Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 407

• 48 809
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
  • Pleven, Bulgaria
Добър вечер,дружки.Идвам да благодаря за преводите-на Барисея,за епизода,на Марианка за песента,за трея,за снимки,озет....за всичко,на вас,че ви има иче сте тук!!!
Аниста,защо да започват зле,бе момиче?!Много добре си започват те.И сериалът ДП Санджар и Мави,и двойката Санджар/Мави.Градско момиче е Мави,с различно възпитание и тя,с кураж и характер.Да видим ще пожелае ли да разбере душевността и традициите в онези места,ще пожелае ли да разбере Санджар....Иначе аз смятам,че е хубаво да има характер.Отсега потривам ръце в очакване на избухването на Санджар.Мави досега е видяла любезното лице на Ефе,загрижеността му,човещината.Но не знае,че не трябва да дърпа дявола за опашката.Чудно ми е кога ли ще избухне Санджар,по какъв повод и дали ще се изплаши Мави......Едва ли ще се стресне,по-скоро ще му даде отпор.Нашият чепат Ефе няма нужда от покорна овчица до себе си,има нужда от жена с характер,такава,на която да гледа като на равна,да може да и каже всичко,което мисли,да се скарат,да се разберат....Очаквам и той да си намери майстора в лицето на Мави,а като гледам как се подхилва Каврук,ще се забавляваме на техен гръб...
Интересен е треят,човърка ти любопитството,но не дава никаква информация.най-после и ние имаме любопитни резюмета и трейлъри!Доволна съм и то много.
За палтата......ами то зависи от закачалката....Я,Санджар как ги е изпълнил,хем с мъжественост,хем с мускул и яка гърбина.....Тази "закачалка" мнооого ми харесва,ама много!!!
Момичета,с буквичките всичко си идва на мястото и има много по-логичен ред.Радвам се,че сценаристите имат намерение да слеят двете истории,дано довършат и останалите недовършени нишки.Ще се радвам да проявят отговорност към предишният сценарий и предишната история.
И аз като Марта ще кажа,че май ми е по-леко на душата,не сядам с буца в гърлото.Атмосферата е различна и на сета,и извън него,и в сериала.Очарована съм да гледам сериал в сериала.С това не искам да омаловажа любимите ми НарСан.Аз пък,за разлика от вас,бях влюбена в тази двойка.От моята маслина си имаше и химия и физика между двамата,и то гореща!Но явно Неслихан е боледувала доста време и не се е чувствала мого комфортно на сета заради болестта.За мен ще си останат паметни сцените между тях и винаги ще съжалявам,че не успяхме да изминем заедно пътят към опрощението.Такъв потенциал и такъв електрически заряд бяха пропилени на вятъра....
Сега, обаче,искам да видя Санджар щастлив.Искам да го видя събуден за живот,за новости,за битки,за щастие,за бъдеще!Искам да изживее всичко пропуснато през годините,не веднъш съм споделяла,че според мен с изчезването на Наре след ПБН Санджар просто е престанал да живее.Да,дишал е,хранил се е,работил е,печелил е.Но само толкова.Никога до този момент не си е позволил да почувств щастие,радост от нещо,каквато и да е положителна емоция.И не защото не е емоционален,просто се е вглъбил в нещастието и си е забранил всяка радост.Много се надявам в сегашния момент Мави да не му позволи да се затвори отново,да разклати основите му,да го накара да трепери от гняв,от страх,от радост.Да изпита всички емоции от влюбването,от неизвестността дали ти отвръщат,от несигурността дали постъпваш правилно......Простички неща,които за Санджар винаги са били забранени.Така,че аз не виждам нищо лошо в отпора на Мави,здравословно е и за двамата да се поразтърсят малко един друг,хем ще се опознаят повече,хем ще имат повод да си кажат нещата.
Хоризонтът от моята маслина се вижда в различни,красиви сини нюанси.Само трябва да имаме още мъничко търпение да изчакаме да се завърже историята.
Нушка и нейният вечен оптимизъм,ще кажете....Ами да!Аз съм си такава,гледам напред в бъдещето и ужасно обичам пъстротата на живота!!!

# 106
Много се надявам в сегашния момент Мави да не му позволи да се затвори отново,да разклати основите му,да го накара да трепери от гняв,от страх,от радост.Да изпита всички емоции от влюбването,от неизвестността дали ти отвръщат,от несигурността дали постъпваш правилно......Простички неща,които за Санджар винаги са били забранени.

+100

И аз на това се надявам, Санджар сърдит, гневен,агресивен, страдащ,умоляващ, самобичуващ се вече сме го гледали, та гледали . Искам да видя други емоции, сигурна съм, че и Енгин иска да играе и други неща, стига едно и също. А пък даже и в конфликт с Мави си мисля,че няма да има такива ексцесии - мисля си ,че Мави няма да вика и да се тръшка толкова, по-спокойна ми се вижда .Така и Санджар ще обере малко експресията си- човек се оглежда в реакциите на отсрещния.

