така се държеше с репортерите, много гадости се изписаха по неин адрес, та се наложи Киво и Буура да се намесят. Но, мисля, че сега покрай Джан се промени доста, а и тя вече не е онова свенливо девойче от времето на КГ, вече е утвърдена и ценена актриса напук на хейтърите и, които след ролята на Джемре не и предричаха успех в киното Laughing
Цитат
Продуцентът на OGM Pictures Онур Гювенатам каза, че през последните шест месеца те създават специална структура, която ще привлече талантливи сценаристи в сектора. Той смята, че в близко бъдеще те ще открият много сериозни таланти,  имало всички предпоставки за това.
Скрит текст:
Ами няма да е зле, старите сценаристи вече издишат и се повтарят.
Днес РД празнува Тойгар! Да е жив и здрав и все такава страхотна музика да създава! Flowers Four Leaf Clover
Айре Heart Eyes аз не съм се настроила за декември, а за октомври! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Чакам с нетърпение какво са говорили за наш Киво тези двамата сладури.
Никоя ли от вас не изгледа 1 серия на Момичето ? Не споделихте, явно още не сте, а ми е интересно дали ви е харесала и на вас.
Този юнак не играеше ли в нашия сериал или се бъркам ? Thinking
Скрит текст:

Цитат
Според Бирсен Алтънташ, Алпер Салдъран се е присъединил към актьорския състав на сериала NTC Medya Love Recipe / Aşkın Tarifi, с участието на Кадир Доулу

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 21:25 от queen_fenka

# 729
Е ,време е да има нови сценаристи млади и непознати. Старите немат идеи .
Фен ,Тенкю за превода. Flowers Hibiscus
 А , момичето зад стъклото не го  гледам .
 Тази психоложка удари джакпота.

Последна редакция: сб, 17 апр 2021, 22:35 от femmi2

# 730
Момичета, все пак може би снимат. Мерич / ако правилно изписвам името/ е качила в сторито й в ИГ кратко видео. Прилича на каравана от място за снимки.А видеото е снимано от друг актьор, който мисля, че е в нашия сериал.
Качвам снимка на интервюто с руски превод. Фени , ако искаш го преведи.

# 731
Добър вечер, момичета! 😍
Благодаря Ви за всичко споделено, неуморни сте! 💐🐝

Радвам се, че изплакнахме очите с фотки от рождения ден. Башак е приказна. Много красива и стилна. ✨Блазе му на Къванч. Блазе ѝ и на Башак. Абе блазе им и на двамата! 😂

На мен пък тазгодишните снимки от Мави ми харесват. Свежи и цветни. Жалко, че няма реклама, не мога да си обясня защо.

🤔 Със Серенай пуснаха само 3 снимки, съмнявам се, че ще са само те, но не мисля, че ще има реклама с нея.
Ами каквото такова. Няма смисъл от оплакване, защото нищо няма да се промени. Ще си чакаме сериала и филма и така. А междувременно все ще излиза по някоя и друга нова снимка. Simple Smile

Преди няколко нощи сънувах КБТ, ама забравих какво. Бяхме тримката някъде.
😂
Между другото, споделяте много красиви колажи и обработени снимки, от къде ги намирате? 😍

Да е живо и здраво бебето на Ойкю! ❤
А “Момичето...” наистина е със страшно висок рейтинг.
Моят сериал приключва днес и ще ми бъде скучно без него. Определено внасяваше глътка свеж въздух в ежедневието ми и ми носеше цяла палитра от емоции. 🏳🌈
Надявам се скоро да кажа това и за сериала на Къванч! 🙏

Желая на всички ви здраве! Както и на вашите семейства! 🙏 Лятото идва и се надявам то да ни донесе така желаната почивка от Ковид - ситуацията.
Лека вечер! 😘❤

# 732
Пепи Heart Eyes Е, дано вече да снимат! Hands Pray
А ето и превода
Цитат
Енис : Ти искаш ли да играеш заедно с Къванч Татлъту ?
Ураз : Разбира се!
Енис : Това, защото той е много красив ли ? Шегувам се!
Ураз : Освен това, че е много красив, той е специален човек. Аз още някъде бях казал това, защото не успях да го задържа в себе си, че на него дори и брадата му расте правилно.
Енис : Да, на мен ми расте ето така във всички посоки, а на него така ( показва )
Ураз : Така е. Той също така е и много талантлив и трудолюбив. Сега снимат заедно с Йозге. Ако не беше пандемията, бих посетил снимачната площадка. Много бих искал.
Енис : Страхотен човек. Моята майка, която е на 70 години един път в месеца сънува Къванч.
Ураз: Тя е права. Това дори е малко.
Енис : Никой не знае за това, кълна се, звъни ми и ми казва " Енис, работата ти ще бъде успешна, отново сънувах Къванч. Каква е тука връзката ? ( смее се ) После ме прегръща. Изпращам поздрав на неговата съпруга Башак, но моята майка също много обича Къванч.

