Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 40 724
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Тук сме се омешали хора, които вече са гледали сериала и такива, които тепърва го гледаме. Това не означава, че ще имаме еднакво мнение в един момент. Нека мине време, да погледаме и ще видим ще си променим ли мнението тези, които сме за Недим. Simple Smile

# 286
Тук сме се омешали хора, които вече са гледали сериала и такива, които тепърва го гледаме. Това не означава, че ще имаме еднакво мнение в един момент. Нека мине време, да погледаме и ще видим ще си променим ли мнението тези, които сме за Недим. Simple Smile
О, Даа,.... Най вероятно...
Ще видите как след 11 еп. оригинален, /мисля че по Бтв е някъде там/...Дженк просто израства като образ, а Недим започва с дребните номера.... Поне мен ме загуби с една реплика към Агях....

# 287
Мен не само с една реплика, а като цяло ме загуби Недим. Той дори беше решил, че само той е страдал, че Дженк е бил много окей и айде сега да му вгорчим живота на Дженк, че Недим е останал без щастливо детство. Нищо, че Дженк е бил без детство дори когато Недим не е бил инвалид. Аз просто не понасям в сериалите на две деца от една фамилия да се прави разлика.

# 288
Не съм гледала напред, но според мен е нормално Недим да допусне грешки, след като стане от инвалидния стол. Все пак е живял изолирано и тормозен с години от хората, които уж са му най-близки. Тровен с лекарства, увреждащи психиката и нервната система. Чичо му е добронамерен, но го принуди да се раздели с момичето, което обича. Дженк го гризе съвестта, но няма сили да издаде майка си или да признае бащинството над детето си. Поне засега това виждам.

# 289
Днес пак гледах сцената в механата.
“Ако за теб има нещо по-важно от любовта, то жалко за това, което наричаш любов” а Недим именно избира отмъщението пред любовта, затова не го харесваме може би...

# 290
И какво, Недим тръгва да си отмъщава на Дженк, ами Джерен и Шениз? От някои моменти, които съм гледала напред не виждам да се държи лошо с тях. А те в момента буквално го изтезават и остава като се оправи да насочи цялото си внимание върху Дженк, който има най-малка вина в цялата тази ситуация.

# 291
Днес пак гледах сцената в механата.
“Ако за теб има нещо по-важно от любовта, то жалко за това, което наричаш любов” а Недим именно избира отмъщението пред любовта, затова не го харесваме може би...
За съжаление не само заради това! Не ми хареса начина по който се отнася към Агях той знае, че Агях е бил до леглото му постоянно,... Не мисля, че го заслужава това Човекът който е добрият и загрижен към него.... А и още нещо Дженк е сгрешил като дете на 8, но от пламъците го спаси.... Т. Е Дженк показва загрижеността си... А Недим...?

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 21:53 от nanni_123

# 292
Мисля, че за отношението на Недим към Дженк роля вероятно изиграва ревността.Джерен му каза, че Джемре е била в леглото на Дженк. Сигурно затова Недим получи криза в серията в петък. Предполагам, че това има значение за отношенията им след това. Беше писано, че Дженк е спасил Недим от пожара. Да, но щеше ли да се стигне до тази ситуация, ако Дженк не прикриваше майка си, ако беше подкрепил Джемре при изследването на спринцовката?

# 293
Ако някой мисли, че след всичко което е сторено на Недим, той няма право да си го върне на цялата фамилия, значи гледаме различни филми. Дженк бил страдал цял живот... Ами да не беше бягал, да беше поел отговорност за постъпките си, да беше помогнал на братовчед си, а не да го остави в лапите на майка си. Не можете да отречете, че той е знаел или поне подозирал на какво е подложен Недим в ръцете на майка си и е оставил нещата така, бягайки. Така както правеше в началото на сериала. Като му стане тесно около шията и пали колата.
Агях може да е добронамерен, но заслужава да му се каже в очите, че се е провалил и не е спазил обещанието към брат си. Кел файда от добронамереността му като тя не води до нищо добро. Върти фирми, бизнеси, а не може да опази племенника си и една жена го върти на малкия си пръст.
Колкото до по-нататъшните отношения Недим-Дженк, и аз мисля че каквото и да се случва причината е ревността. И преди го казах: Недим има едно хубаво нещо в живота си и Дженк иска да му го отнеме. Вие как бихте реагирали на негово място?

