Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 908
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
# 511
В действителност излиза, че Дженк сам е правил бебето на Джерен, а не обратната. Защото простащината на семейството й стига до такава степен, че да обвини изцяло Дженк, все едно не познават Джерен каква е и после пък смахнатата Сехер изведнъж да повярва, че Недим, който и пръста си едвам помръдва, е баща на бебето й. Не разбрах само защо всички сочат Дженк. Дженк спал с Джерен, той правил бебе... Тя сигурно някъде в облаците била... Сам ли спа Джерен, той ли пое инициативата за бебе? Той ли й се вреше? Но не, Дженк е черен и вимовен за абсолютно всичко, което става. Вярно, че е страхлив, в нощни клубове се е опитвал да се справи с болката от това, че има майка - чудовище и баща, който не го е и отразявал дори. Но нека помислим дали му е било лесно от 8 - годишен да се превърне в играчка на майка си? Ако бяхюе на негово място. Някой беше писал дали и Недим ни дразни. Ами да, мен лично ужасно ме дразни, първоначално го съжалявах, но бързо си промених мнението. Дженк е единственият невероятен образ в сериала за мен. И бих казала, че от всички изгледани серисли, неговият образ ме накара най-силно да го харесвам.
И Недим много е страдал, но незнайно защо и да се поставям на негово място пак не го харесвам. Може би защото, все пак той е имал някакво детство, макар и кратко...

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 11:11 от Selin Ozkaya

# 512
Реално погледнато с тия психически проблеми е пази боже да имаш съпруг  като Дженк

# 513
В действителност излиза, че Дженк сам е правил бебето на Джерен, а не обратната. Защото простащината на семейството й стига до такава степен, че да обвини изцяло Дженк, все едно не познават Джерен каква е и после пък смахнатата Сехер изведнъж да повярва, че Недим, който и пръста си едвам помръдва, е баща на бебето й. Не разбрах само защо всички сочат Дженк. Дженк спал с Джерен, той правил бебе... Тя сигурно някъде в облаците била... Сам ли спа Джерен, той ли пое инициативата за бебе? Той ли й се вреше? Но не, Дженк е черен и вимовен за абсолютно всичко, което става. Вярно, че е страхлив, в нощни клубове се е опитвал да се справи с болката от това, че има майка - чудовище и баща, който не го е и отразявал дори. Но нека помислим дали му е било лесно от 8 - годишен да се превърне в играчка на майка си? Ако бяхюе на негово място. Някой беше писал дали и Недим ни дразни. Ами да, мен лично ужасно ме дразни, първоначално го съжалявах, но бързо си промених мнението. Дженк е единственият невероятен образ в сериала за мен. И бих казала, че от всички изгледани серисли, неговият образ ме накара най-силно да го харесвам.
И Недим много е страдал, но незнайно защо и да се поставям на негово място пак не го харесвам. Може би защото, все пак той е имал някакво детство, макар и кратко...

Язък ако седна да пиша колко още ще добавя за този образ за да вникнеш в Дженк се иска да вникнеш психически за съжаление обаче никой не го прави
А как трябва да реагира Дженк? Реакциите му не бяха свързани с Умут а това че Джерен иска и него пакет
Трябва ли един мъж са.се ожени за една кучка която я случая в Джерен щото в сол с нея и има бебе? Язък какво друго да кажа....
И ето защо се влюби в Джемре защото не е копие на майка му...
Сега ако влезна по въпроса колко ми в черен Недим по добре и да не почвам
Темата ще свърши!
Канела аз лично не бих отказала мъж като Дженк все пак не съм като Джерен
за парите щото тя прекали продаде ли бебето
Да повече какво има да я защитаваме???

# 514
Охх какво е това неуважение към другите съфорумци? Да пишете без препинателни знаци ... няма как мнението ви да се приема на сериозно, ако въобще някой успее да разбере какво искате да кажете..

# 515
На мен ми е странно да съжалявате Дженк, а да ви дразни Недим. Ако съжалявате единия, другият и той не е в завидно положение. Ако Недим в бъдеще се изпълни с гняв, нима това не е нормално поведение след всичко което е преживял и продължава да преживява? Или трябва да плесне ръце и да прегърне всички?! Доколкото разбирам дори няма да отмъсти реално. Единственият човек, който той обикна го смачка в предната серия. Дженк му е причинил толкова злина несъзнателно и въпреки това той до последно не таеше лоши чувства към него и го прегърна в една от предните серии/докато Дженк не му отне Джемре (в неговите очи е така) /. От любов се мрази, да. Неслучайно казват хората, че от любовта до омразата има една крачка разстояние.
Не казвам, че Дженк е лош. Вижда се, че сърцето му е добро. Но има много трески за дялане и до момента не направи нищо като хората. Мисля, че голяма част от феновете на Дженк харесват актьора като мъж и от там са готови да затворят очите си за недостатъците на героя му.

