Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 876
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Аз имам въпрос. Сега разглеждах Инстаграмите на актьорите и видях, че Озан, Сера и Симай са отпоследвали Бахар, както и тя тях. Да не би да са се скарали, някой запознат ли е?

# 481
А поне веднъж ще се целунат ли с Дженк?
Това за мен беше голямо разочарование - не Sad

# 482
Нали някои по-рано писа, че брака им ще бъде консумиран? Или аз пак не съм прочела правилно 🙄 За Дженк и Джемре говоря

# 483

19 оригинален има целувка по носа от Дженк
После той и целува челото в хладилника
Много обичаше ръцете да и целува
Тя го завиваше няколко пъти Simple Smile
Спаха рамо до рамо в болницата един път
Абе не е без хич

# 484

Simple Smile целувката е в 1 ви епизод, след нея
ДЖЕНК вече беше силно впечатлен.... Самата истина... Дженк обича безумно Джемре....

# 485
А към Джерен ще затопли ли отношението по-нататък? Ще имат ли някакви специални моменти?

# 486
  • Свети Влас
А към Джерен ще затопли ли отношението по-нататък? Ще имат ли някакви специални моменти?
По-специален момент имаха Недим и Джерен. Но повече няма да издавам.
Най ме е яд, че Недим все спасяваше Шениз от ръцете на Джерен... Уж щеше той да я унищожи и накрая нищо.

# 487
Недим нали уж щеше да си отмъщава, а прибра Джерен. Тя, която толкова го тормозеше не получи никакво наказание от Недим! Абсолютно нищо! А Дженк все пак беше готов да поеме отговорността за Джерен и бебето, но тя е толкова алчна, че нямам думи. Това предстои да видим тази седмица. И пак не разбрах защо Недим подменя теста за бащинство. Добре де, иска да отмъщава, но го направи преди Джемредс му наговори онези неща във вилата...?!

# 488
  • Свети Влас
Скрит текст:
Недим нали уж щеше да си отмъщава, а прибра Джерен. Тя, която толкова го тормозеше не получи никакво наказание от Недим! Абсолютно нищо! А Дженк все пак беше готов да поеме отговорността за Джерен и бебето, но тя е толкова алчна, че нямам думи. Това предстои да видим тази седмица. И пак не разбрах защо Недим подменя теста за бащинство. Добре де, иска да отмъщава, но го направи преди Джемредс му наговори онези неща във вилата...?!
Никои, абсолютно никои не разбра логиката на Недим, или по-точно на СЦ... Както казах „ уж “ щеше да отмъщава и накая едно нищо... Имаше и още, какво да покажат... Например родителите на Недим, нищо не се каза за тях и как са били убити, или кои ги е убил, защото съм сигурна, че е било поръчано от Шейна... Нищо повече не дадоха за връзката на Шейна и бащата на Недим, освен, че един ден дадоха как я изхвърля от вратата на имението и как се е запознала с Агях... Толкова много неща можеха да покажат, но не го направиха.... А това с „ възкръсналото “ дете беше напълно излишно... Поне да бяха го използвали, за да променят Джерен, но не....

# 489
Според мен, всичко след 35 еп. е повлияно от пандемията, няма да издавам, но за мен тя е променила края на сериала....

# 490
В последната серия, която качиха на Войо (в петък вечерта):
Скрит текст:
Недим прохожда и всички "ахват". Само не схващам как така нито куца, нито има тикове на главата, нито заеква като говори... Така изведнъж, ако ставаше....
Направо като на филм!

Ето линк към въпросния 59 еп. https://ok.ru/video/2253200296538

# 491

Малко видеа
Дизи като на филм дето викаш ти....

# 492
Като на филм, ама мааалко прекалиха. Толкова злоба, че за миг да спре да трепери и куца, а после пак да прокуца... Странно, но то в тоя сериал бая неща бяха странни.
Между Дженк и Джемре имаше много хубави моменти. Вярно, че целувка по устата нямаше, но и другото стига.

# 493
То стягането не мисля, че е от злоба. По-скоро воля. Да не забравяме какво го накара да проходи - волята и образа на Джемре, който непрекъснато изплуваше пред очите му. Още в началото си спомняше ръката й, протегната към него и това му даваше сила. Според мен заради нея се амбицира и стегна, така че да не трепери.
Скрит текст:
А нея не мога да я разбера защо пак ще се жени за Дженк като въобще не го обича. Явно заради Недим и това, което Ягах я накара да направи.

# 494
Тая Джерен ах куха лейка!

Общи условия

Активация на акаунт