Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 407

• 48 604
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Да се усмихнем и ние.

# 676
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1363111162544594944

Напрегнати моменти в конака...

Елван и Гюлсие гледат като накъкани... Кой ли ги мъмри???
Санджар трябва да направи едно "партийно" събрание с живущите в конака.
От охраната до Халисе.

# 677

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1363111162544594944

Напрегнати моменти в конака...

Елван и Гюлсие гледат като накъкани... Кой ли ги мъмри???
Санджар трябва да направи едно "партийно" събрание с живущите в конака.
От охраната до Халисе.

Напрегнати са, но да отбележа, че харесвам новата прическа на Елван 👍

# 678

Момичета Two Hearts
Да сложа този направен с любов колаж и се надявам накрая тримата да ги видим и като едно семейство.
Засега най-важното е Мелек да получи специализирана помощ както за здравословния проблем, така и за емоционалния такъв.
Нека екипът да продължи да работи и да ни радва с новата история - всъщност продължение на старата, защото Санджар и Мелек никъде не са заминали, техният живот продължава с нови предизвикателства. Но пък ще имат Мави до себе си.
Сутринта и аз написах своето мнение по създалата се ситуация, но... явно специално моята позиция не се е харесала на някои и постът ми е изтрит.
Живи и здрави, както се казва... обаче - истината за фенската война по повод двете рокли си е факт!
Както е факт, че на едната притежателка животът ѝ поднесе най-скъпия на света подарък!
И да вземат да спрат да обличат Елван като някоя колхозничка с рокли тип престилка. А широките колани които ѝ слагат - освен, че са ѝ баш под гърдите, оформят едни по-широки коремни окръжности. Започвам да си мисля и аз като Кахраман, че и Елван след Джейлян бая се "поправи". Има такава дума, особено често използвана по селата "Я-я, каква си се поправила!" в смисъл, че жената/момичето изглежда добре физически. То представите за "добре изглеждаща" на село са - мощна снага, можеща да върти не само домашна работа, ами и мотика и каквото там се наложи.
Та, да не излезе някоя истинска бременност в "сериала" и след 5-6 серии да видим Елван и Бора щастливи, а тя без  коланчетата...

# 679
  • Варна
Не се ядосвайте момичета, нека да мислим така - поднасят ни лимон, да си направим лимонада, няма да се даваме на негативизма и комплексарщините на някакви фенове с тяхната маниакалност, никой насила не ги е карал да гледат, да си гледат ей, на Уразчо ще играе в нов сериал, пак комедия, то там му е мястото на момчето, Неслихан с някакви нови проекти се изявява, няма да скучаят .... за всеки влак си има пътници и ние сме си на нашия .... опитаха се да му дръпнат ръчната спирачка, ама надявам се на добрия екипаж, събрали са се хора, които знаят какво правят, за режисьора не съм много сигурна, ама другите вече са били екип и са се справили успешно, надявам се да не ни разочароват... Напротив искам  да се мотивират и нахъсят и напук на душманите да разбият рейтинга.... имат пълната ни подкрепа...Two Hearts

Марта, аз те прочетох сутринта, не проумявам какво толкова е подразнило някой си, ама хора всякакви Rage
Да, и аз не харесвам как я обличат Елван, не й отиват на фигурата  тез фусти.
Нуши, успокой са Smile ще си го получат обратно тези със злобата и завистта .... но начина е този, както са решили да се обединят всички фенове на сериала ни и да покажат подкрепата си към актьорите и екипа, които дават  всичко от себе си за да можем да му се радваме още .... така е, да отвърнем на омразата с любов, тя винаги е по- силна, да ги подкрепим, те няма как да не го усетят Yellow Heart А злобата хейтърите да си я вземат обратно, не я искаме Smiling Imp  рано или късно и при техните любимци ще кацне ........

# 680

Във всички групи на Енгин Акюрек във фейсбук върви акция за подкрепа на сериала, актьорите и екипа на "Дъщерята на посланика".

# 681
  • Варна

Във всички групи на Енгин Акюрек във фейсбук върви акция за подкрепа на сериала, актьорите и екипа на "Дъщерята на посланика".
Ето това  е  Yellow Heart  така трябва, безмислено е да се спори, няма победител Rage
но да подкрепим тези , които харесваме, те се нуждаятот това Yellow Heart

# 682
Днес екипа почива.Нека презаредят батериите за малко.

Елван от начало така я обличат, просто май е натрупала някой друг килограм, и тя като мен, сигурно се заседява повече 🙂. И това се лепва на корема, на дупето.

