Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 40 724
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Имам един въпрос.. защо Недим е подменил ДНК теста, че бебето е от него?
Аз гледам серийте напред на един руски сайт. Доколкото разбрах фабулата, Недим  търси отмъщение и това е част от плана му.

Black rose действително нищо не се разбира от това, което пишеш. Извини ме за прямотата.

# 301
Няма как да  пиша с препинателни от телефона който не ме разбира да не ме чете.

# 302
Единственото положително нещо, което Недим направи е да се откаже от Джемре...заради Дженк. До самия му край, до смъртта му, Недим се отказа от Джемре заради Дженк. Не можеше да му причини това!

# 303
Рози, и да ги съветваш, има такива, които и след края пак са на мнението, че Недим е по-добрия и по-заслужилия любовта.

Важното е да не се излагаме и обиждаме.
Да не се стига до хаусовете в Туитър
,че какво преживях от шайка душевно болни и още виждам само аз си знам....

Миме, и това че не позволи на Умут да живее в заблуда също беше хубаво от страна и на двамата.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 10:33 от x BlackRose x

# 304
Сехер като се появи и се разболявам от ревматизъм.Само реве! Много влага,много нещо.

# 305
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Честита баба Марта на всички в темата!

Цитат на: mim4eto_84 в сб, 27 фев 2021, 23:31
"Имам един въпрос.. защо Недим е подменил ДНК теста, че бебето е от него?"
Ами....просто искаше да отмъсти.....на Джемре.Заради "щастливият" и брак с Дженк.Момичета, не се хващйте за косите.В живота няма само "бели" или само "черни" хора. Не случайно мотото на първи епизод беше" Непреживеният грях не те прави безгрешен".  Няма безгрешни хора и това е нормално.Важното е човек да осъзнава грешките си и да се стреми да ги поправя.

# 306
Нека мнението ми не се приема за нападка. Просто ми се иска да коментираме без пристрастия и да признаваме недостатъците на героите. Вероятно и двата образа имат своите положителни и съответно отрицателни страни, качества и постъпки. На този етап се виждат недостатъците само на Дженк. По-натам като видим тези на Недим няма да спестим и тях. Виждат се и положителни качества в Дженк, но някак засега не успява да ме грабне. Ще доживеем, ще видим. Simple Smile
Честита Баба Марта!

# 307
За пореден път ми иде да халосам с нещо Агях.Заблуден на ента степен и малоумен.
Какво е това държание спрямо Дженк? Все едно е пет годишно лапе или го готви за строй в казармата.
Прекаляваше на моменти
Никога не мислеше преди да каже нещо...
После сина му такъв и онакъв е сам си направи предстоящото.
Боби,никой не се сърди! Всеки с мнението си то няма цвят както казват братята руснаци.

Сехер същата! Нямат акъл за пет пари все другите им виновни не се гледат,че спят зимен сън като мечки.

Ново: Озан / Стола е добър/хубав.Падането е лошо

Кеф

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 20:37 от x BlackRose x

# 308
Джерен гледа корана като дявол тамян.

# 309
Не знам мен този сериал ме грабна, не мога да повярвам, че пиша това..Simple Smile толкова ми беше интересен, но ме разочарова финала..
В началото дори не харесвах Дженк, но някакси толкова добре игра актьора, и любовта си във филма, а между Джемре и Недим някакси не ми беше истинска..

# 310
Ох, кеф наистина, как Сахер хвана малката за косата!
Агях е безкрайно тъп и ще се радвам Недим да му каже доста неща. Така грозно се отнесе с Дженк. И двамата с майка му го съсипват. Тази Шениз в началото мислех, че прави всичко за сина си, а то се оказа друго. Чудя се вече за какво го прави.
Джемре и тя ме дразни вече. Копие на майка си в гордостта и ината, и глупостта май. Почва да си личи, че накрая Дженк ще ги измъкне от блатото.
Дамла и Дживан са ми любимци. А тя определено ми е любимка от жените.

# 311
  • Варна
Много се тревожа за Фикрет Кушкан (Агях) - ще вземе да му се пръсне някой мозъчен кръвоносен съд, от крещене и напъване в тоя сериал! 😈
А като каже: " АЗ СЪМ АГЯХ КАРАЧАЙ!! " - ГОЛЯМ ПРАЗ!! 🤣🤣🤣 Жена му го прави на маймуна (със собствените му пари при това!) , вкъщи и мишките знаят повече от него, какво се случва, буквално под носа му! ... обаче той си се има за голямата работа (в речника, срещу ГРАНДОМАН - трябва да сложат снимката му), а само знаЙ да ходи назад-напред, да гледа с кръвясали очи и да крещи като фелдфебел. 🙄😒

Джерен пък, как не получи мазол на ръцете си, да си сочи корема, не знам! Да вземе да си лепне един знак, а най добре повече : ↘️⬇️↙️, да не би някой да забрави, колко е уникална тая нейна бременност - няма втора като нея!! И как не?!  - особено за любимата ѝ баба!  За нея, внучката ѝ е като оная кокошка, дето снася златни яйца. Чака да ѝ снесе едно голяяяяяямо ЗЛАТНО ЯЙЦЕ 🤑

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 11:29 от Lora-Di

# 312
Тази Сехер като почне и направо не знам не се трае.
То не е пот на чело то не е морал тя щото голямата моралистка
Видяхме я накрая! Нейсе!
Агях много точно си го описала същински кьорчо е той
Джерен също по късно почнах да я жаля,но като цяло не ми е по вкуса

# 313
Джерен не успява да намери правилния подход спрямо Шениз. Беше я разчувствала за момент, но само за момент. От действията на Сехер понякога има полза.

# 314
Обичам Дженк, много ми допада начина по който успя да помогне на Джемре... Вече я познава Simple Smile тя няма да приеме нищо от него..... За сега! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт