Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 947
  • 751
  •   1
Отговори
# 405
Може ли малко разяснения в какви отношения са актьорите извън сериала? Разбрах, че Озан и Беркер са приятели. А с момичетата какви са отношенията? Black rose, ти беше казала, че не харесваш Сера , може ли да разясниш малко защо? Simple Smile

От цялото кадро харесвам само Симай Барлас от женския състав по отношение към колегите.
Сера игра на два стана с двата фандома през цялото време не обичам такива подходи и освен това ми беше много неприятно как се излагаше с интервюта които не ги мисли и ги даваше.Не спря да хвали Беркер ,а за Озан две думи не каза иначе като пусне снимка бил и рок звездата.
Бахар пък чиста примаджийка където има прим дай там да отида.Още е малка дано поумнее.
Идрис също ми харесва от мъжете.Беркер и Сера бяха уж много близки пък сега са отпоследвали и блокирали и тн
Бахарката е там където има прим за съжаление същото мисля и за Беркер,но това си е мое мнение.
Сера не я харесвам и като актриса посредствена и еднаква няма какво да ми предложи
Бахар е много добра актриса,но в реала е без коментар когато ги хванаха с Озан при положение,че той отрече и тя също после се чудеше как да подклажда феновете ОЗБах и да се прави на интересна.
Мине Тугай също е адски конфликтна личност.
Май единствения шапшал е Озан ама искрено се надявам да се усети някога....

# 406
Аз попаднах днес на тази снимка. Май е от миналата година. Сера и Беркер пазаруват заедно в МОЛ в Истанбул.

# 407
Какво значи фандом и прим? Grinning Аа, fandom? Фенската база, ясно. Ама другото не го разгадах.

# 408
Фандом са феновете, които подкрепят сериала или двойка/герой и т.н от сериала. В случая, феновете на Дженк-Джемре и Недим-Джемре. До колкото знам.

# 409
Боби Сера беше изключително близка и с двамата и си личеше дори я подозираха и с двамата защото беше облякла горнището на Озан и само си лежаха по раменете слушаха Рамщайн заедно и тн...,но не мисля,че изкара и той нещо с някоя от двете.
Беркер пък същата история ,но след края на сериала разбрах,че Беркер не би погледнал нито една от двете той сам си каза,че си пада по какички ходил е с щерката на Ипек освен това е човек който на всеки вика ашкъм и джанъм съвсем нормално

# 410
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
"Мисля,че бях споменала преди за дигиталната театрална постановка в която ще участва Озан"
Blackrose,
Скрит текст:
  прости невежеството ми, все пак съм новак, но какво представлява този тип театър, би ли ми обяснила ,моля, например ще се излъчва ли он-лайн по нещо,ще може ли да се гледа от такива като нас извън Турция?! Защото първо обожавам Шекспир и второ- играта на Озан. Все пак е с богат театрален опит:smirk:
" Поне да бяхме разбрали какъв в бил първоначалният замисъл и как е щял да завърши филма, за да ни е яд по-малко" - Само Сърма и Мерджан знаят. И Афшар бей де....за да знае как да процедура при необходимост.Все пак рейтингът е важен

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 14:56 от didyulya

# 411
"Мисля,че бях споменала преди за дигиталната театрална постановка в която ще участва Озан"
Blackrose,
Скрит текст:
  прости невежеството ми, все пак съм новак, но какво представлява този тип театър, би ли ми обяснила ,моля, например ще се излъчва ли он-лайн по нещо,ще може ли да се гледа от такива като нас извън Турция?! Защото първо обожавам Шекспир и второ- играта на Озан. Все пак е с богат театрален опит:smirk:
" Поне да бяхме разбрали какъв в бил първоначалният замисъл и как е щял да завърши филма, за да ни е яд по-малко" - Само Сърма и Мерджан знаят. И Афшар бей де....за да знае как да процедура при необходимост.Все пак рейтингът е важен

Той затова рейтинга беше в трета глуха след Сърма щото е ясно какво е щяло да става.Нейсе да не говорим,че се ядосвам като се сещам.

До колкото знам ще го качат в канала на Зорлу Център в ютуб ще видим.Няма да забравя една приятелка която беше гледала Озан в театъра и беше във възхита без да му е фенка.Като излезне аз ще ви го пусна тук обещавам....

# 412
От коя турска серия е напуснала тази Сърма? Тя каква е била, сценарист ли? Гледам, че й приписват 39 серии навсякъде, колкото е сериала. Тя е измислила историята явно. Защо мислите, че е променена?

# 413
От коя турска серия е напуснала тази Сърма? Тя каква е била, сценарист ли? Гледам, че й приписват 39 серии навсякъде, колкото е сериала. Тя е измислила историята явно. Защо мислите, че е променена?

25 последен след което
26-27 еп ги писа Тунус след което пое Йозлем Якаджъ,Байкут Бадем ,Айсун Ердоан,Сема Авундук мисля,че беше екипа.Байкут пишеше сцените на Джемре и Недим направо го благотворяха,че написа
-Когато се усмихнеш очите ти стават като на бебе.Устните ти стават като на бебе....

Топ смях братче какво да говоря...

# 414
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
Blackrose,
Скрит текст:

Той затова рейтинга беше в трета глуха след Сърма щото е ясно какво е щяло да става.Нейсе да не говорим,че се ядосвам като се сещам.

До колкото знам ще го качат в канала на Зорлу Център в ютуб ще видим.Няма да забравя една приятелка която беше гледала Озан в театъра и беше във възхита без да му е фенка.Като излезне аз ще ви го пусна тук обещавам....
благодаря предварително,ама да не забравиш:smiles:

# 415

Постера от пиесата

# 416
  • Русе
Не знам кой от актьорите какъв е в живота, кой колко талант има, в колко филма или театрални постановки участва - невъзможно е да се следи всичко, че и да се помни. Писах веднъж и пак ще го повторя, че актьорската школа на съседите е много добра! Харесва ми и това, че си налагат дублажа допълнително, а не като при нас...да се чудиш кой какво е казал.
За някои от актьорите: проблемите с Мине Тугай идвали от това, че е аутист. А Озан ми въздейства най-вече с тембъра си, страхотен е.

# 417
  • Свети Влас
Сърма е много добра Сц, жалко, че не каза на новите Сц, какъв е бил замисълът ѝ за финал, че поне да бяха го следвали... Първоначално уж бяха нейните ученици,после дойдоха трети и затова стават бози....

# 418
Карай да върви....

Единствения нормален край!

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 22:22 от x BlackRose x

# 419
Какво точно се има предвид под “проблеми”? Ако може някой да разкаже?

Не знам кой от актьорите какъв е в живота, кой колко талант има, в колко филма или театрални постановки участва - невъзможно е да се следи всичко, че и да се помни. Писах веднъж и пак ще го повторя, че актьорската школа на съседите е много добра! Харесва ми и това, че си налагат дублажа допълнително, а не като при нас...да се чудиш кой какво е казал.
За някои от актьорите: проблемите с Мине Тугай идвали от това, че е аутист. А Озан ми въздейства най-вече с тембъра си, страхотен е.

Общи условия

Активация на акаунт