Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 407

• 48 859
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Аниста, момента с ръката го хванах 😍

Елван трябва да се изнесе, няма как да се чувства удобно в конака.

А аз без малко да повярвам, че стават и чудеса... Ама то още не се знае 🙂

Последна редакция: пн, 08 фев 2021, 22:39 от araselia

# 241
Е, явно така ще свърши. Какво да ви кажа, без да разбирам по-голям част от диалога им, тая сцена така ме хвана за гърлото. Енгин, адмирации! Heart Усетих разкаянието на Санджар, съжалението, срама, гнева, болката...уникално ги пресъздаде! Нямам търпение да гледа в И със субтитри.

# 242
  • Варна
Какво пак забърка Халисето Thinking
Араселия, ще ги видим чудесата Smile

# 243

Мисля, че уреди да изглежда, че бебето на Дуду е от Яхя,  я всъщност не е. Т.е. за мен задълба кашата, която първоначално е сътворила.

# 244
  • Pleven, Bulgaria
Прия,аз също така го разбрах!Може ли Халисе анне да допусне хораъа да говорят,че синът и е безплоден?!Няма начин.
На мен ми е по- интересно какво нареди ма Недим да прави с Мави?Само да в следи ли ?А бомбата на Дуда все някога ще гръмне.
Иска ми се Елван да разбере ,че не е нейна вината за липсата на деца.Не заслужава да страда заради една лъжа.А Халисе не заслужава обичта,грижите,подчинението,показвани Пт Елван към нея.Не си взема поука тая жена,Ей!

# 245

Мисля, че уреди да изглежда, че бебето на Дуду е от Яхя,  я всъщност не е. Т.е. за мен задълба кашата, която първоначално е сътворила.

+1

Да, доктора показа фалшив резултат, истинския още не е излязъл. Халисе е неспасяем случай 😡Обаче и лекарите никаква етика не ги убеждават много време  да лъжат.

# 246
  • Варна
Дружки, благодаря за компанията,не мога да издържа тия реклами .....
Като за картинки си беше много добре, с превод още повече Smirk   лека

# 247
Тези хора ся луди...30 мин реклами, за да изпишат финалните надписи след това. Expressionless

# 248
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=nvHtBHwuA3s

"Дъщерята на посланика", епизод 39 - ОРИГИНАЛ.

# 249

Думите са излишни.Съпричастност към трагедията на Мави.

Лека.Hug

# 250

https://www.youtube.com/watch?v=nvHtBHwuA3s

"Дъщерята на посланика", епизод 39 - ОРИГИНАЛ.

Благодаря! На базата на изгледаното с частичния превод на руски, аз останах доволна от серията. Преди, с Наре, драмите бяха много по-тежки за издържане дори за нас, обикновените зрители. Харесва ми, че сега има много повече живот - ежедневен, обикновен, нормален живот, странични герои, улици, движение.... Но за рейтинга не смея да мисля.... Сигурно ще е зле,  защото комшиите обичат драмата. Дано пък не съм права!
Колкото до Енгин - той, както винаги, ме остави без думи с играта си.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 00:33 от Burkina

# 251
Ако не се лъжа, Мелек в Хижата като говореше на куклата и каза че е майка и и се казва Наре. Това малко не го разбирам.

Burkina, наистина стана по-спокойно, даже прекалено спокойно 🙂

😂

Туба беше много хубава, особено с това поло 😍

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 00:05 от araselia

# 252
  • Pleven, Bulgaria
Аз също ще се оттеглям.Благодаря ви от сърце за компанията и споделените мисли.Рейта няма да се вдигне за две серии.Освен това тази вечер предизвикаха объркване у феновете в ТТ.На страницата на сериала хаштагът беше изписан с главни букви имената на героите,докато на страницата на Стар тв го подадоха с малки букви всичко.Благодарение на снимките ,туба и Енгин бяха Тренд и тенденция преди започването,но после настана хаос и хората пишеха неорганизирано.Не могат да си позволят такива недоглеждания нито канала,нито продуцентите.Не очаквам утре кой знае какъв рейт. О бях си казал три епизода им давам преднина.Надявач се да влязат вече в крачка.
От това което видях и разбрах,аз съм доволна от епизода.Започваме да гледаме нов сериал и имаме нужда от време и пространство да разгърнем историята.Така,че а ще проявя търпение.
От всички коментари,които прочетох в ТТ най- много бяха следните:
1.Прекрасната химия между Енгин и Туба
2.Нуждата от реклама,подгрявка,на публиката
3Нуждата от малко повече действие,да разчупят статичността
4.Много хора са забелязали,че досега никой не се поинтересува какво  преживява Санджар.Никой не го р попитал какво е д ействителност се е случило,каква е неговата гледна точка.Мави го предизвика,но и го изслуша,попита за развоя на събитията.Санджар най- после облече в думи разкаянието си,разочарованието и болката...
5.Нормални хора,нормална обстановка досега не бяхме виждали.Дори и да е трудно за екипа,разчупиха монотонността,еднаквите кадри.Ви даме хора,живот наоколо,второстепенните герои заформят и показват черти от характера си и ни подсказват постъпки за в бъдеще.
Ох,доволна съм от видяното!Дано с буквичките да си затвърдя мнението.♥

# 253
  • Пловдив

Добро утро момичета.
Да се събудим със Санджар и Мави.
Поне двамата поспаха - до 8,30, както уточни Санджар.
Днес, както всеки ден сме в очакване.
Успешен вторник на всички.

# 254
Добро утро,

Феновете са неизчирпаеми на колажи.

Схемата на сцени, двама по двама с дълъг диалог, не е печаливша според моите възприятия.

По картинки, интересно беше събуждането на Санджар и Мави; посещението на хижата от Мелек и Санджар; Мави с Кахраман и баща му; срещата на Мави и Санджар в заведението; обаждането на Елван на Кахраман и Санджар; разговорът на Санджар и Кахраман и разбира се към края и самият край-Мави и Санджар.

Към посланика, изпитвам неприятно чувство и е ясно, но защо и към Мюге...

А майката, Халисе е негативен пример.До кога ще я крият СЦ...

Момичета, Hug

Здрав и спокоен ден.

Общи условия

Активация на акаунт