Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 407

• 48 863
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!

Ей така прескачаме хейтърите 💪😂

4.Много хора са забелязали,че досега никой не се поинтересува какво  преживява Санджар.Никой не го р попитал какво е д ействителност се е случило,каква е неговата гледна точка.Мави го предизвика,но и го изслуша,попита за развоя на събитията.Санджар най- после облече в думи разкаянието си,разочарованието и болката...
5.Нормални хора,нормална обстановка досега не бяхме виждали.Дори и да е трудно за екипа,разчупиха монотонността,еднаквите кадри.Ви даме хора,живот наоколо,второстепенните герои заформят и показват черти от характера си и ни подсказват постъпки за в бъдеще.

+1
А бе хората в момента измислят история, реплики, нови герои и снимат едновременно 😱, направо са авантюристи. И аз не можах всичко да гледам, но определено ми е по-спокойно.

Пък сме и хубави 😍

Мави може да гледа много лошо, не е девойка, та да го гледа захласнато 👍🙂

Между впрочем аз не бих се учудила ако детето е на Яхя, има толкова много случаи при диагноза невъзможност хората да имат деца , това си е божа работа. Дуду не ви ли се вижда доста спокойна 🙄

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 08:18 от araselia

# 256
Добро утро,

Араселия,Дуду изобщо не беше спокойна,защото е била и с друг мъж преди да забременее - дадаха нощна сцена ,тя залиташе,пияна и подсказаха ,че вероятно са били заедно и затова не беше сигурна кой ще излезе баща на детето й.
Но Дуду не знае,че Яхя е стерилен,ако знаеше нямаше да навира на всички тази бременност и притенциите си.
Халисе отново се изяви в ролята на Господ и подреди нещата,както тя реши,но това е бомба със закъснител и тя рано или късно ще избухне.
Хареса ми серията,но по картинки.Чакам с нетърпение да разбера диалозите между героите,въздействието е в пъти по-голямо.

Хубав ден

# 257
Ако не се лъжа, Мелек в Хижата като говореше на куклата и каза че е майка и и се казва Наре. Това малко не го разбрах.

Аз пък разбрах сякаш, че куклата ще се казва Наре Thinking Както пък после кръсти бебето Гедиз. Ама ще видим като излязат буквите.

Добро утро, момичета! Coffee

Да видим какъв е бил рейтингът от снощи, дано малко се е вдигнал. Определено си личи смяната на сценаристите, някак историята и героите станаха последователни до този момент, крясъците и нервните изблици намаляха, има повече динамика, сцените изглеждат разнообразни, на различни места, видяхме, че и други хора живеят в тоя град. Абе личи си разликата. Много жалко, че не я хванаха тая история от началото.

# 258
  • Пловдив

Към момента, резултатите са подправени - Яхя е бащата. Докторът й каза, дано не разберат, че истинските резултати ще дойдат след няколко дни. Халисе отговори, че няма, те са получили отговора, който са очаквали. После докторът попита Халисе, да й се обади ли, когато дойдат истинските резултати и толкова ни показаха в този епизод. Иска или не иска Халисе да научи истинските такива - по-нататък ще разберем.

Рейтингът от снощи:

Тotal / 14 / 4.36
Ab / 10 / 3.64
Abc1 / 13 / 3.98

В АВ група се е вдигнал, в другите две е паднал

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 09:09 от mariana51

# 259
Йоанна, това със спомена на Дуду съм го изпуснала ☺️ Ама ужасно нахално същество за положението, в което е.

Рейтинга - какъвто, такъв

Иначе сме в устите/клавиатурите/на хората 🙂

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 09:33 от araselia

# 260
Ще се радвам Дуду да поднесе едно русо и синеоко ефе. За разнообразие.

# 261
Ами...трудно ще е да възкресят рейтинга, според мен.

# 262
  • Пловдив

Рейтингът нагледно.
Докато се продава и то на каква цена, и купува сериалът - няма страшно.

# 263

Здравейте момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

Рейтингът такъв-какъвто е. Но пък е удоволствие да гледаш Енгин и Туба.
Мави е различна и  с краткото си присъствие в живота на Санджар му донесе някакво спокойствие.
За пръв път Санджар поиска да разкаже какво му е и най-важното тя го изслуша. Докато Наре въобще не я интересуваха чувствата му - нито какво мисли, нито да разбере какво е преживял и преживява.
И знаете ли, снощи се усети разликата. Дори само по картинки и откъслечния превод.

Мави определено е загубила семейството си - съпруг и дете. Когато гледаше снимката и след това при краткия спомен се чу звук от катастрофа. Но защо толкова много иска да отиде на този остров? Санджар ѝ обеща, че ще я закара дотам.

# 264
Предполагам, че има скъп семеен спомен на тоя остров 🙄

Гонджа е давала интервю

# 265
  • Пловдив

Източник: https://vk.com/eatb_haber?w=wall-120865532_375838

Гонджа/Халисе за Туба/Мави:

Туба Бююкюстюн е много важно име, което всеки ще приеме. Тя няма нужда да се доказва като актриса. Тя е актриса и всички сме съгласни, че е много добра. Работата, която преди са свършили с Енгин Акюрек, е все още в съзнанието на зрителската аудитория. И зрителите са много развълнувани да ги видят заедно. Без съмнение „Дъщерята на посланика“ е съвсем друга история. Присъединяването на Туба към сериала ни даде сила. Бях развълнувана, когато за първи път чух за това, защото я срещнах преди много години и си помислих, че тя очарова човек с блясъка и сиянието си. Радвам се, че участвам в един проект с нея и мисля, че ще ни донесе късмет.

# 266
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте и от мен,момичета.
Рейта,на заварено положение,чудеса не могат да се направят.Две серии без водеща актриса,друга за въвеждане на нова такава и за затваряне на излизащи сюжетни линии,снощната пък беше да завържат отношенията между Мави и Санджар,но и видяхме вникване в характерите на доста герои.
За мен,от картинките,най- важното беше последната сцена.Най- после Санджар имаше възможност да разкаже случилото ср от негова гледна точка.Разбрахме как той е видял нещата и ги е преживял от самия него.Няма легенда,няма епос,само една чисто човешка грешка и много болка след това.Загубени години в нещастие и за двамата пострадали.
Нямам търпение да видя буквичките от този разговор.
Прочетох в темата на Туба преведено мнение на рускиня за последната сцена.никога не съм пренасяла мнения от една тема в друга,не зная как се прави и дали трябва да поискам разрешение на момичетата,пишещи там.Много ми хареса нейното виждане,затова ви го предавам с няколко думи.Вярно,че по картинки е тридно да разбереш точно какво става.Според тази жена,след като Санджар най- после излива мъката си,след като Мави,изненадана от новината за дъщеря му,рухва и му разказва,че нейното дете е умряло,Санджар в последвалите секунди осъзнава,че въпреки нещастието си,все пак  Наре е някъде там,жива,че има своето момиченце,докато Мави е загубила безвъзвратно всичко скъпо.
Като се замисля,да лицето на Санджар показа изненада и постепенно осъзнаване.Енгин е велик,изобразявайки емоции!
Но много ми хареса изпълнението на Туба също.Забелязахте ли как думите не можеха да излязат от устните и?!Мисля,че загубата и е скорошна и тя сякаш за пръв път каза пред непознат,че детето и е умряло.....
Нямам търпение!!!

# 267
  • Пловдив

Феновете на Енгин и Туба са полудели в мрежата.

Източник - фенка от Грузия: https://twitter.com/lanuka2422/status/1359056957127217155

* Вие турците не се интересувате, но ние, чужденците Туба Бююкюстюн и Енгин Акюрек обичаме много, ценим и подкрепяме! Най-добрата драма в момента е "Дъщерята на посланика" по Стар тв. Така че не говорете напразно, ние сме тук до края!  Не ни пука за рейтингите!

* Турците обичат да имат гръмотевици и мълнии, силни ридания и страдания, така че сълзи и сополи да заливат цялото лице. Те не се интересуват толкова от сюжета, колкото от тези страсти по турски. Харесвам последните епизоди, когато Нарe напусна Санжар и дъщеря си - гледам с удоволствие и нищо не ме вбесява или дразни. Енгин очевидно много харесва родения от него Санджар и във всяка сцена той ни демонстрира целия блясък на уменията си. Има много шедьовър сцени, като финалната сцена на епизод 39, когато Санджар излива душата си на Мави. Чуждестранните зрители харесват всичко сега и Ейлем отлично разбира за кого трябва да пише сценарий. Същата история беше и с КPA, който светът сега гледа в Netflix. Няма да се изненадам, ако и "Дъщерята на посланика" стигне там.

Скрит текст:
Турки любят, чтобы были громы и молнии, рыдания громогласные и страдания, чтобы слезы и сопли все лицо заливали. Им и сюжет не столько интересен, сколько эти страсти по-турецки. А мне по душе последние серии, когда Наре бросила Санжара и дочку - смотрю с удовольствием и ничего меня не бесит и не раздражает. Энгину явно очень нравится рожденный им Санжар и в каждой сцене демонстрирует нам весь блеск своего мастерства. Очень много просто шедевральных сцен, таких, как финальная сцена 39 серии, когда Санжар изливает душу Мави. Иностранным зрителям все нравится сейчас и Эйлем прекрасно понимает, для кого ей надо писать сценарий. Такая же история была с КПА, который мир сейчас смотрит на Нетфликсе. Я не удивлюсь, если и ДП туда же попадет

# 268
Здравейте и от мен! Аз не мога да се изразявам добре като вас, но искам да кажа, че епизодът  много ми хареса, особено общите сцени на Санджар и Мави! Гледах го снощи онлайн и тази сутрин с руска озвучка. Личи си химията между Енгин и Туба, няма какво да говорим по този въпрос.  Само как му блестят очите като  я погледне!! Много добър екип са!
Не мога да разбера хейтът, който се лее по Туба от феновете на Неслихан например!! Ами като не ти харесва не гледай! И себе си няма да натоварваш, и другите, на които пък точно този тандем  им харесва! Обрана била, посредствена актриса била, не можела да играе! То затова по целия свят я знаят  и следват, защото "нищо не става" от нея! За Енгин няма какво да пиша - АКТЬОР с главни букви - единствен и неповторим!!! Уникален!!!

# 269
Теменужка, и аз чакам превода на последната сцена. От руския превод разбрах как когато Мави му каза, "но ти имаш дъщеря си, да се държите един за друг" , и той тогава се усмихна през сълзи, осъзнавайки че наистина е щастливец. А когато тя намери сили да сподели своята загуба, едва го изрече, той замръзна, осъзнал колко голяма е нейната болка и че не може да каже нищо успокоително. Донякъде се засрами, че я занимава с неговите си терзания, много, много чувства видях в очите му 👏👏👏

Меги, добре дошла в нашия свят от повече от година 😏 Игнорирай, завистта и злобата се връщат като бумеранг, сигурна съм.

Относно обраната игра на Туба- при такава загуба за да продължи човек да съществува обикновено прибягва до успокоителни, поне в началото. Иначе е непоносимо ☹️ За съжаление имам такива наблюдения

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 14:25 от araselia

Общи условия

Активация на акаунт