# 516
Боби, напълно съм съгласна с мнението ти. И не само Дженк, ами и Дамла показваше студено отношение към братовчед си. Отвратително семейство.
П. П. Да, и аз се "разтапям" от визията на Дженк, но не са ми харесвали точно тези негови проявления, за които говориш.

# 517
На мен ми е много мъчно за Дженк...много. Като го виждаш как се промемя, как приема Джемре да е до него въпреки, че вижда , че е влюбена в Недим. На всичко е готов за Джемре, на абсолютно всичко. Докато Недим не е готов на Джемре. Той избира да отмъщава..ту я иска, ту се дърпа.. докато Дженк се отказва като разбира, че е болен. И както той сам казва на края, ако не бях умрял нямаше да се отървете от мен. Никога нямаше да се откаже от нея. И все пак мисля, че разбира, че няма да я има, когато тя пее пред Недим в заведението пред огромния букет! Като гледам Дженк сърцето ми се къса, а като гледам Недим- нищо!

# 518
На мен ми е много мъчно за Дженк...много. Като го виждаш как се промемя, как приема Джемре да е до него въпреки, че вижда , че е влюбена в Недим. На всичко е готов за Джемре, на абсолютно всичко. Докато Недим не е готов на Джемре. Той избира да отмъщава..ту я иска, ту се дърпа.. докато Дженк се отказва като разбира, че е болен. И както той сам казва на края, ако не бях умрял нямаше да се отървете от мен. Никога нямаше да се откаже от нея. И все пак мисля, че разбира, че няма да я има, когато тя пее пред Недим в заведението пред огромния букет! Като гледам Дженк сърцето ми се къса, а като гледам Недим- нищо!

Недим както всичко на готово и резервация и букета на Дженк
Колко е тъпа  само и Джемре къде у Недо този акъл да и направи такава изненада???

# 519
Значи на Дженк първо майка му е виновна, защото го е травмирала в детството. После баща му е виновен, че не му е обръщал внимание. Джерен му е виновна, защото се напъха в леглото му. Недим му е виновен, защото Джемре е влюбена в него.
А той? Какво направи, за да порасне? Джемре добре му каза -Ти си все още 8 годишно дете. Обаче отдавна е пораснал и е станал голям мъж. И трябва да се държи като такъв и да си поеме отговорността. Любов, любов, но вече е баща. И като баща има други приоритети от това да лее сълзи по Джемре. Това дете има нужда от баща, от семейство. Като изгонят Джерен той ли ще поеме грижата за сина си? Съмнявам се.

# 520
Така е, защото Недим се възстановява, макар и като на кино, докато Дженк, за съжаление, се разболява тежко. Но дори и да не се беше разболял, за мен между него и Джемре не може да има нормална връзка. Заради Джерен. Дори и да е кучка, тя и Джемре са сестри. Както не е добре жена да застава между двама братя, така не е добре и мъж да застава между две сестри. И ако Джемре неволно застава между Недим и Дженк, без да е наясно с чувствата им към нея, то Дженк го прави умишлено. Мисля, че Джемре сбърка, като не каза на Агях във вилата, че с Дженк се развеждат, но той доста я притисна психически.

# 521
Аз се чудя къде са тези 50 процента гласували за Дженк в темата?

# 522
Аз гласувах за Агях и Нуртен 😀

# 523
Тази анкета трябва да се пусне отново в края на сеериала. Много от гласувалите не са гледали вероятно сериала и са гласували по първоначалните си впечатления. С развитието на сериала мисля, че ще има такива, които ще променят мнението си /не конкретно за Дженк, а за всички в сериала/. Примерно ако в началото Агях е допадал на някой вече може и да не е така. Не съм гласувала за него, но в началото го харесвах, а сега мисля че е много глупав и заблуден.

# 524
Изгледах сериала, е пак съм за Дженк, дразни ме сценария на последните 3 серии, но това е...
Развитието на Дженк е огромно, ще видите,... Няма да издавам, но ще вметна нещо... Няма как когато си отвратен от дадена жена, и не я искаш - да бъдеш с нея! Това е най големият проблем на Джерен, тя отблъсна всячески Дженк от себе си.... Твърде много прилича на майка му....
Пак казвам, Ковид кризата в Турция си дава отражение на последните 3 серии, сцените са на открито, ако са в стая седнали на по 1 м.....
Никак не е същото, ... Някак претупано...

Общи условия

Активация на акаунт