# 294
Всичко дойде от лъжите на Джемре беше казала,че е много щастлива с Дженк и тн това е ключовата сцена за отключването на омразата му към Дженк,но след това
Недим си мълча като научи истината и се прави на интересен и защо? Вече знаеше всичко.
Дженк хубаво го подреди в механата, но и той беше казал на Джемре,че Недим избра него и в сърцето на Недим има по-голямо място за Дженк.Нали в много загрижен после за Дженк? Щом беше така защо се отказа от Джемре за да живее ... дни спокойно той е да ама не. Уважил решението на Дженк дрън на дрънкалка.Истината е че ако беше казал на Джемре оная нямаше да се отдели от него и затова не му стискаше.Любовта на Дженк го убиваше, но го правеше и по силен той беше готов да се изправи пред целия свят заради тази жена. Тя го омагьоса понеже той я обикна и знаейки,че неговата любов няма да стигне винаги се оттегляше спрямо Джемре винаги игра честно.
Аз очаквах отмъщението му с десет очи на Недим и бях зад него но той вместо да си отмъсти се държеше като тийнейджър не знаещ какво иска.Ето защо часта с любовта не я заслужи грам,но карай да върви.... Как можеш да кажеш някой дори и жена ти е моя? Що за човек трябва да си? Каква е гаранцията че те обича днес? Смешна история! Жалка са не казвам... Къде пише че Джемре твоя а мой човек идеше ми да го халосам в тая сцена а нещо.
После редовно ми лазеше по нервите.....
Защото Дженк го бутна и млъкна години наред. Недим не е по малко виновен в този сериал очаквайте обрати аз по едно време се чудех как може такова нещо?
Единственото което не се промени беше баба Нериман.
В един голям сериал казваха че история се пише само от нещастните... А това доста подхожда на Дженк за който се говори тройно повече от " Хепи енда"....

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 08:19 от x BlackRose x

# 295
Дженк не иска нищо да отнеме на Недим. Единственият образ до сега, чиято любов е чиста, нежна и безкористна. Той дори каза Джемре, че тя обича Недим. Дженк беше този, който я накара да отиде при Недим и да поиска да са заедно. Ако след всичко мислим, че Дженк е заслужил всичко, значи тогава сме гледали различни сериали.
Но вие сте прави, смесили сме се хора, които са гледали целия сериал и такива, които не са. Затова всеки може да разсъждава по различен начин. А и не само заради това. Ппц трябва да сме с различни мнения, за да става дискусията.

# 296
Любовта на Дженк беше чиста той беше готов да се откаже винаги по всяко време. Единствено когато събра сили да и предложи брак и то беше след страха в хладилника.
Дженк беше мъж пред Джема всичко той и го каза късно или не той и каза всичко
Обичта ми беше истинска и срамът ми е истински....
Добре че беше Дженк да им направи финала,че иначе щяха да стоят още двадесет серий затварящи очи

Дори и думите на Сехер за целуващия ръцете от сърце бяха за Дженк какво повече имаме да си кажем?

# 297
  • Русе
Ако някой мисли, че след всичко което е сторено на Недим, той няма право да си го върне на цялата фамилия, значи гледаме различни филми. Дженк бил страдал цял живот... Ами да не беше бягал, да беше поел отговорност за постъпките си, да беше помогнал на братовчед си, а не да го остави в лапите на майка си. Не можете да отречете, че той е знаел или поне подозирал на какво е подложен Недим в ръцете на майка си и е оставил нещата така, бягайки. Така както правеше в началото на сериала. Като му стане тесно около шията и пали колата.
Агях може да е добронамерен, но заслужава да му се каже в очите, че се е провалил и не е спазил обещанието към брат си. Кел файда от добронамереността му като тя не води до нищо добро. Върти фирми, бизнеси, а не може да опази племенника си и една жена го върти на малкия си пръст.
Колкото до по-нататъшните отношения Недим-Дженк, и аз мисля че каквото и да се случва причината е ревността. И преди го казах: Недим има едно хубаво нещо в живота си и Дженк иска да му го отнеме. Вие как бихте реагирали на негово място?
Споделям напълно! И се чудя защо на Дженк да се прощава всичко, а на Недим не?! Дженк се бил променил, затова ли? Ако следим всички герои безпристрастно, ще видим, че всички малко или много грешат. Такава е историята на това произведение все пак. Но не може с различен аршин да мерим този или онзи герой.

# 298
Към нападащ тийм съветвам ви да изгледате всичко и тогава ще си говорим....и да не съм лошa

# 299
Рози, и да ги съветваш, има такива, които и след края пак са на мнението, че Недим е по-добрия и по-заслужилия любовта.

Общи условия

Активация на акаунт