Къванч Татлъту - минали и бъдещи проекти, партньори - 96

• 27 314
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Ехааа , Мави Stuck Out Tongue Winking Eye

Пепи и аз не съм я виждала тази снимка . Да , режисьора е Барайктаров . така му викам по фамилия.
 Като гледам са нейде за риба .  Между другото Байрактар по физиономия прилича на Хазаления мъж .

# 706
Е, много хубави снимки днес 🤗
И аз ще я повторя 😀

Айра, ето Мави ни чуха.
Разглезихме се напоследък и искаме още и още 🤣
Сетих се това, което беше написала Дива, че може да чакат 13 май, края на Рамадан.

# 707
Пепи,
Цитат
Сетих се това, което беше написала Дива, че може да чакат 13 май, края на Рамадан.
ааа, няма нужда.....Wink
тогава ще си гледаме Подводницата през 2022 Head Band
другите сериали как снимат??

.........................
Има вече бг. превод на Момичето...много се радвам!! Hearts
Момичето на прозореца
1 епизод бг. субтитри.
Тук 👉🏻 https://ok.ru/video/2565869734420
Тук 👉🏻 https://disk.yandex.ru/i/VUFPP4oX6Qzlvg
Тук 👉🏻 https://cloudvideo.tv/m3phxxnzr4cc
/ Линк за сваляне/важи поне 30 дни.
👉🏻 Перлите на турското кино
https://vk.com/public198874680

Последна редакция: чт, 15 апр 2021, 20:19 от Airra

# 708
Айра, става въпрос за рекламата 😀
И аз не съм съгласна за другото 🤣🤣🤣

# 709
Привет, дружки! Hug
Айре Heart Eyes Пепи Heart Eyes благодаря ви за споделеното днес! Kiss Донесли сте и нови снимки! Много са хубави и двамата! Heart Eyes Башак по нищо не отстъпва на моделките за мен.

Пак е на 1 място нашия в Соципол, браво! И аз заради това се притеснявам, че не снимат явно сериала, защото искам да го пуснат по-рано! Вярно, че има много време до есента, половината серии са готови, а дано имаме късмет!
Наистина за първи път няма реклама ... да видим, мисля, че няма как да не я пуснат, без реклама няма продажби!
Да си припомним Парс Heart

Айре Heart Eyes И аз много се радвам за Момичето зад стъклото! Супер!
Ще видим кога какво ще снимат , и да се ядосваме файда йок Smile

# 710
Айра, става въпрос за рекламата 😀
И аз не съм съгласна за другото 🤣🤣🤣

а добре, не се разбрахме нещо Grinning

Wink

Фенче Kissing Heart за всичко Hands Plus1
ами няма файда, ама аз си се ядосвам леко Wink

лека вечер!

# 711
Добро утроо! Hug

Айре Heart Eyes е, леко се ядосвам и аз, но нищо не зависи от нас. Все си мисля, че ще има реклама, но да видим.

Една снимка зад кадър от ЗП

Хубав петък! Hug

# 712
Хубав петък Hug

новичка Blush

Къванч и Бaшак отпразнуваха семеен празник в 5-звездния хотел Six Senses Kocataş Mansions с помещения в османски стил, разположен в Истанбул, на 9 км от търговския и развлекателен център Istinye Park. Хотелът се намира в Саръйер в близост и до къщата от сериала ЗП.
предполагам е за РД на Башак, така, че не сме капо!! Wink

Фенче Kissing Heart, ами нервно ще чакаме:)) Sunglasses

Момичето, какъв скок прави с рейта:)
Скрит текст:

.............................
И новина за Едже, която беше казала, че не иска да пише за сериали, които продължават по 2 часа, серия.
След ДК не съм чувала за неин реализиран проект.
Миналата година НФ анулираха нейния сериал "If only". турците нещо се разбунтуваха, че имало персонаж-хомосексуалист. Но вчера се разбра, че испанците са харесали сценария и ще правят сериал за НФ по него.
Писа се и във Variety
https://www.instagram.com/p/CNr4X31nLnX/
кои са коменирали поста в ИГ на Едже: Йозге/която щеше да играе в турската версия/ Башак, Зеррин, Бурджу Б., Ойкю, Керем Б., Г.Сокмен, Деврим Якут и други от гилдията.

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 12:02 от Airra

# 713
Здравейте

# 714
Красотички! Heart

# 715
# 716
Терзи Flowers Hibiscus
само двете си прехвърляме топката днес Wink
Довечера ще има интервю с Онур Гювенатам, доколкото разбрах.....

Ние сме онлайн в 20:30 тази вечер в RaniniTV! Ще говорим за всичко, за производството на съдържание в дигиталния свят.

лека вечер...........

# 717
Привет! Hug
Айре Heart Eyes Терзи Hug благодаря! Kiss
Страхотни снимки! Hands Plus1 Значи все пак си имаме снимка от снощи, супер! Heart
Цитат
Как сообщает издание Takvim, на днях актёр Кыванч Татлытуг вместе с женой Башак Дизер, посетил на крытом рынке Kapalıçarşı магазин Севана Бычакчи - знаменитого турецкого ювелира армянского происхождения.
Кыванч и Башак отметили для себя многие эксклюзивные украшения, которые они здесь увидели, и сделали свой заказ на 250 тысяч турецких лир.
Среди постоянных клиентов г-на Бычакчи такие звезды Голливуда, как Кейт Бланшетт, Энтони Хопкинс, Кэти Холмс и Скарлетт Йоханссон. Ювелирные изделия Севана Б., которые изготавливаются в количестве от 400 до 500 штук в год, стоят от 8 тысяч долларов и выше.
После, пара отправилась в обычную шашлычную в районе Чемберлиташ.
О Кыванче, который угощался кебабом в этом скромном месте, можно сказать, что он живёт как голливудские звёзды с одной стороны, а с другой стороны, он не забывает откуда он родом.
Както съобщава вестник Takvim, онзи ден актьорът Къванч Татлъту, заедно със съпругата си Башак Дизер, посети магазина на Севан Бичакчи, известен турски бижутер от арменски произход, на покрития пазар в Капалъчаршъ.
Kъванч и Башак избраха за себе си много от ексклузивните бижута, които видяха тук и направиха поръчка за 250 хиляди турски лири.
Сред редовните клиенти на г-н Бичакчи са такива холивудски звезди като Кейт Бланшет, Антъни Хопкинс, Кейти Холмс и Скарлет Йохансон. Бижутата на Севан Б., които се произвеждат в количества от 400 до 500 броя годишно, струват от 8 хиляди долара и повече.
След това двойката отиде в обикновена кебапчийница в района на Чемберлиташ.
За Къванч, който се почерпи с кебап на това скромно място, можем да кажем, че той живее като холивудските  звезди от една страна, а от друга не забравя откъде е дошъл.
Скрит текст:
Прекрасен е! Heart

Hushed От КТСА
Цитат
Nermin Bezmen сподели новината в своя Instagram и на фейсбук страницата си -
🌟
′′ Събудих се тази сутрин с тази страхотна новина. Романът ми ′′ Курт Сеит и Шура ′′ спечели наградата за книга ′′ Жар птица ′′ за 2021 г. / Награда ′′ Гореща птица ′′ в номинацията ′′ Исторически роман ′′ сред 386 книги.
Вярвам, че тази история все още трябва да завладее нови места след толкова години. Надявам се с цялото си сърце всеки от вас да бъде възнаграден за упоритата работа. От сърце благодаря на прекрасната ми преводачка Feisa Howell, за фантастичния превод, предаващ дълбочината на мислите ми и разкриващ душата на героите ми. С любов към всички!" 🌿💖

Последна редакция: пт, 16 апр 2021, 20:19 от queen_fenka

# 718
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Айра, добре е, че има какво да си прехвърляте все пак. Имам чувството, че Мави никога не са качвали толкова снимки на Къванч за даден сезон. Да не вземат наистина да се откажат от реклама 🤔
А и Фени се включи 🤗
Наистина е прекрасен на снимките от Мави, но на снимката от хотела и на мен ми изглежда слабичък. Башак направо цъфти. Много ми харесва на снимката с полата. За някаква нова колекция пише, явно по нейния бизнес. Но пък и Йозге беше качила в стори си съща реклама. Явно тази година имат нов начин да празнуват различни поводи. Преди бягаха някъде сред природата, сега посещават луксозни хотели в Истанбул. И може би причината за това са снимки. Айра, нали и филма щеше да бъде на същата компания?
Фени, при вас как са нещата ? Дано всичко минава леко ?
Терзи.😍
Лека 🤗🤗🤗

# 719
Пепи Heart Eyes благодаря! За сега всичко е наред, но не смея да се зарадвам дали ни се размина, минаха 7 дни  Thinking Всяка сутрин и вечер ги проверявам нашите, а те не знаят за брат ми, не им казахме да не се панират.
Наистина е прекрасна г -жа Татлъту Heart И как не, с тази фигура.

Елегантен ни е Киво, но пък добре си похапват, да не им е уроки Smile Даже яденето им е снимал някой Open Mouth

Общи условия

Активация на акаунт