Ире Heart Eyes Радвам се, че се отби в темичката ни, съвсем ни отсвири ти в последно време Smile Kiss На мен също си ми харесват и тазгодишните снимки на МАВИ. Аз все още не съм се отказала от рекламата. Не зная защо тази година не я дадоха до сега, но все си мисля, че е временно забавена. Бъдете здрави и ти и семейството ти и се пазете! Flowers Four Leaf Clover В нета е пълно и със снимки и с колажи, от там ги намираме.
Тази снимка от 2016 г. където Киво се снима с две малки сестрички, вижте в каква красавица се е превърнала по - голямата през тези почти 5 години , вече е модел Eftalya Günay

Лекинка! Hug

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 11:31 от queen_fenka

# 733
Хубава неделя!!

Фенче Kissing Heart, оо много хубаво момиче!!
мерси за превода!!
Готини шемети!! Blush
тоя Енис пак споменава, че майка му сънува Къванч, нали помните първия път? Laughing
и как показват, как им расте брадата Joy
https://twitter.com/Kivanc_NAmerica/status/1383520211735748618

Иренце Kissing Heart радвам се, че си писала снощи Kiss
Цитат
Между другото, споделяте много красиви колажи и обработени снимки, от къде ги намирате? 😍
аз зная повечето фенки на Киво, които правят хубави колажи, та в ТТ или във ВК.
трябва да си хепи, че ПнВм ще има втори сезон и че Фокс, не го спряха!! Wink
аз за Мави не се оплаквам, интересувам се най-вече от проектите му.

заглавието си го превеждам, че са помогнали на 500 семейства Hands Plus1

Фенче Kissing Heart, изгледах повече от половината на Момичето, хах големи психари....получавам дежавю, Тамер ми е същински Тахсин Корлуда:)), ще коментирам после пак.
а тоя Алпер Салдъран, наистина е от нашия сериал, започва участие в друг.

КБТ прекараха 2 дена в хотела и имаха малко бягство пълно с романтика.

Пепи Hug,
Цитат
Момичета, все пак може би снимат. Мерич / ако правилно изписвам името/ е качила в сторито й в ИГ кратко видео. Прилича на каравана от място за снимки.А видеото е снимано от друг актьор, който мисля, че е в нашия сериал.
точно обърнах внимание на актьора, но не е от нашия сериал!

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 12:07 от Airra

# 734
Добро утро и прекрасна неделя! Hug

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Ето превода на статията
Цитат
Репортер Реджепа Аслана сообщила в своей статье, что Пара Кыванч Татлытуг и Башак Дизер Татлытуг и еще группа из 5 человек, которых они собрали в команду в период Рамадана, помогут продуктовыми наборами  500 семьям. Супруги Татлытуг уже оказывали финансовую помощь в первую волну пандемии продуктами питания многим семьям. Башак Дизер Татлытуг так же учувствует в движении помощи женщинам, пострадавшим от домашнего насилия. Татлытуги  помогают большому количеству людей, с единомышленниками, кто вместе с ними готовят продуктовые наборы.
Пара, которая в очередной раз покорила сердца людей, на этот раз окажет помощь 500 семьям. В их команде люди, которые тоже поддерживают нуждающихся материально.
Кыванч и Башак не афишировали это публично.
Об этом сообщила знаменитость, входящая в команду из 5 человек.
Репортерът Реджеп Аслан съобщава в статията си, че двойката Къванч Татлъту и Башак Дизер Татлъту и група от 5 души, които са се събрали в екип по време на Рамадана, ще помогнат на 500 семейства с пакети с храни. Съпрузите Taтлъту вече са предоставили финансова помощ на много семейства в първата вълна на пандемията с храна. Башак Дизер Татлъту също така участва в движението за помощ на жени, пострадали от домашно насилие. Taтлъту помагат на голям брой хора със съмишленици, които приготвят хранителни комплекти с тях.
Двойката, която за пореден път спечели сърцата на хората, този път ще помогне на 500 семейства. Техният екип включва хора, които също подкрепят финансово нуждаещите се.
Къванч и Башак не афишират това публично. Това съобщи знаменитост, която е част от екипа от 5 души.

Адмирации за нашата прекрасна двойка, хора с големи и щедри сърца! Heart

Хаххх ... права си за Танер, същински Тахсин Корлудаа Stuck Out Tongue Closed Eyes  Мислех, че само за мен е така, ама явно не Smile
Да, големи шемети са Енис и Уразката Stuck Out Tongue Closed Eyes Е как, помня , когато Енис го каза това за сънищата на майка си на Езги Мола Laughing
Този актьор Алпер Салдъран същият ли е, който снима и в нашия сериал ? Бях го сложила в скрит текст, явно не сте видели въпроса ми Thinking Ако е той, явно само Киво няма право да участва никъде другаде, докато не свърши договорът му с Нетфликс Thinking

Последна редакция: нд, 18 апр 2021, 11:48 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт