Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 38 993
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте,включвам се във вашата темичка,аз изгледах сериала още миналата година и смея да кажа,че определено съм от отбора на Дженк при него виждам най-голямо развитие след всичко което е преживял в детството,защото смятам,че и той е жертва на майка си Колото и  Недим,но при него отмъщението не взема превес а напротив в името на любовта той определено извървява много дълъг път противоставя се на майка си вземаше много адеватни решение ... единствения му страх е,че ще загуби Джемре след като разбере за бебето,затова и нямаше смелост да си признае,защото знаеше,че тя няма да се върне при него

# 676
Дженк няма на кого и за какво да отмъщава. Шенис каквото и да е сторила му е майка. Агях колкото и да го е пренебрегвал му е баща. Човек не отмъщава на родителите си. Жената, която обича е женена за него, макар и да обича друг. Явно на него и това му е достатъчно, макар да не го разбирам. Вероятно се надява да спечели сърцето на Джемре в някакъв момент.На Джерен смее ли да отмъщава?! Хем носи детето му, хем може да го срине пред цялото му семейство. Въобще несъпоставими са нещата откъм причини единият да е по-смирен, а другият обзет от гняв. Blush
И между другото, много се учудвам на твърденията, че Джемре не е влюбена в Недим. Няма как това да е само привързаност към един болен и това се вижда с всяка изминала серия. При това, което ни показват до момента сценаристите всяко друго развитие извън двойката Джемре-Недим би било по-абсурдно дори от скалъпените серии, които са ни подготвили по-нататък. Снощната сцена от двете страни на вратата на стаята на Джемре показа ясно коя е основната двойка в сериала. Но нали трябва да има още серии, няма как нещата да се случат лесно ...
За Дженк ми е жал, защото не е лошо момче, изстрадал е много участието си в инцидента с Недим и продължава да се измъчва. След години безцелен живот се влюбва, но в неправилния човек... Като цяло не заслужава финала, който са ни подготвили, но турците обичат драмите и той пада жертва на това тяхно качество.

# 677
Боби подобна сцена има и между Дженк Джемре ,но никога няма да разбера феновете на Недим и Джемре само за едно наричат любовта на Дженк мания и както им хрумне....😑
Не може такава любов да се нарича с такива думи....

Две години днес се навършват откакто започна сериала в Турция.

И Ози вече с над 1млн последователи в Инстаграм

# 678
Не мога да я нарека мания. Изживявала съм нещо подобно и знам. Просто когато обичаш истински някого си готов и кротко да страдаш до него и най-вече се надяваш, че някой ден може да отвърне на чувствата ти. Но в повечето случаи /да не говорим пък ако отсрещната страна има чувства към друг/ това е изгубена кауза.
Мисля, че в случая в сериала Джемре е така раздвоена, защото от една страна вижда, че Дженк не е лош човек, а от друга е в капан на любов, която изглежда невъзможна. Недим е женен за сестра й, “очаква дете от нея“, семейството не одобрява връзката на Джемре с Недим ... Явно тя ще се опита да даде шанс на брака си с Дженк, но сърцето като тегли на друга страна... Ще видим, де. Не съм гледала нататък и ще коментирам пак. Simple Smile

# 679
Понеже правя съпоставка с Висше общество, та не е ли и там същото: Мерт знае, че Едже е влюбена в друг, но и казва, че ще я чака, колкото трябва. Та горе долу и там е с нея, знаейки, че е влюбена в друг.. и там от женкаря и плейбой се променя и се влюбва, но разликата е във хепиенда.

# 680
.

Две години днес се навършват откакто започна сериала в Турция.

И Ози вече с над 1млн последователи в Инстаграм

Честити му 1 милион! Другия месец 2 Hands Plus1
Изгледах наведнъж и " Висше общество". Мерт е това сладурче, че ти идва да го гушнеш Animal Hatched Chick Добре че, там поне го прегръщат и целуват на воля. Остава ми " ....патрула". Продължавам филмовия маратон на Озан Heart, а Дженк остана в сърцето ми! На мен пък ми се струва почти през целия сериал, че  Джемре не е безразлична към Дженк, така го гледа през целия филм Stuck Out Tongue но по сценарий толкова. Язък !

Уникална Мине Heart Обичам я още от "Кварталът на богатите". В ЖИ  може да играе хищник, но какъв само....Линията на отношенията майка и син, никой сценарист не е могъл да прецака. Тя се вкопчва в него все повече и повече, наказва го, но някой нападне ли го, се хвърля като лъвица да го защитава. Дженк я предава и прецаква неведнъж, непрекъснато и прави напук, но продължава да я обича....А като я пита " ...какво искаш от мен, мамо..." с това хубавото гласче HeartHeartHeart
Мине така си играе ролята, че те кара да мислиш, че наистина умира за Озан, а аз една снимка извън сета не им видях заедно.

П.С. Много сте писали,  момичета.Hands Open Hands. Връщам се да чета.

Озан ли я снима така от вкъщи?

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 15:55 от gabi999

# 681
Дженк няма на кого и за какво да отмъщава. Шенис каквото и да е сторила му е майка. Агях колкото и да го е пренебрегвал му е баща. Човек не отмъщава на родителите си. Жената, която обича е женена за него, макар и да обича друг. Явно на него и това му е достатъчно, макар да не го разбирам. Вероятно се надява да спечели сърцето на Джемре в някакъв момент.На Джерен смее ли да отмъщава?! Хем носи детето му, хем може да го срине пред цялото му семейство. Въобще несъпоставими са нещата откъм причини единият да е по-смирен, а другият обзет от гняв. Blush
И между другото, много се учудвам на твърденията, че Джемре не е влюбена в Недим. Няма как това да е само привързаност към един болен и това се вижда с всяка изминала серия. При това, което ни показват до момента сценаристите всяко друго развитие извън двойката Джемре-Недим би било по-абсурдно дори от скалъпените серии, които са ни подготвили по-нататък. Снощната сцена от двете страни на вратата на стаята на Джемре показа ясно коя е основната двойка в сериала. Но нали трябва да има още серии, няма как нещата да се случат лесно ...
За Дженк ми е жал, защото не е лошо момче, изстрадал е много участието си в инцидента с Недим и продължава да се измъчва. След години безцелен живот се влюбва, но в неправилния човек... Като цяло не заслужава финала, който са ни подготвили, но турците обичат драмите и той пада жертва на това тяхно качество.
Пак изгледах сцената между Недим и Джемре, където тя му казва, че е хубав - и е съвсем майчинска. Както и когато пее. Това категорично не е любов, а желание за закрила. Дори и в епизода от снощи. Той може и да е влюбен, защото чичо му я е обещал за снаха, но тя иска да го пази и закриля като майка. Как това го правят на любов ми е много по Фройд.
Колкото до отмъщението - защо Дженк да отмъщава, защо трябва да има мъст? Това е историята на Недим и Джерен, те искат да мъстят във всяка серия. Всеки си има различни изпитания в този филм - за какво е готов на всичко и докъде може да стигне. Например Сехер е готова на всичко за децата си, а Шениз - за да опази тайните си. Джерен - за да си получи обещаната приказка. Дженк е готов на всичко за щастието на любимите му хора. Да е обичан от баща си, той най-сетне да го види. И Джемре да е щастлива. Пък Джемре, докато беше готова на всичко, за да защити семейството си, от един момент се превърна в сълзлива тийнейджърка, която само раздава акъл. Но... Някои образи са прецакани (Джемре), за да паснат на други - мрънкалото Недим.
А иначе между Дженк и Джемре си имаше всичко нужно за качествена любов, която побеждава всичко. Но не би

# 682
Скрит текст:
Пак изгледах сцената между Недим и Джемре, където тя му казва, че е хубав - и е съвсем майчинска. Както и когато пее. Това категорично не е любов, а желание за закрила. Дори и в епизода от снощи. Той може и да е влюбен, защото чичо му я е обещал за снаха, но тя иска да го пази и закриля като майка. Как това го правят на любов ми е много по Фройд.
Колкото до отмъщението - защо Дженк да отмъщава, защо трябва да има мъст? Това е историята на Недим и Джерен, те искат да мъстят във всяка серия. Всеки си има различни изпитания в този филм - за какво е готов на всичко и докъде може да стигне. Например Сехер е готова на всичко за децата си, а Шениз - за да опази тайните си. Джерен - за да си получи обещаната приказка. Дженк е готов на всичко за щастието на любимите му хора. Да е обичан от баща си, той най-сетне да го види. И Джемре да е щастлива. Пък Джемре, докато беше готова на всичко, за да защити семейството си, от един момент се превърна в сълзлива тийнейджърка, която само раздава акъл. Но... Някои образи са прецакани (Джемре), за да паснат на други - мрънкалото Недим.
А иначе между Дженк и Джемре си имаше всичко нужно за качествена любов, която побеждава всичко. Но не би

А как хубаво започна.

До края не вярвах, че няма да са заедно !

# 683
Изключително смислено мнение!  Simple Smile

# 684
Химията на Беркер и Бахар е взривоопасна история.Разбирам защо толкова се искаше НедДжер въпреки всичко.
Иначе с всичко съм съгласна написано за Дженк щом и вие разбирате.И целувката по носа обожавам тая сцена....

.....

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 20:38 от x BlackRose x

# 685
Ето тази вечер в епизода Дженк малко ме ядоса. Защо не пита Недим, както той самият каза, да се свършва? Защо го оставя да го пече на бавен огън? Не че никой от нас не е постъпвал така...
А Недим е такова сладурче, с мед да го намажеш и да го оближеш. Хич и не остава с Джерен, защото майка й го моли, а заради отмъщение. Защото и детето трябвало да плаща за греха на баща си. Той бил дете, но платил. Все едно тогава Дженк не е бил дете и не е плащал за греха на майка си. Ето така се раждат насилниците - от желанието да причинят на другите това, което са им причинили на тях. Но той дори и насилник не става, остава си "горкият аз". Моля феновете на Недим да ми обяснят какво толкова му харесват. Необяснимо ми е. Абсолютна загадка...

# 686
Ето тази вечер в епизода Дженк малко ме ядоса. Защо не пита Недим, както той самият каза, да се свършва? Защо го оставя да го пече на бавен огън? Не че никой от нас не е постъпвал така...
А Недим е такова сладурче, с мед да го намажеш и да го оближеш. Хич и не остава с Джерен, защото майка й го моли, а заради отмъщение. Защото и детето трябвало да плаща за греха на баща си. Той бил дете, но платил. Все едно тогава Дженк не е бил дете и не е плащал за греха на майка си. Ето така се раждат насилниците - от желанието да причинят на другите това, което са им причинили на тях. Но той дори и насилник не става, остава си "горкият аз". Моля феновете на Недим да ми обяснят какво толкова му харесват. Необяснимо ми е. Абсолютна загадка...

Сега разбра ли защо ме ядоса в тая сцена? Точно това ти бях споменала хелял къзъм,че си разбрала.
Феновете не всеки може да харесва всеки стига да не се хващаме за косите,че какво ли не видях от фандома на Беркер Гювен - ДжемНед страна само аз и туитър приятелите ми знаем искрено се надявам да не се стига да подобни неща и тук да зачитаме мненията си една друга.

И нещо което бях направила много отдавна

# 687
Нека приключи сериала и ще кажа какво харесвам в Недим и дали го харесвам. За мен не е въпрос Недим или Дженк. Може на финала и двамата да не ги харесвам. За момента не виждам причини да се идеализира толкова Дженк, както и да се оплюва Недим. Ще видя натам.

# 688
На мен пък Дженк не ми хареса в тази серия. Страдал бил заради случилото се. Страдал, но продължава да заговорничи с майка си. Полезният ход тук беше той сам да каже, че съжалява за случилото се и да се извини. Не да гледа почти с омраза Недим, защото Недим е прав. Сега ще се надцакват. И Недим мисля, че няма как открито да изобличи Шениз и Дженк дори да иска. Думата на Недим срещу тази на Шениз и Дженк след 20 години. На кого би повярвал Агях? Затова мисля, че ще продължи да им лази по нервите, докато едната от страните не рухне и не сложи картите на масата.

# 689
Никога няма да разбера това в феновете на Недим
Как може да очаквате извинение за такова нещо? Щото е толкова малоумно нещо,че нямам думи да се извиниш
 Какво трябва да му каже? Аз почти те утрепах братчеде сори братко и да се сополиват ли? Щото е точно така!
Извинение не променя нещата.Не им помага Недим още повече щеше да се озлоби.
Нима Недим не беше този който не каза на Дженк.
-Ще си платиш после ще съжаляваш. / В колата 30 еп като отиваха да спасят Джемре.
Аз до 24 епизод като идиотка разбирах и очаквах нещо Недим.Сори....нито беше жесток както очаквах с когото трябва.Нито направи нещо съществено.Опандизиха го за Шениз дори и затова си млъкна.Кажи,че не си ти бе човеко! На тия персонажи ако имаше трети сезон 300 психолога да дойдат нямаше да им се помогне!
И един голям въпрос вие бихте ли се отказали от вашата майка? Щото едва ли не това се чака от Дженк.
Обаче най-голямата химия е между Ози и Беркер.Сега като знам,че години наред са приятели и направо ми иде им стисна ръка,че така добре се изигра тая омраза и непоносимост.Невероятни погледи бяха в колата.Кешке да бяхме в Америка направо щях да си ги шипна за чифте...
Но Дженк да се извини за такова нещо е напълно безмислено извинението не е фактор.

Последна редакция: чт, 01 апр 2021, 21:56 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт