Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 407

• 48 838
  • 738
  •   1
Отговори
# 180
Скрит текст:
Ама и аз ги говоря наизуст.
Изгледах епизод 38. Тази жена е поставена в същата ситуация като Наре, да иска да умре или да бяга. Или сценариатите са с ограничен капацитет, или искат да покажат какво би станало Мави да замести Наре ако той беше и простил. Ще видите че така ще е. Ще имат доста неразбирателство но накрая ще са заедно.
В момента когато гледаше куклите и играчките, Мави си помисли тоя да не е луд да има толкова играчки. Честно веднага си казах, че тя си мечтае за нейното дете. Това което започва с буква Е. Сигурна съм че пак някой не и дава дете/братче или го държи насила. Тя погледна стаята и помисли: "де и моето да имаше толкова играчки, би му харесало". В началото не вярваше на Санджар, но като направи супата някак си като остана и му повярва. Обаче....беше убедена че той не може да готви. Човека гледаше тиквичките и викаше какво да ги правя;)
Първо щастлива съм за Захра и Каврук! Плаках, Този Тепели много хyбаво играе. Тя пък има медени устни. Като малко дете се опули да го алуша и с всяка секунда изгаряше какво ще и каже. HeartДокато Зехра само трепкаше с мигли очакващо той и каза всичко. Типично по детски с много трепет се прегърнаха. Колко по-чиста любов може да има? Ще се борят, няма да се предадат, си казах.

ОЧАРОВАНА СЪМ ОТ ГРИЖИТЕ НА НАШИЯ ЕФЕ. След като няколко пъти жената му каза няма ли да се маха, той седи и я пази. И супа и прави и чай. Толкова той се дърпаше да седне при нея за да не го помислят за наглец.

Мисля, че Туба и той си приличат и по тревожността освен по инсомнията  която е характерна  за повечето сърцати хора). И да наистина ми хареса нейната игра. Изглежда така сякаш няма избор освен да бяга. Само едно си мисля, дано пак не е насилник като акън, вече ще ми дойде в повече.
Но беше малко надменна Мави. Дано бързо му прости да се събират. Съжалих го, той се опитваше тя да поспи, заради това изгледа филма.

Тя ще разбере истината. Гледах трейлъра. Каза знам какво си направила на птичката. Това не е оставяне, ти си я унищожил! Айда....и се почва едно обясняване, неразбиране. Само когато тя види, той колко добър баща е, тогава ще разбере. С каква нежност я проверяваше дали и е спаднала температурата.
На мен също ми стана наеудобно да гледам. Ако бях аз честно, щях да се възползвам от този сладур;)

Това момиче сигурно има същия психологически проблем. Щом пише в тефтер, че е в затвор, хваната на тясно. Ясно е... Дано тя да го разбере. При него сякаш тя я изпраща кармата. Показва му какво е изпуснал и ако я приеме какво ще има, ще бъде щастлив. Само той трябва да и повярва, и тя на него. Дано се лекуват заедно. Но тя има трески. Много е тебрисиз, невъзпитана, говори му сякаш той и е длъжник.

Относно Халисе, язък, толкова години е крила, ако беше разделила сина и със жена му щеше Елван да е майка. Аз на нейно място бих си признала всичко. Нямаше да оставя сина ми в неведение, че детето е негово, защото след време като разбере, той няма да я погледне. А как нахално казваше, че грешката е на Елви. Cry Видяхте, ли че кака ви Сара беше права с предположението че проблем е в Яхя? Толкова такива съм срещала.

Дано на Елван намерят рус красив  да се оженят, да има близнаци. Не е честно просто! Аз бих се ядосала, повече не майко, а змия не бих я нарекла.

Мелек на снимката няма паднала коса. Това е кичур, просто се е завъртял накрая и са го сложили на  якето. Измама.

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 23:28 от Saxi Merinosova 683792

# 181

Колажи много.

Лека.Hug

# 182
Добро утро в понеделник! Хубава седмица на всички 💜

От лятото и сега - изровили са сравнителна снимка - определено е отслабнал...

# 183
  • Пловдив

Добро утро и от мен.
Понеделник - да го подредим, да сме готови за довечера.

Ами, работят денонощно, не остава време...
Ето и Сердар си готви по късни доби...

Асистентите вече са готови.
Успешен понеделник на всички.

# 184

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!
Приятно нещо е да си в отпуска, но дните са броени и бързо свършват... Така, че ще работим днес...
Среща довечера пред мониторите за поредната серия.