Нушка и нейният вечен оптимизъм,ще кажете....Ами да!Аз съм си такава,гледам напред в бъдещето и ужасно обичам пъстротата на живота!!!

И добре че си такава Purple Heart, та и ние да прихванем , аз съм малко Тома неверни  по презумция Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега си гледам серията - така да разбирам Мави - заспивам, събуждам се ,поглеждам телефона до мен ,минал е само час или два, заспивам пак или не ,ставам,лягам и така няколко пъти до сутринта.

Като за градско момиче успя да запали печката, браво .И като мен първата работа е да залепне за кафето, и аз така , не мога без това Blush

"Да изкарам колата на онази, лудата " Joy Какво да си помисли човек - сама жена посред нощите в гората.

Значи като гледам Елван да се залива в сълзи, като знам каква травма е да ти кажат,че не можеш да имаш деца , направо ми иде да ги оскубя  и Дуду,и Яхя, а най-много Халисе.Това е толкова жестоко ,което е направила с момичето, съсипала е години от живота и да страда за нещо несъществуващо. Ужасна работа-4 години от живота на един човек са това. Разчитам нововлезлия Бора да и върне усмивката и изгубеното щастие.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 08:10 от araselia

# 107
https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239242%2F041d77b1 … pl_wall_223680451

https://yadi.sk/d/e_6ansj8j1Cszw?fbclid=IwAR3t237VlCjCjBuiSSzp2w … 2Q1vzITOXXk3-TP3k

https://drive.google.com/file/d/1QVMgKlFkzeE4orYef7n-pdCMw0_mQ4pZ/view

Готово. Първият линк, гледаш - не може да се сваля;
Втори линк - имал определен брой сваляния, изчерпани са, но можеш да гледаш.
Трети линк - има опция за сваляне и отделно опция как да гледаш.

Пускам и четвърти линк - в MEGA - за сваляне. Обикновено сваля в папка download/сваляне на личния компютър/лаптоп. Там го търси, ако нямаш насочена папка от теб за сваляне.
Ето:  https://mega.nz/file/CCA12axT#Dhvfv7-RY7HqRMVAulW0hwxgZGNDzlJLTx9J3fDquH0   

Добро утро и хубав уикенд на всички! Исках само да кажа, че според мен (без да съм 100% сигурна) няма лимити за броя на свалянията (по втория и третия линк), а по-скоро, ако по едно и също време много хора са се опитвали да си свалят файла локално на компютъра или телефона, тогава системата се оплаква.  Сега например и по втория, и по третия линк може да се сваля и съхранява локално без никакъв проблем. Тъй като отсега нататък  повече хора ще гледат превода на Барисеа, трябва да имаме предвид това  - затова има различни линкове, всеки с по две опции - за онлайн и за локално сваляне.  Който както и където успее. Smiley

# 108
Актрисата, която играе Халисе не е толкова зле - много ми хареса как изигра смущение, гузност , притеснение, объркване ,всичко и мина през лицето ,при новината за бебето . И пред Яхя, и пред Елван .Ако не е това декламиране, ще е  идеална.

Пак Санджар да им оправя бакиите - Халисе и Рефика -" кажи на Санджар, той ще намери решение" ,и се успокоиха лелите. Дай пак да натоварим магарето, то може още да носи Rage

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 08:34 от araselia

# 109
Теменужка Heart  И аз оставам един вечен фен на НарСан.
И аз буквално с Наре и Санджар,мечтаех за щастие, опрощение, да видят малко добро, спокойствие и лъч светлина.
Мисля, че имаше  химия и  красота  между играта на Неслихан и Енгин.
В крайна сметка, приемаме, че нещата няма да станат и гледаме напред.
Още не мога да разбера феновете, защо продължават с тази  негативна и изтощаваща  кампания и след напускането на Неслихан и смъртта на Гедиз.

ДА безславно и нелепо завърши истоията на Наре, САнджар, Гедиз, като цяло всичко разказано до тук се оказа -скършено по средата.
Така се  е наложило, сега би  трябвало, всеки да прояви разбиране към Неслихан и решението й, както и развръзката на сериала и избора на сценаристките.
Мистерията около Мави я разбирам, нека има тайни, мистерия,въпроси и  ни държат любопитни.

Дано Мави е с една идея по-малко инатлива, а Санджар кротък.Да си говорят повече..
Не смея да предполагам каква, ще се окаже историята на МАви.
Аз вярвам в промяната, втория шанс...
Ако те  със Санджар имат драматично минало, правили са грешки, обичали са, страдали са..
Защо да нямат право на ново начало, любов и спокойствие.
Точно затова, човек трябва да прощава на себе си и хората които обича.
Непрощтаването е много тежък товар и за двете страни, за съвестта и душата. Тя е една от основата на неполучаващите се и нарушени взаимоотношения.