Но напоследък и оправиха прическата и грима поне, повече ми харесва 👍

Но ЕнТу са си супер👌

# 683

Красота...

Момичета Two Hearts
Аз пък се чудя какъв точно ще е плана на посланика?

И едно хубаво клипче.

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 23:24 от Не се сърди, човече

# 684
  • Пловдив

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1363156465263910918

Какво ще се случи между Яхя и Дуду?

Мисля си, че този път няма да чакаме 20 серии да се разкрие истината.
Откъде ли ще дойде отново съмнението...

# 685
# 686

Привет на всички.
Успях да изгледам серията и все повече ми харесва сериала. Благодаря на barisea за превода и субтитрите.
Започнах да виждам повече усмивки на екрана, а се усещам, че и аз по-често се усмихвам пред монитора. Хубаво е, че вкараха такива образи като Мави и Бора - внасят някакво спокойствие. Всеки е с болката и надеждата си, но не ни натоварват - спокойно ги приемаме. Вие сте казали всичко и ви благодаря за това.
Аз само ще допълня няколко неща.
Мави дава много хубави уроци на Санджар за справяне с болката. Дано той успее да ги усвои и да ги приложи.

Халисе Ефе - еее, много е любопитна тази жена. Иска всичко да знае, ама си намери майстора. Да видим и Санджар кога ще я отреже. Гюлсие най-добре си я познава.

Мави и Мелек - все още взаимно се опознават, но се надявам да се получи спойката между тях и както казва ясновидецът Каврук " С времето ще си излекуват раните една на друга". Според мен, Мелек повече се обиди от факта, че баща й не спази обещанието си къщичката да е само тяхна, а не толкова от ревност към Мави.

Момичета, за глупости не си унищожавайте нервните клетки, те не се възстановяват. Светът е шарен - има и добро, и зло. Нека доброто победи. Пожелавам ви усмихнат ден.

# 687
  • Пловдив

Здравейте, добро утро от Санджар, Мави и мен.
Ден за релакс, ден да приготвим нещо на любимите по примера на Мави.
А и да кажем - утре е време да продължи историята.
Успешна неделя на всички.

# 688
Добро утро!

Ваня , благодаря за неделното четиво с готините емотикони, което намирам сутрин с кафето Purple Heart

Обаче аз мисля, че Мелек се разстрои едновременно от неспазеното обещание  и ревността към Мави. Напълно нормална реакция на дете, страхуващо се да не изгуби единствения си останал родител. Та те с баща си са едва от скоро заедно, не се познават добре и има несигурност у детето, още повече, че не получава внимание и от другите роднини, които също не чувства още толкова близки. Но това, че е нормално, не значи че трябва да се неглижира, а да се потърси помощ и да се помогне на детето да се чувства по-конфортно в тази ненормална ситуация. Санджар сгреши, но не защото е лош баща, а защото е неопитен и съвсем нов в тази тема ,а и няма шестото чувство на майките. Обаче съм сигурна, че ще направи и невъзможното щом му отворят очите за проблема.

Ей Богу,  за 40 епизода такъв нормален диалог нямахме при Наре и Санджар. И ето, Санджар пак не доумява как тъй пък не ще помощта му, ама не хукна да крещи, врътна се и си замина. Grinning

Priya, то при Наре и Санджар трудно можеше да се проведе нормален разговор, защото там имаше виновен и обвиняващ, наранил и наранен, молещ прошка и непрощаващ. Агресията беше заложена във взаимоотношенията им по стечение на обстоятелствата, характерите им само преекспонираха нещата. И в живота е така, съдя и по себе си - когато някой ти повиши тон и те овиква, както се казва, инстинктивно заемаш отбранителна позиция, даже и напълно да си наясно ,че отсрещния е прав. А всеки знае , че най-добрата защита е нападението Stuck Out Tongue Winking Eye

Слънчев и усмихнат ден ви желая с тези приятелски усмивки Heart Eyes

А на този тандем , както и на целия екип пожелавам спокойна и успешна работа и да удържат на виртуалния тормоз, да правят ,каквото трябва ,пък да става каквото ще , имат подкрепата на много хора Heart

Последна редакция: нд, 21 фев 2021, 08:38 от araselia

# 689
Добро утро,

Момичета, HugFlowers Bouquet

Здрава и приятна неделя.

Общи условия

Активация на акаунт