Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 407

• 48 611
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
Ето го нашия Санджар, реален с всичките си лоши и добри черти, не идеален Smile Историята е неговата, започна като част от една легенда, която не се състоя, но героя се развива, не тъпче на едно място и ще стигне там където е тръгнал, вярвам в това Yellow Heart  Като се счупи каруцата пътища много Smile  но не знаеш и кой може да ти пресече пътя Stuck Out Tongue Closed Eyes И колкото и да не им се иска на бившите почитателки на сериала, този герой ще го бъде, защото носи доброто в себе си и му трябва просто някой, който да бъде редом с него и да го обича, да го подкрепя, а не да обвинява постоянно за всяка грешка, която волно или неволно допуска и ще продължи да допуска в живота   ....  Любовта облагородява , а нашия герой се учи от  грешките .......по- трудния начин, но ще намери изцеление. Любовта ще му помогне да се справи, любовта към дъщеря му и жената, която съдбата му е отредила  Heart Decoration

Много ми хареса всичко написано, а в последното вярвам истински. 

# 706
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1363458451767242754

Нищо не е същото за Яхя...

Ами да, вярва в нещо, което не е вярно.
Макар, че ние показваме, кое е вярното и ни се карат...

# 707
Добър ден момичета.
Усмихнат и спокоен неделен следобед.
Бъдете здрави.

" Най - добрите уроци научаваме от грешките. А грешките от миналото са мъдростта на бъдещето."

Благодаря Flowers Hibiscus за чудесните постове, които сте споделили.
Утре е понеделник и с нетърпение очаквам новата серия.

Скрит текст:
И такааа. Знаете, че съм на вие с технологиите и ми трябва помощ. Как стават нещата с туити, ретуити.Какво се прави за да можеш да участваш в акция. Копира ли се нещо, къде се поставя, как се поставя. Някой да ми обясни (с прости думи), за да го разбера. Благодаря.

Хубав следобед на всички.

# 708
  • Пловдив

Сет.

# 709

Ками Two Hearts

Скрит текст:
Трябва да имаш първо регистрация в ТТ, след това тази регистрация ти се оформя като един вид профил и в него имаш информация какво си туитнала /ти да си го пуснала/ и всичко което си ретуитнала /повторила нечий друг туит/. След като имаш регистрация - трябва да последваш, чрез цъкване на съответното място други хора - така ще виждаш какво туитват или ретуитват те самите. Те от своя страна пък следват/следят/ други хора и става същото като във ФБ. Когато има акции напр. се дават указания за пускане на определен туит/текст от твоя ТТ акаунт и после ти излизат всички които пускат туити, ти само ретуитваш. Под всеки туит /все едно пост/ има  обозначения за ретуит, за харесване, за мнение.
За съжаление си затрих моя туитър, а не мога да си направя нов от същия РС адрес. Но години наред бях активна и подкрепяща всяка акция. Даже не успявах да гледам сериите онлайн както трябва, защото акциите обикновено вървяха успоредно.

# 710
Марта Two HeartsFlowers Hibiscus благодаря.
Ще се пробвам днес.

# 711
  • Пловдив

Сет - Енгин, Туба в гръб. Санджар и Мави са се срещнали, какво ли се е случило обаче...

В 17:00 ч. наше време, започва акцията в туитър.
Първият туит трябва да се пусне от този профил: https://twitter.com/BeeBorjas
Ще го копираме, ще сложим снимка, текст и таговете, които ще подаде.
След това - ретуитваме.
Ще пусна таговете допълнително.

Ето: Копираме това - направих го в синьо и слагаме снимката
След това ако искаме туитваме нови наши постове или ретуитваме:

"Her aşk belki destan değildir
her aşk kendine özgü aşktır"

EnginAkyürek TubaBüyüküstün
SefirinKızı   MavSan
#KoşulsuzDestekSK

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 17:07 от mariana51

# 712

"Когато животът ти дава хиляда причини да плачеш, докажи, че имаш хиляда и една причини да се усмихваш."

В последно време, това с доказването, е всеки ден.Hug

# 713
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1363488649015422987

Най-красивите баща и дъщеря...

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1363533948215828482

Как Мави ще продължи живота си в този град?

Акцията в туитър - в трендовете на: Турция, Перу, Испания, Египет, Мексико, Аржентина...

# 714

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1363488649015422987

Най-красивите баща и дъщеря...

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1363533948215828482

Как Мави ще продължи живота си в този град?

Акцията в туитър - в трендовете на: Турция, Перу, Испания, Египет, Мексико, Аржентина...
Чудесно.Flowers Bouquet

„Една от тайните на живота е, че това, което наистина си струва да се върши е това, което правим за другите.”
Луис Карол, британски писател, философ, математик, логик и фотограф

# 715
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CLkMUp0Bstc/

Прилича ми на афиш.
Сценаристът Озансер Угурлу написа в инстаграма си:

Любовта расте, когато усещаме, виждаме, чуваме и слушаме. Това е, когато човек обича да живее, а не да умира...

А тук е написал: Вълнението е на върха. Чакам утре.

В туитър пишат, ще има целувка в новия епизод.

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 22:41 от mariana51

# 716
  • Варна
Радват ме резултатите от акцията в туитър Hands Clap

# 717
# 718
Здревейте, сега видях публикации в туитър.

От самото начало на сериала, не можех  да разбера някои фенове.
Не им харесват историята, герои, актрьори и сюжет, ано гледат. Защо не спрат да гледат? Има със сигурност друг сериал, който ще им носи положителни емоции.
Още по-малко разбирам оплювавето на целия сериал и екип. Споровете, злобния език и обидите срещу всички.
Не мога да разбера какво печелят недоволните.  Има достатъчно продукции да се спрат на нещо, по-хубаво за тях. Има такива хора, търсят къде да излеат злобата и комплексите си.
Предполагам, че има и негативни кампании по една или друга причина.

Жалко, че хората не приемат фактите, а избират да търсят под вола теле.
Факт е, че Неслихан напусна,причината дори вече няма значение.

Хубавото е, че може да видим историята в една нова и положителна насока.
Да има повече любов, мир, спокойствие, втори шанс, опрощение за миналото и нов живот за героите.  Всичко за което мечтаехме да видим между Наре и Санджар. Може би щяхме да станем свидетели на тяхната щастлива история.
Сега просто трябва да приемем фактите. Всяко зло за добро.
Ако всички покажат малко повече толерантност и разбиране към продукцията и актьорите ще е хубаво.
Адмирации за екипа на ДП, успява да продължи напред въпреки всичко.
Най-тъжното е, че феновете не подкрепиха  някои актьори. Аз вярвам, че избора на Неслихан и Енгин не е случаен. Жалко, че част феновете на Неслихан реагираха доста зле на историята. Аз вярвам,че ДП със своя начален замисъл има свое послание и дълбок замисъл. Поздравления за верните фенове, тези които подкрепят, гледат и се радват на любимия си актьор, избора му на персонаж и приемат екранната партньорка..
Поздрави,че дават шанс, колкото и да не им допада нещо в сериала.
В крайна сметка, всичко е хубаво и смислено, когато е завършено и цяло, с всички пърчета от своя пъзел.
Браво  фенки на Енгин Акюрек.

Сега имаме шанс да видим  новата страница в живота на героите, които останаха в сериала . Какво по-хубаво от това. Кой не греши?  Всеки заслужава да има своето място и щастие, дори след големи грешки, загуби и мъка.
Който иска да гледа..

Искрено се надявам екипа да продължи в същия дух, да имат успех, сценаристките  да разгърнат   един хубав и достоен край.

Чакам новата серия и висок рейтинг.

Лека нощ..

