Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 407

• 48 847
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=6ugwkLYusAU

"Дъщерята на посланика" - откъс от епизод 39 с бг субтитри.
Приятно гледане.

# 196

https://www.youtube.com/watch?v=6ugwkLYusAU

"Дъщерята на посланика" - откъс от епизод 39 с бг субтитри.
Приятно гледане.

Ура, имаме откъс 🙂Благодаря за превода ❤️ Открехна се вратата за болката на Мави - починала дъщеря, ще разберем как, защо, кой е бащата 👀👀👀

Колко е хубаво да споделиш с някой какво те тормози, да те изслуша, да не те съди. И само човек преживял болка може да разбере чуждата, то е ясно.

Девойки 👌😍👑👑

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 12:14 от araselia

# 197
  • Пловдив

Не спират да ни радват: Най-специалните изображения от Санджар и Мави.
Дано има още.

# 198

За какво е усмивката на Мави

# 199
  • Пловдив

Източник: https://vk.com/teammy?z=photo-58199741_457415147%2Falbum-58199741_00%2Frev

Тук пише, че Хивда/Елван, напуска сериала.
Дали е вярно, предстои да разберем.

# 200
  • Pleven, Bulgaria
Привет в ден понеделник,мили дружки!Готови ли сме да видим развитието на историята на Санджар и Мави?Аз-твърдо и оптимистично ДА!!!
Абсолютно се отъждествявам с всичко,написано в този пост.Араселия,благодаря!

Прочетох нещо в туитър - една доза  по-емоционално, но и моята истина до голяма степен (като аз си имам слабост все пак - ЕлМер ☺) 👍

"Писна ми от истеричните фенове на тази епопея и двойката. Нито съм фен на ElmEr, нито NarSan, нито EnTu, нито Nesgin. Фен съм на Енгин Акюрек, чийто избор мога да следвам, без да го разпитвам, защото знам, че той не е избрал нито партньора си, нито сценария. Всеки път избира героя "

Скрит текст:
Bu destanın ve çiftın histerik fanlarından  bıktım artık. Ne ElmEr, ne NarSan, ne EnTu, ne de Nesgin hayranıyım. Seçimini sorgulamadan takip edebileceğim Engin Akyürek'in bir hayranıyım, çünkü onun ne partneri ne de senaryoyu seçmediğini biliyorum. Her sefer karakteri seçer+

И каквито и промени да се случиха до сега, а и в бъдеще, съм сигурна, че образа на Санджар няма да се отклони  от оригиналната  линия , поне докато Енгин играе ролята 😜 Той вече е влязъл в тоя образ както винаги, такъв му е артистичния тертип на работа, не прави нещо просто да минава времето и да взима едни пари (които хич не са излишни естествено за всеки човек, но не са всичко ). Май съм ултрас 🙄🙈😜

