Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 407

• 48 794
  • 738
  •   1
Отговори
# 90

Е, Мави знае за епоса на Ефето, а нейният дали няма да е също интересен.

Благодаря за трейлъра.Flowers Bouquet

# 91

Определено отиват с най-добри намерения, обаче Мави вече се е изнесла от колибата.

Айдаааа,  Мави разбра за легендата. Очертава се поредна нова история за поредно отмъщение - това Санджар докато е жив явно любов няма да има. И Мави настроена феминистки.

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 19:59 от Марта_49

# 92
То беше ясно, че в това село не може да остане нищо скрито. Въпрос на време беше да осведомят новодошлата кой е Санджар Ефе и каква е неговата вина.

# 93
То беше ясно, че в това село не може да остане нищо скрито. Въпрос на време беше да осведомят новодошлата кой е Санджар Ефе и каква е неговата вина.
Кахраман или посланика....?

А може Дуду, Неждет или Менекше.Thinking

# 94
Най-вероятно ще се окаже, че Мави е "Наре №2" нито ще ѝ отстъпва по сила на характера, нито по инатливи решения.
Очаквам след някоя и друга серия Санджар да си я нарича "inatçı keçi"...
Харесвам горди, но не горделиви и силни по характер, но не инатливи.  Инатът не е нещо положително.

# 95
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=KXZ6nfCAJ_w

"Дъщерята на посланика", трейлър 1 към епизод 39 с бг субтитри.
Приятно гледане.

# 96
Благодаря за превода 🧡 Мави пак не каза нищо за себе си... А Каврук пък откъде е толкова сигурен за семейното положение на Мави 🙄

# 97

https://www.youtube.com/watch?v=KXZ6nfCAJ_w

"Дъщерята на посланика", трейлър 1 към епизод 39 с бг субтитри.
Приятно гледане.

Flowers Bouquet
Нали женурята от конака, отритнаха грешния Санджар, "осветлени" от дъщерята на посланика.
Дълго време го наричаха, "господине".
Дежаву.Кой ли е информатора...Wink

# 98
Благодаря за превода 🧡 Мави пак не каза нищо за себе си... А Каврук пък откъде е толкова сигурен за семейното положение на Мави 🙄

Е, как откъде - нали имаше задача да я проучи.
Ама Мави захвана и тя с голямата секира.  Дали ще си направи труда да изслуша и Санджар.
Много зависи  от това - да чуе и него, а не да си прави едностранчиви изводи. 

# 99
  • Варна
Привет Smile
Много хубави постове прочетох момичета, бая сте пописали Yellow Heart
Теменужка благодаря за превода на Изкуството да критикуваш, то критикуващи да искате,  който не може да сътвори нищо, умее само да критикува Smiling Imp няма как да ги спрем, да плюят колко щат, като туй си могат..
Араселия    +100 за разсъжденията ти относно държането на Санджар, не е лекомислено, нито пък някакво привличане от непознатата........ задействан е инстинкта му да помогне и едновременно с това да забрави собствените си проблеми, то е някак несъзнателно ...  За палтата -  казваш да не ги изхвърлят новите колекции на Еди- кой си Smile че на Гедиз му се размина да ги доноси, не знам за кого са ги взели, ама на Гедиз му висяха, а на Санджар са му малки Smile
Yoanna L  Hands Clap  ще те цитирам и аз, защото си в десятката  "Според мен в тази серия сценаристите наблягайки на общуването на двамата герои,искаха да ни създадат усещането за двойка,усещането за МавСан и да  провокират нашето желание и интерес да ги видим напред в сериала с общо бъдеще. Това,което най-много липсваше дотук.
На много фалш станахме свидетели - фалшива двойка,фалшив брак,фалшиви приятели,фалшиво щастие,фалшива бременност,фалшиви зрители,измисляйки свой фалшив сценарий, създавайки фалшиви класации."   Как да не им се радваш на простотията да правят несъществуваща двойка Наре-Гедиз и да води даже класация например Mask
Много фалшиви неща имаше дотук, хубаво си ги изброила, и в сериала, и в реала около него, все чакахме да го надвием, ама фалшивото трудно се дава Smiling Imp

Благодаря и за трейлъра и превода Heart Decoration
Не започват добре, но ние сме обръгнали Smile дано не почнат старата песен Smiling Imp

# 100
Аз вече се обърках в тия класации - тази е за януари - мен ако питат,( макар че не знам другите какви са) нито първата, а още по-малко втората са истински двойки, останаха си само фенски желания .

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 22:35 от araselia

# 101
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CK6-bXeJzma/

Сердар Армутлу, операторът ни, написа в профила си:

Той не избра актьорството, актьорството избра него.

# 102
Ами няма да му е леко на Санджар и тоя път явно Smiley Все пак трябва да има някакъв конфликт и пречка, не може ей така да се залюбят и всичко да е мед и масло.

А по отношение на това, че Мави явно не е женена си мисля да не би пък тоя пръстен да е просто за защита и някой да се е опитал да изнасили и нея или нещо в тоя контекст. А това Е да не е буква от име на детето й, а може би брат, който е загубила, баща? Дано ни открехнат поне част от нейната история следващия път, че още една седмица не ми се чака с тия въпроси. Grinning

# 103
# 104
Heart

Еййй, прясно, прясно.Отново с нова прическа.

Лека.

Общи условия

Активация на акаунт