Последна редакция: пн, 22 фев 2021, 00:16 от Nina_richi

# 719
  • Pleven, Bulgaria
Привет,златни мои дружки.Така,както идвам с тревогите и възмущението си,влитат и с еуфорията!Ще ме извинявате за правописа,но знаете,че,когато съм от телефона е така.
Много,много съм въодушевена от акцията в ТТ!Часове наред не стихваха съобщенията,а аз през цялото време си мислех,че така би трябвало да бъде и първия път!Ако имаше обединение,ако бяхме задружни,ако имахме обща цел....
Е,Туба Бююкюстюн е с нас само две серии,но показа как во трябва да е отношението на една звездна актриса към партньора,към колегите,та дори и към фенските маси,било то нейните или пък зле настроени...Браво!!!Възхитена съм как за два дни се организира такава значителна акция,която предизвика голям отзив дори и между безучастните досега фенове!продължавам да държа на думите си и това няма нищо общо с Неслихан Атагюл,Ураз Кайгълароглу или Бюлент Шакрак!Моят протест беше срещу агресивният словесен натиск,оказван във официалните профили на сериала,сценаристите,актьорите,членове от екипа и най-вече вече- ма Тиба Бююкюстюн.Не можем да мълчим и да се правим,че не забелязваме безсрамието,наглостта и опитът за психологично въздействие на някои групи хора.Нужна е реакция и (много обичам да използвам едно изречение,с което едно време ме “наритаха”),социална позиция.Само,че аз моята соц.позиция я заемам,изказвам и поддържам за действителна кауза,с истинското си име и високо вдигната глава!
Акцията в ТТ си беше едно голямо тържество в чест на целия екип на сериала “Дъщерята на посланика”.Соц.мрежа беше залята от послания,благодарност,признание и положителни вибрации.Имаше отзиви.Първо подкрепиха,а после и благодариха както Ейлем Джанполат,така и нейният колега сценарист,който отговори ма обидите.имаше отзвук и от много други профили.Не съм експерт,но от това,което видях,акцията беше не просто успешна,беше смазваща.Прочетох много туити от хора,които не можеха да повярват на това,което се случваше,на броя туити,на чуждестранните фенове и тяхната безусловна любов към Туба и Енгин.Единственото,което мога да кажа,е,че това ми подейства ужасно зареждащо и вдъхновяващо!
Всеки понеделник сме първи в коментарите в ТТ,почти всяка седмица сме първи в коментарите за актьор или за двойка от сериала,но такъв мащаб досега,не е бил постиган.И то,благодарение на възмущението и общото желание за отпор на обидите и нападките.Браво!Браво на нас,здравомислещите,коректни и съпричастни личности!
Надявам се и утре,по време ма епизода,подкрепата на феновете да се види и най- вече да се отрази на рейтинга.Четох,че утрешният епизод бил от решаващо значение,но как и защо точно, не беше пояснено.Макар,че като гледам това шествие в ТТ,продуцентите със сигурност знаят,че продажбите са им в кърпа вързани.
Както често обичам да казвам,момичета,имаме си чисто нов сериал с чисто нова история,която ни увлича и ни харесва.Ами да му се наслаждаваме,да му се радваме,да си обсъждаме с кеф какво ни вълнува!Това ни е важно!И тук,сред нас,и навсякъде по групи цари оживление,радостно очакване и щастие!Да не си огорчаваме живота,и прекрасната къщичка,още повече,че се задава нова тема.Нека всичката отрицателна енергия остане в тази!А ние да вдигнем глави,защото няма от какво да се срамуваме,да гледаме напред и да се насладим на подарените епизоди и ма Санджар!Аййй,не искам да свършва!Каквото ни е потайно момчето,ще има да гадаем и да се взираме за една снимчица дълго време.Но пък,точно това го отличава от купа и го кара да блести още по- ярко!!!
Да не забравя да благодаря на всички,взели участие в тази  масивна подкрепа,на тези,които специално си откриха профили,заради възмущението си и желанието да окажат подкрепа,на тези,които имат профил,но не са активни и въпреки тов тази вечер бяха на “ринга”,на феновете на Туба,които не се поколебаха след 6 годишна раздяла,отново да слеят редиците си с нашите,на всички фенове на Енгин от форума,фейсбук групи и къде ли не,които просто винаги са на мястото си и в готовност!Четящи,пишещи,надничащи....фенове,ултраси,сектантки,или просто харесващи сериала,генове ма Неслихан,които решиха да дадат шанс на новата история и разсърдиха безпристрастно.....Благодаря за моралната подкрепа към един екип,оказал се осакатен внезапно и вложил цялата си воля,креативност и усърдие да се справи и да докаже възможностите си!Благодаря за човещината и справедливата преценка на ситуацията!Вас,момичета,ви обичам,освен,че ви благодаря за това,че сме заедно!
И за добро утро,макар,че Марианка ще е по- прецизна с инфо и източници,ви оставям някои туити,които ме направиха безмерно щастлива и горда да съм част от събитието:

https://twitter.com/cmaval1/status/1363590814379757573?s=21

От тук разбрах,че сме били в тренда на Египет,Испания,Турция,Саудитска Арабия,САЩ,Различни държави от Латиноамерика-Аржентина,Боливия,Перу,Мексико.Имаше и още изброени,ще се разбере утре повече.Освен това сме били и световен тренд,което си е постижение!

Тези пък ми излязоха около 12 часа ваше време като последни резултати от броенето,но хората не спират.Заради часовата разлика,все още има хора,които са на линия.

https://twitter.com/ozanserugurlu/status/1363605968983048201?s=21
https://twitter.com/eylemcanpolatt/status/1363606844472774663?s=21
Това са туитите за благодарност на Ейлем и Озан.Специално неговите думи са много хубави.Пише,че те знаят за нас,за подкрепата,че сме едно голямо семейство.Това беше и целта ни,да усетят нашата топлина и обич и хората го заляха с още  насърчителни коментари.
https://twitter.com/1burju/status/1363552431372697601?s=21
И много други,и много други.Коментари,които успяват да те развълнуват,да стигнат до сърцето ти,да накарат пеперудите в душата ти да запърхат от  удовлетворение,гордост,доволство!
Момичета,заплеснах се,както винаги.Кой ти има време за излияния,като вече е понеделник и вие сте на работа?!
Но пък ни очаква в края на деня нов епизод,и може би приятна изненада,както ни намекнаха!
Добро утро и работете бързо!!!

Общи условия

Активация на акаунт