Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 407

• 48 854
  • 738
  •   1
Отговори
# 210

Малко ми прилича на страница от дневника на Мави Thinking

# 211

Малко ми прилича на страница от дневника на Мави Thinking

Може да не е дневника, ами бележка като си тръгва.

Скрит текст:
"Es obvio que las redes sociales  hoy día son muy importantes...  incluso a los actores se les da trabajo mirando su número de seguidores... Pero algunas personas nunca prefirieron este mundo virtual... Uno de ellos, que progresa su camino con éxito y confianza es EnginAkyürek "

Не знам колко е вярно, превода е с гугъл от испански

Очевидно е, че социалните мрежи днес са много важни ... дори на актьорите се дава работа, гледайки техния брой последователи ... Но някои хора никога не са предпочитали този виртуален свят ... Един от тях, който напредва с успех и увереност е Eнгин Акюрек "

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 15:59 от araselia

# 212
  • Ruse, Bulgaria
Енгин и Туба 🆕

# 213
# 214
Здравейте,

https://www.youtube.com/watch?v=6ugwkLYusAU

"Дъщерята на посланика" - откъс от епизод 39 с бг субтитри.
Приятно гледане.

Flowers Bouquet

Е, наистина.Трудно би могъл да и помогне Санджар, ако тя не реши да върви напред.

Ефе, може само да я подкрепя, ако Мави му позволи.

# 215
# 216
Така е, Хармония, в тая битка родителя е сам и само той решава как да продължи 🙁

Повтарям - и от инстаграма на Туба  ама много е красива 😍 (сетих се за една реплика   от един филм с Адриано Челентано и Орнела Мути - ти си красива, аз още повече, защо да не се вземем 😂)

Priya, нали, направо къртят (реплика на моя тийнейджър) 😂

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 16:46 от araselia

# 217

Здравейте🤗
Днес имаме снимкопад, супер😁Е тази снимка вече е върхът и то лично качена от Туба в инстаграма й. Невероятна е тази жена! Не мога да ви опиша как ме радват двамата. Страхотен тандем!💙
От откъса разбрахме, какво е преживяла Мави. За нещастие повечето познаха...изгубила е детето си☹Огромна мъка, която я кара да не цени живота си. Мелек сигурно ще й помогне да се справи с мъката си, като Мави започне да се грижи за нея...Става все по-интересно...

# 218
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CLCMgL0F-fh/

Туба пусна снимката в инстаграм профила си, като написа: Да, понякога носите на раменете си..

И от Ейлем.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1358792710144987138

Допълвам: Хаштагът на 39 епизод е # SancarveMavi/Санджар и Мави.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 17:07 от mariana51

# 219
Среща след 2 часа 😍

# 220
  • Стара Загора

Здравейте🤗
Днес имаме снимкопад, супер😁Е тази снимка вече е върхът и то лично качена от Туба в инстаграма й. Невероятна е тази жена! Не мога да ви опиша как ме радват двамата. Страхотен тандем!💙
От откъса разбрахме, какво е преживяла Мави. За нещастие повечето познаха...изгубила е детето си☹Огромна мъка, която я кара да не цени живота си. Мелек сигурно ще й помогне да се справи с мъката си, като Мави започне да се грижи за нея...Става все по-интересно...
С трепет очаквам новата серия.С такава надежда съм за този сезон.Не ми се гледат прекалени трагедии,крясъци и кавги.Много се радвам,че Туба и Енгин работят заедно.Толкова са хубави,такава химия има между тях и най-вече доброто настроение на сета.Фенка съм на Енгин,но харесвам и Туба,когато е до Енгин!И не само!Приятна вечер,момичета!Бъдете здрави!

# 221

https://www.instagram.com/p/CLCMgL0F-fh/

Туба пусна снимката в инстаграм профила си, като написа: Да, понякога е да го носите на рамото си..

И от Ейлем.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1358792710144987138

Допълвам: Хаштагът на 39 епизод е # SancarveMavi/Санджар и Мави.

И още красота. Страхотно.

Да се допълня. Днес май това правя.

Да ме прощават другите фенки, ама Енгин и Туба изглеждат страхотно един до друг.

# 222
Ще има и още красоти 👀👀👀 И като цветове е много хубаво, топло, слънчево.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 17:29 от araselia

# 223
  • Pleven, Bulgaria
Ехооо!Оставих ви за два часа и вие сте изпълнили трмата с прекрасни снимки!Благодаря,момичета!
Прекрасни Санджар и Мави и още по- прекрасни Енгин и Туба.Спокойни,слънчеви,въодушевени,усмихнати!Ох,бе,стана ми по- леко на душата от тези снимки!Ако не бях на уважавана възраст,щях да си подсвирна и да подскоча от радост,но за момента ср задоволявам да ви прочета нахилена и да се насладя на кадрите!Има какво да се види!
Араселия,канех се да слагам същата снимка.Хареса ми коментарът към нея и е напълно верен!Гуги този път е превел достаправилно,няма да издребняваме в детайлите,две- три думички бих променила,но не е важно.Смисълът р повече от ясен.
Единственият облак ни го донесе Хивса Зизан Алп.Не искам Елван да изчезва.Харесвам как разтоварва напрежението,харесвам и обичта и към Санджар Аби,нейният герой!Но като се замисля,в последната серия сякаш образът и беше лишен от живот,от настроение....Елван сякаш присъстваше наполовина...Не зная дали е от сценария,от актрисата или от репликите, но и липсваше одухотвореност,според мен.
Сложно@е!,
Сигурно е сложно да гледаш нещо,което не ти харесва и за да го критикуваш?!
Чак пък никой да не гледа......Ами,ние гледаме и то с интерес!Хайде,нас ни остави,ама като погледнеш в Ютуб,гледанията си се навъртат,хората коментират,дори и тези,които не гледат...
А ние може да сме малко и да не сме важно,но не сме “никой”.Или имаше предвид,че щом ти спреш да гледаш,никой няма да го направи повече?
Иначе,както беше писала една много харесвана от мен жена,Вратата на #SefirinKizi няма ключ.И темите във форума,доколкото знам, нямат!
Колко малко остава до новият епизод,момичета!Привършвайте със задачите бързо!Часът и мястото на срещата са известни!

# 224
Теменужка благодаря 💜

И другата ми любима двойка 👌😂

Общи условия

Активация на акаунт