Косопад - 19

• 51 474
  • 792
  •   2
Отговори
# 600
Аз идвам с друго питане, как прикривате оредялата коса? В смисъл пътя се забелязва, поне от мен и много ме смущава. В момента взимам витамини и се мажа и масажирам скалпа, но ще отнеме поне месеци докато се оправят нещата. Замислям се за сенки за очи на определени места, които са в цвета на косата ми.
На Голдън роуз има едни като червила, които са с боя за скриввне на беши коси.Боядисват и кожата.Аз съм доволна как ми скриват обелялото, гака че
опитай.Мажа с червилото, после с пръст размазвам.

# 601
Здравейте. Интересуваме тези от вас, които са взимали добавки с желязо, успяхте ли да преборите косопада? Аз имам много обилен косопад. С ниско желязо и феритин съм, хемоглобинът е на горна граница. Хематолог ми изписа витамини с желязо, но честно казано не виждам резултат от тях. Приемали ли сте желязо и имаше ли ефект?
Колко време ги пиете и какво ви изписаха?

# 602
Здравейте. Интересуваме тези от вас, които са взимали добавки с желязо, успяхте ли да преборите косопада? Аз имам много обилен косопад. С ниско желязо и феритин съм, хемоглобинът е на горна граница. Хематолог ми изписа витамини с желязо, но честно казано не виждам резултат от тях. Приемали ли сте желязо и имаше ли ефект?
Изписаха ми фероглобин. Вече изпих половин опаковка.

# 603
Изписаха ми фероглобин. Вече изпих половин опаковка.
Фероглобина е много слабо. Няма как с половин опаковка да си вдигнете феритина. Пие се месеци.

# 604
Аз идвам с друго питане, как прикривате оредялата коса? В смисъл пътя се забелязва, поне от мен и много ме смущава. В момента взимам витамини и се мажа и масажирам скалпа, но ще отнеме поне месеци докато се оправят нещата. Замислям се за сенки за очи на определени места, които са в цвета на косата ми.
На Syoss има спрей за корени, ако се пръска по пътя, стои супер .
Когато фризьорката ме напръска преди две години, зяпнах- цветът беше кафяв и се сля с моя цвят, корените се покриха, пътят изчезна.
Винаги имам такъв спрей, наистина си заслужава.

# 605

Plamizhek,
Имай търпение трудни се вдигат нивата на желязото и феритина а, за нови растежи трябва феритина да е над 70, също докато порасне новата косичка за да я забележим също отнема време.
Пия желязо /с витамин С и Л лизин за по добро усвояване на желязото/ вече 3 ти месец, също така и 3ти месец от Лореал Сериоксил, имам растежи, много им се радвам, започнаха първо по линията на бтетона, след това слепоочиета, надявам се и навътре.

Glossycherry,
Сенки за очи, боя за корените под формата на спрей, фибри за коса със запечатващ спрей има варианти за прикриване. Лично на мен фибрите най не ми харесват доста цапат, ако не уцелиш цвета стоят не естествено.

# 606
Lorinda, какво желязо пиете?

# 607
Момичета , понеже идва сезона за моретата и аз все още съм със силен косопад ...ии много се чудя дали да ходя ..Според вас дали морския климат и вода ще повлияят лошо на косопада ? Как мислите ? Ще рискувате ли

# 608
Момичета , понеже идва сезона за моретата и аз все още съм със силен косопад ...ии много се чудя дали да ходя ..Според вас дали морския климат и вода ще повлияят лошо на косопада ? Как мислите ? Ще рискувате ли
Нищо не може да ме спре!😄

# 609
От личен негативен опит - бих посъветвала да не завърташ живота и ежедневието си около косопада, защото се обричаш на много мрачни времена.

Да, знам, че ѝ трепериш на косата, знам колко е травмиращо и сдухващо. Обаче никой няма да ти върне изгубените хубави моменти и възможности, а над косопада си в общия случай нямаш никакъв контрол. Може да те тормози и с години - все у дома ли да си стоиш?
Не се лишавай от неща, които обичаш и биха те разведрили.

# 610
Морската вода е полезна за косата.

# 611
Когато фризьорката ме напръска преди две години, зяпнах- цветът беше кафяв и се сля с моя цвят, корените се покриха, пътят изчезна.
Този спрей не вреди ли на скалпа?

# 612
Скрит текст:
Този спрей не вреди ли на скалпа?

Вероятно не на всеки, на моя сърбежко не му хареса, но приятелката ми си го ползва и не се оплаква. Simple Smile

# 613
На моя не вреди, но не прекалявам- пръскам три- четири пъти месечно, когато съм за боядисване, така го отлагам със седмица.

# 614
Lorinda, какво желязо пиете?

Gera,
Сутрин на гладно 40мг. желязо и 1000 витамин С.
Планувам след 3 месец ударно вземане да наптавя почивка от този вид желязо и да започна за кратко  Floradix, което е супер комбинация от течно желязо и витамини.
Не живея в България и желязото е от месна верига Holland and Barrett, мисля,че имат доставка и до България, но митата ще вдигнат цената.
От октомври миналата година реших да взема сериозни мерки срещу косопада/ макар че моят е някакъв невидим, не намирам много косми по пода и банята, косата ми изтънява страшно/ Доста време загубих в пробване и ползване на какво ли не без никакъв резултат.
Вече 3ти месец взимам желязо/ след изследване и лекарска препоръка/, витамин Д , л лизин, В12, К2 и вечерна иглика.
Мажа алое Вера,розмарин, Сероксил и вече има нова коса.
Старая се да пия много вода.

Общи условия

Активация на акаунт