Скрит текст:

# 185
Така е, Марианче, най-бързо се отслабва с неядене при усилена работа, нямаш време да мислиш да ядене.

# 186
Добро утро,

Надявам се, да забележат проблема на Мелек в днешната серия.Hug

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

# 187
Прочетох нещо в туитър - една доза  по-емоционално, но и моята истина до голяма степен (като аз си имам слабост все пак - ЕлМер ☺️) 👍

"Писна ми от истеричните фенове на тази епопея и двойката. Нито съм фен на ElmEr, нито NarSan, нито EnTu, нито Nesgin. Фен съм на Енгин Акюрек, чийто избор мога да следвам, без да го разпитвам, защото знам, че той не е избрал нито партньора си, нито сценария. Всеки път избира героя "

Скрит текст:
Bu destanın ve çiftın histerik fanlarından  bıktım artık. Ne ElmEr, ne NarSan, ne EnTu, ne de Nesgin hayranıyım. Seçimini sorgulamadan takip edebileceğim Engin Akyürek'in bir hayranıyım, çünkü onun ne partneri ne de senaryoyu seçmediğini biliyorum. Her sefer karakteri seçer+

И каквито и промени да се случиха до сега, а и в бъдеще, съм сигурна, че образа на Санджар няма да се отклони  от оригиналната  линия , поне докато Енгин играе ролята 😜 Той вече е влязъл в тоя образ както винаги, такъв му е артистичния тертип на работа, не прави нещо просто да минава времето и да взима едни пари (които хич не са излишни естествено за всеки човек, но не са всичко ). Май съм ултрас 🙄🙈😜

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 09:13 от araselia

# 188
  • Пловдив

Пускат ни нови снимки със Санджар.

araselia, така е. В тази тема, ние сме фенове на Енгин. Всеки проект обаче е с различни партньорки, които уважаваме. Имаме щастието, а е и прецедент в турските дизита, един актьор - Енгин, да работи с две популярни актриси в един проект. Определени събития наложиха това, но си е прецедент. Това прави настоящият му проект още по интересен.

# 189
Разбира се, че уважавам партньорките, истината е че има късмет те да са едни от най-красивите и определено  талантливи актриси, пък и може би не е и късмет.

# 190
Забелязах на последната серия. Не е по сценарий. Постоянно Енгин се усмихва като си приспи Мелек и тръгва. Тоя човек толкова обожава това дете, свикнал е с присъствието и, може би се замисля вече....и му отива да бъде баща и мисля, че много иска. Толкова добре се справя с детето, често в тъжни сцени се усмихва докато я оставя да спи. Много е хубав на снимките с късите дънки, cok tatlu;)

Много го харесах в предната тема със средна коса, разрошен с Туба в кпа. Дано намери своята любима.
Относно начина по който плачеше на дъжда. И аз съм го правила. Дори имам и стих. Болезнено е. Очакваш дъжда да измие болката ти. Докато отвътре се разкъсваш.

Мелек снощи ми скъса сърцето. Толкова е привързана към Елви, баба си, Захарчето, Каврук, баща си, че помисли че ще я оставят. В нея виждам себе си. До днес ако някой ме остави за повече от час и изпадам в мисли, дали няма да си тръгне завинаги. Това е защото баща ми постъпи така, взе всичката покъщнина, електроника която си струваше. И тръгна когато бях 4 клас, а сестра ми на 1, брат ми е бил бебе. Представям си каква е дупката в душата на Мелек. Мисли майка си за мъртва. Cry

Едно ме терзае. Защо Наре звънна на Гиздавата пръчка? Нали нямаше на никой да звъни? Niedan?

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 10:00 от Saxi Merinosova 683792

# 191

Едно ме терзае. Защо Наре звънна на Гиздавата пръчка? Нали нямаше на никой да звъни? Niedan?

Чак да ме терзае не, обаче и аз се чудя 🙄

# 192
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=8PUqZgdIy84

Браво - пуснаха ни визуализация към еп. 39.

# 193
Добро утро, момичета! Coffee

Така дълго чаканият понеделник дойде! И ни изненадаха с кратка сцена. Честно казано, тази малка част успя да ме трогне, особено финалните думи на Мави! С нетърпение очаквам серията довечера. И да видим тоя разговор преди или след като е разбрала Мави за дестана е.

# 194
Марианка. Аз малко разбирам турски. Мави попита това ли е любовта ти към нея. Санджи отговаряше там че той не е виновен. Той и каза, че тя е заминала и е оставила дъщеря им и него сами. Мави каза това е голям късмет. Ще бъде и моя дъщеря. И Мави се разплака така сякаш никога няма да има друг шанс да има дете. Все пак децата не са наши, а са на Бога;)

Така ли е? Мисля си че тя не може да има деца сега....ах колко пъти пъти ще се припознавам във филма? Демек ще са заедно и тя ще я има и обича Мелек като нейно дете. Може би нейното е починало, това с буква Е. И болката и я кара да изчезне да пише дневници и да бъде другъде.

Общи условия

Активация на акаунт