Надявам се  новия  герой  да е новия мъж за Елван, с който да е щастлива, да разкрие подлостта на  свекърва си и да има деца. Това е недопустимо, вярно, че :"защиатавайки" уж детето си, но Халисе няма оправдание, че проваля живота на една млада жена-която и без това е имала  лош късмет.

# 110
# 111
  • Варна
Привет в съботния ден Smile

Нуше , мерси за оптимизма Heart Decoration
Много се надявам в сегашния момент Мави да не му позволи да се затвори отново,да разклати основите му,да го накара да трепери от гняв,от страх,от радост.Да изпита всички емоции от влюбването,от неизвестността дали ти отвръщат,от несигурността дали постъпваш правилно......Простички неща,които за Санджар винаги са били забранени.Така,че аз не виждам нищо лошо в отпора на Мави,здравословно е и за двамата да се поразтърсят малко един друг,хем ще се опознаят повече,хем ще имат повод да си кажат нещата.
Хоризонтът от моята маслина се вижда в различни,красиви сини нюанси.Само трябва да имаме още мъничко търпение да изчакаме да се завърже историята.

Нина  +100
Мисля, че имаше  химия и  красота  между играта на Неслихан и Енгин.
В крайна сметка, приемаме, че нещата няма да станат и гледаме напред.
Още не мога да разбера феновете, защо продължават с тази  негативна и изтощаваща  кампания и след напускането на Неслихан и смъртта на Гедиз.

Дано Мави е с една идея по-малко инатлива, а Санджар кротък.Да си говорят повече..
Не смея да предполагам каква, ще се окаже историята на МАви.
Аз вярвам в промяната, втория шанс...
Ако те  със Санджар имат драматично минало, правили са грешки, обичали са, страдали са..
Защо да нямат право на ново начало, любов и спокойствие.
Точно затова, човек трябва да прощава на себе си и хората които обича.
Непрощтаването е много тежък товар и за двете страни, за съвестта и душата. Тя е една от основата на неполучаващите се и нарушени взаимоотношения.
Дано и СЦ мислят като вас Smile

# 112
Добро утро,

Ще си гледаме историите на новите герои.

Но ми се струва, Мави ще си остане доста време, тайнствената.

Момичета, Hug Flowers Bouquet

Здрав и приятен ден.

# 113
Учила съм френски,ама вече ми е съвсем непознат Blush - текста на песента от сторито на Туба от гугъл -той толкова си може Stuck Out Tongue Winking Eye, ако някой е в час моля да го преведе нормално Hands Pray

dans tes grands yeux noars
je me suis perdu
j'attends un regard le ceur
je t'aime tellement
fort
toi qui me fais si
peur
est-ce un mauvais

в големите ти черни очи
Изгубих се
Чакам поглед към сърцето
обичам те толкова много
силен
ти, който ме правиш такъв
страх
лошо ли е

Това ,което държи е жираф,може би от пластелин Grinning ,на такова ми прилича, нали дъщерите и са с нея.

Последна редакция: сб, 06 фев 2021, 10:22 от araselia

# 114
  • Пловдив

Здравейте и от мен.
Мисля, че е рано да се говори за влюбване между Санджар и Мави.
Животът на Снджар ни е познат, остава да се запознаем с този на Мави.
Трябва да се преплетат още моменти между тях.
Другото е в ръцете на сценаристите.
Любовта ще дойде, но да видим кой, кога ще я усети.
С половин уста писаха, че може да има и 2 трейлър.
Успешна събота на всички.

# 115
Ами дължат ни втори трейлър като компенсация за пътите, в които ни пропускаха изцяло. Така че, да се надяваме! Hands Pray

Хубава и слънчева неделя! Nature Sunny

# 116
Ами дължат ни втори трейлър като компенсация за пътите, в които ни пропускаха изцяло. Така че, да се надяваме! Hands Pray

+1
И ти като мен бързаш, за понеделника 😉 събота сме още. Нищо де, нека и неделята да е слънчева като сега 🙂

# 117
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=gfiqW1WaGbw&feature=emb_logo

Ето я песента, която ни е пуснала Туба.

Черни очи

В големите ти черни очи се изгубих
Чакам един поглед, със спряно сърце
Обичам те толкова много, ти, който ме плашиш така
Лош късмет/съдба/магия ли е ...

# 118

https://www.youtube.com/watch?v=gfiqW1WaGbw&feature=emb_logo

Ето я песента, която ни е пуснала Туба.

Черни очи

В големите ти черни очи се изгубих
Чакам един поглед, със спряно сърце
Обичам те толкова много, ти, който ме плашиш така
Лош късмет/съдба/магия ли е ...

Мерси, Марианче, аз нали все търся под сказки 🧐, Туба я следя под лупа след стихотворението за синьото 😜

# 119

+1
И ти като мен бързаш, за понеделника 😉 събота сме още. Нищо де, нека и неделята да е слънчева като сега 🙂

Въобще не съм се усетила, но факт, бързам за поненелника определено Grinning А с малко дете дните се смесват, за това се поправям - да ви е хубава съботата! Heart

Общи условия

Активация на акаунт