Изгледах епизод 38. Тази жена е поставена в същата ситуация като Наре, да иска да умре или да бяга. Или сценариатите са с ограничен капацитет, или искат да покажат какво би станало Мави да замести Наре ако той беше и простил. Ще видите че така ще е. Ще имат доста неразбирателство но накрая ще са заедно.
В момента когато гледаше куклите и играчките, Мави си помисли тоя да не е луд да има толкова играчки. Честно веднага си казах, че тя си мечтае за нейното дете. Това което започва с буква Е. Сигурна съм че пак някой не и дава дете/братче или го държи насила. Тя погледна стаята и помисли: "де и моето да имаше толкова играчки, би му харесало". В началото не вярваше на Санджар, но като направи супата някак си като остана и му повярва. Обаче....беше убедена че той не може да готви. Човека гледаше тиквичките и викаше какво да ги правя;)
Първо щастлива съм за Захра и Каврук! Плаках, Този Тепели много хyбаво играе. Тя пък има медени устни. Като малко дете се опули да го алуша и с всяка секунда изгаряше какво ще и каже.
Докато Зехра само трепкаше с мигли очакващо той и каза всичко. Типично по детски с много трепет се прегърнаха. Колко по-чиста любов може да има? Ще се борят, няма да се предадат, си казах.ОЧАРОВАНА СЪМ ОТ ГРИЖИТЕ НА НАШИЯ ЕФЕ. След като няколко пъти жената му каза няма ли да се маха, той седи и я пази. И супа и прави и чай. Толкова той се дърпаше да седне при нея за да не го помислят за наглец.
Мисля, че Туба и той си приличат и по тревожността освен по инсомнията която е характерна за повечето сърцати хора). И да наистина ми хареса нейната игра. Изглежда така сякаш няма избор освен да бяга. Само едно си мисля, дано пак не е насилник като акън, вече ще ми дойде в повече.
Но беше малко надменна Мави. Дано бързо му прости да се събират. Съжалих го, той се опитваше тя да поспи, заради това изгледа филма.
Тя ще разбере истината. Гледах трейлъра. Каза знам какво си направила на птичката. Това не е оставяне, ти си я унищожил! Айда....и се почва едно обясняване, неразбиране. Само когато тя види, той колко добър баща е, тогава ще разбере. С каква нежност я проверяваше дали и е спаднала температурата.
На мен също ми стана наеудобно да гледам. Ако бях аз честно, щях да се възползвам от този сладур;)
Това момиче сигурно има същия психологически проблем. Щом пише в тефтер, че е в затвор, хваната на тясно. Ясно е... Дано тя да го разбере. При него сякаш тя я изпраща кармата. Показва му какво е изпуснал и ако я приеме какво ще има, ще бъде щастлив. Само той трябва да и повярва, и тя на него. Дано се лекуват заедно. Но тя има трески. Много е тебрисиз, невъзпитана, говори му сякаш той и е длъжник.
Относно Халисе, язък, толкова години е крила, ако беше разделила сина и със жена му щеше Елван да е майка. Аз на нейно място бих си признала всичко. Нямаше да оставя сина ми в неведение, че детето е негово, защото след време като разбере, той няма да я погледне. А как нахално казваше, че грешката е на Елви.
Видяхте, ли че кака ви Сара беше права с предположението че проблем е в Яхя? Толкова такива съм срещала. Дано на Елван намерят рус красив да се оженят, да има близнаци. Не е честно просто! Аз бих се ядосала, повече не майко, а змия не бих я нарекла.
Мелек на снимката няма паднала коса. Това е кичур, просто се е завъртял накрая и са го сложили на якето. Измама.