Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 916
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Много напрегнат беше днешният епизод.
Джерен за пореден път доказа, че само парите я интересуват. Изобщо не обича Дженк, по-скоро той й е някаква обсесия, иска го, но го иска с цялото му богатство. Ако няма такова- не я интересува. Имението е по-важно. Simple Smile

# 496
Някой може ли в скрит текст, да ми каже какво ще стане утре?

# 497

Бътърфлай ако говориш дали Дживо ще гръмне Дженк няма страшно Агях ще разпери теста и ще каже,че бебето е на Недим

# 498
Благодаря за отговора! Направо аз да се гръмна!😃😃😃 То бива наивитет, ама това вече ми идва в повече!😬

# 499
Тъкмо стана толкова хубаво, напрежението се носеше на талази и накрая такава глупост от Агях.

# 500
100 доказателства, че бебето е на Дженк и накрая пак нищо. А с писмото до Джемре какво ще стане? Хвърли го на земята и забрави. Кой ще го намери преди нея?

# 501
100 доказателства, че бебето е на Дженк и накрая пак нищо. А с писмото до Джемре какво ще стане? Хвърли го на земята и забрави. Кой ще го намери преди нея?
Дамла ще го намери и ще прочете, че бебето е от Дженк. Но само толкова. Някой да ми каже в кой епизод беше където Джемре държи Дженк в несвяст в една кола? Мерси

# 502
Този сериал надмина индийските по всички показатели. Най-любимото ми е да дойде бабата с кърпата на главата и да ококори очи, наклонила глава, Сахер и тя да се пули с влажни очи, а Агях да вдигне пръста и да почнат да местят камерата от лицето на един към това на друг, на забавен каданс с музиката на Агях. Joy

# 503
Дамла ще го намери и ще прочете, че бебето е от Дженк. Но само толкова. Някой да ми каже в кой епизод беше където Джемре държи Дженк в несвяст в една кола? Мерси
26 оригинал невероятен момент
Първата помощ на Джемре да го гали по лицето и да крещи да не си затваря очите....Голяма помощ какво да ви кажа

# 504
Първата помощ на Джемре да го гали по лицето и да крещи да не си затваря очите....Голяма помощ какво да ви кажа

Много ти благодаря, Black Rose! Значи този и моментът в хладилното ми са любими вече. Абсолютно огледални сцени Simple Smile

# 505

Много ти благодаря, Black Rose! Значи този и моментът в хладилното ми са любими вече. Абсолютно огледални сцени Simple Smile

Самата реалност са Миме

# 506
Страхотни моменти бяха, когато Дженк беше ранен. Джемре показа цялата си обич към него. По-голямо доказателство, че замисълът е бил те да се съберат... не откривам. За мен обичта й към Недим си беше повече съжаление, сестринска любов... Но такава флегматичност от към химия другаде няма, братче...

# 507
И на мен обичта й към Недим ми изглежда като сестринска. Изобщо не си отиват като двойка, няма никаква химия и страст помежду им. А с Дженк само един поглед е достатъчен, за да захвърчат искри. Язък за опропастената двойка с такъв голям потенциал. Да им имам сценария.

# 508
И на мен обичта й към Недим ми изглежда като сестринска. Изобщо не си отиват като двойка, няма никаква химия и страст помежду им. А с Дженк само един поглед е достатъчен, за да захвърчат искри. Язък за опропастената двойка с такъв голям потенциал. Да им имам сценария.
Сценария, както написах, буксува още от някъде 22-23 оригинален епизод. А последните няколко( в момента съм на 38ми) още повече започват да дълбаят в нищото.Съсипаха цялата хубава идея на филма. Агях го изкараха от сценария много на бързо и много изкуствено ми дойде. Актьорът е искал да напусне заради пандемията, добре ама това не означава че трябва да се претупа толкова набързо героя. Не разбирам много от тези работи, но все пак си мислех, че съседите имат доста силна актьорска и драматургична школа 🤔 И тази бабичка, с тази просвовута тайна на Сехер... само с нея я заплашва. И Сехер, нали е много честна милата... само и мълчи. Това минаваше в първите епизоди, ама очаквах някакво развитие в тази насока, макар и минимално.
Отделно... толкова много неща остават не разкрити. Например... очаквах малко повече да ни разкрият за родителите на Недим. Кой уби баща му? Какво точно се е случило в отношенията междуШениз/Агях/Мюмтаз.Нахвърляха някакви глупави, измислени извънбрачни бебета, братя, сестри само и само да спасят магически бебето на Джерен и това е. Много повърхностно. Очаквах повече, наистина 🤔

# 509
Лично мен Дженк ужасно много ме дразни. Разбирам, че майка му го е осакатила емоционално, психически е много нестабилен, но чак е прекалено това неговото.
Учил е в Америка и когато се връща у дома, вместо да се заеме с работа във фирмата той се впуска в нощни гуляй по дискотеките, алкохол до забрава, жени и т.н. Чак когато Недим се появи във фирмата и си предяви законните права, нашия многострадалец се сети да се репчи, че той бил учил, а видиш ли Недим нищо не знаел за бизнеса. Алоууу къде беше до сега? Страдаше в заведенията и се наливаше с алкохол.
После дойде любовта му към Джемре. Обаче вместо да я задържи, той направи всичко възможно да я отблъсне. Пак тайни, пак слуша мама Шаниз, пак лъжи. Но мнооого я обича иначе ....
И върха вече - тук разкривам от бъдещите серии, които още не са ги дали по бтв; .... когато Джерен му каза, че детето му е живо. Нашия смел герой какво направи? Вместо да отиде да види сина си, естесвено отиде да се скрие. Ма той милия, изстрадал, само някой да дойде да го утешава горкия. Седи на брега и горко страда. За какво бре? Я иди като мъж и прегърни сина си. Бъди му истински баща. Значи можа да го направиш, но сега не можеш да си му баща. И много правилно каза Дживан - Да не би сестра ми сама да си е направила бебето? А наш многострадален Дженк само се крие по ъглите и гледа като бито куче.

Общи условия

Активация на акаунт