Фен,ултрас,последовател,та ако щете и сектантка на един- единствен актьор,Е ГИН АКЮРЕК.
Всичко останало е временно,свършва един сериал,идва друг.Така е и с партньорките,една си заминава,друга пристига.Мога само да призная таканта им и да благодаря за създаденият от тях образ.И да съм справедлива в изказванията си,ако не признателна,то поне толерантна,към тях,към техните фенове,към вас.....заради себе си и заради Енгин.
Признавам си,че без да искам,търся следи от Елиф и Йомер.Няма,обаче такива.Чак ми изглежда странно,че нищички не ми напомня за тях!Но се сещам,че това си има име:талант,професионализъм,умения да се превъплътиш е героя си.Не съм гледала Енгин с друга актриса два пъти,но ми се иска да изкажа най- искрено възхищение от Туба Бююкюстюн.В малкото време,което е имала за проучване на героинята си,нейният характер и душевност,не е оказало никакво негативно влияние.
Мави не е Елиф!Определено не е!Мави е непозната,появила се на прага на светая светих за Санджар.Не особено приятелски настроена,недоверчива,леко объркана,обвита в загадка.....Какво ще донесе на Санджар,предстои да видим.Вече писах какво очаквам аз,няма да изброявам.Какво ще и даде Санджар?А Мелек?Кой кого ще изцели,кой ще е лекарят и кой- пациентът?Ще успеят ли да се излекуват един друг,ще намерят ли верния път да продължат,след преживените нещастия?Ще видим мечта,планове за бъдещето,радост върху лицата им?Много въпроси и никакви отговори засега.
Въртя,суча,но винаги стигам до дестана и прошката.Легендите са затова- да ги изпееш,свързани с героизъм и себеотрицание.Вярно е,носят слава,но са основани върху нещастието на човешки същества.Наре изстрада много.Несправедливо,незаслужено,глупаво,безсмислено,самоубийствено....Бори се за връщане към живота,но не успя и наистина се превърна в легенда.Нека си остане възпята в легенда.Имам какво да кажа за нейните решения,незрели постъпки и инат,но не искам.Иска ми се в моята легенда тя да остане смела,жертвоготовна,борбена птичка,отлетяла,за да даде свобода на любимите същества.
Обаче......тук ,на земята живеем истинският живот.С неговите ежедневни проблеми,недоразумения,с всичките грешки човешки.И ние,хората,колкото и да сме пазени от любимите,колкото и да сме слепи или пък глупави,в определен момент се налага да пораснем.От нас самите зависи да вземем правилните решения,да станем,ако сме паднали,да изковем бъдещето си.В живота често те нараняват,къде необмислено,къде без умисъл,къде планувано....Тези,необмислените рани най- много болят,защото обикновено идват от хора,които обичаме.Но в истинския живот ние,обикновените хора,не можем да си позволим да се качим на някоя скала и да полетим от там,защото някой не ни се е доверил сляпо,или е постъпил зле с нас.Ние,земните хора,сме научени да се борим за това,което искаме.Борим се да живеем,за любов,борим се за по- добър живот,борим се за мечта,борим се за хляба,който слагаме на масата.Ако сме сгрешили,борим се за прошка.Ако са съгрешили към нас,ще дадем прошка.Прошката крачи по пътя на живота ни заедно с нас.Вярно,греховете са различни,но имаме възможност да избираме как да постъпим.Да държим в с себе си гнева,разочарованието,не е избор,поне не правилният.Ако можеш,ако желаеш—прощаваш,ако не можеш да простиш,но го искаш от сърце,имаш избор да загърбиш.Да сложиш точка ,да загърбиш и да започнеш на чисто.Всеки има право на избор.Има и такива,изпепелени хора,които избират да се изправят заради нещо,заради някого.И колкото и да боли това Фениксово “Възраждане”от пепелта,заради целта си,се изправят.Наре го направи заради Мелек.Санджар също е длъжен да го направи заради нея.А кой знае?Може би Мави също ще открие в малкото ангелче цел за живот?!
Наре избра да замине,но не трябва да бъде забравена.Вероятно Мави ще избере да остане и да даде бъдеще  на баща и дъщеря,самотни и нещастни в момента.Може би заедно ще успеят да стигнат до прошката от сърце- на себе си и към другите.Така ше могат да обърнат новата,чиста,бяла страница в живота си.Мелек заслужава щастие и радост и щастливо детство,защото на 8 години тя дори не е дете.
Заплеснах се!Съжалявам!Не знам дали успях да обясня обърканите си чувства.
Обаче едно е ясно,Безусловен фен на Енгин съм!!!
Марианка,благодаря за видеото.Ще тръгваме нанякъде в отношенията,вижда се!И се радвам.Санджар,а явно и Мави,имат нужда да излеят душите си,за да могат да дишат и да продължат напред

# 201
Правилно съм разбрала и аз диалога значи. Ами просълзих се на финала....

Продължават да изненадват с още снимки, много яко! Hug

Дано не е вярно това за Хивда. Въпреки, че Елван ми е дразнеща на моменти, според мен има накъде да върви персонажът й.

# 202
  • Pleven, Bulgaria
Докато се натуткам да пиша от телефона,още куп снимки излезли!Благодаря!Страхотни са!

# 203
Добър ден момичета.
Прекрасен следобед. Много усмивки и положителни емоции. А днес ще ги има в повече, защото е понеделник и ще има нова серия.
Благодаря за преведения откъс от серията. Разбрахме мъката на Мави - изгубена дъщеря. За това и толкова ревностно пази ланчето с буквичката.

Мъката по изгубена или несподелена любов с времето се преодолява, но мъката по загубата на дете остава завинаги( да не дава господ да се случи на някой). Особено за една майка. И когато си сам и няма с кой да поделиш тази болка тя те убива и те изяжда отвътре.
И Санджер и Мави, всеки един носи своята болка и рани в себе си, и се надявам сега, когато очи в очи всеки сподели пред другия дори и част от болката си, да бъдат лекарството един за друг, което ще ги спаси.
Допълних се.

Благодаря и за новата снимка. Страхотни са. Да има още много.

Аз довечера съм на работа, така, че ще пропусна серията, но нищо. Ще я очаквам с нетърпение в темата.

Хубав остатък от деня на всички.

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 14:07 от kami999

# 204
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1358732312507256832

За вълнуващата част остава много малко...

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1358724757101965313

Как Елван ще направи първата стъпка за установяване на ред с ефекта на бебешките новини в имението?

# 205
То пък наистина някаква ударна доза от снимки зад кадър тръгна.Heart Eyes

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 15:17 от Priya

# 206
  • Пловдив

Феновете го казват.

# 207
Значи съвсем никой няма да го гледа .
Цитат на: mariana51 link=topic=1300832[b
[/b].msg42282052#msg42282052 date=1612781072]

Източник: https://vk.com/teammy?z=photo-58199741_457415147%2Falbum-58199741_00%2Frev

# 208
То пък наистина някаква ударна доза от снимки зад кадър тръгна.Heart Eyes

+1

Можело значи 😡

Значи съвсем никой няма да го гледа .
Цитат на: mariana51 link=topic=1300832[b
[/b].msg42282052#msg42282052 date=1612781072]

сложно@е, сложно е да се каже 🤔😜 Ама щом казваш, ужас 😭

# 209
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1358762506475474956

От кого е бележката, която Санджар чете?

Общи условия

Активация на акаунт