Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 005
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Розичке, сега можеш ли да кажеш за момента, за който си се ядосала на Дженк. Аз тук бях супер ядосана на проповедите на Джемре за смисъла на ножа, все едно рецитираше "любимите" ми от училище "какво е искал да каже авторът". Бррр! А поведението на Дженк ми беше ок, особено признанието "Страх ме е" и "Когато съм край него не знам как да реагирам". Докато Недим беше истинско cutie - От каквото имам нужда, ще си го взема едно по едно. Направо сладур!

Не е тази вечер! Объркала съм се. Точно където в колата му пускаше песнички и после се гледаха и вика,че е готов после след като разбра,че си спомня....Малко ме изнерви там щото си псуваше бая дългичко самичък.И като си спомни как е искал да си подари портмонето на Недим.От къв зор? И после не можеше да диша вънка и си викаше всичко мина това е минало.Направо ме издразни,че е толкова лабилен да си спомни такава случка.Другото ще ти го кажа като настъпи.
Ох тя Майка Тереза пасти да яде пред нея.Аман от нейните проповеди.Аман!
Добре,че се усети,че го засегна и отиде на стълбите.

# 661
Извинявам се за отклонението, но някой да ми каже в кой еп. във Висше общество се разбира, че Мерт и Керем са се разменили. И за да не е съвсем оф топик...тук Озан се държи като хлапе, много ми е детско това излъчване и наивност. Преди колко год е сниман филмът?

# 662
Извинявам се за отклонението, но някой да ми каже в кой еп. във Висше общество се разбира, че Мерт и Керем са се разменили. И за да не е съвсем оф топик...тук Озан се държи като хлапе, много ми е детско това излъчване и наивност. Преди колко год е сниман филмът?
2015 или 2016 нещо такова мисля

Значи Керем признава на Джансу в 11 епизод ,а Мерт разбира,че Джансу е богаташка на погребението на брат и....
А всички научават за Джансу 15 серия.Мерт сам признава на Едже в 13 епизод на пазара с един мегафон

Габи и всички писали днес в подкрепа на Дженк! За вас!

# 663
Аз сега започнах да изследвам сериала от първия епизод и там има една цяла сюжетна линия, която не е развита - въпросът на Дамла какво щеше да стане, ако чичо беше жив. Има и реплика на Агях, че се чувства виновен за смъртта на брат си и колата на брат му на решето от куршуми и Недим, който гледа (Дженк го крие майка му да не гледа кръв). Дали това не е причината за прословутите пликове? И дали не е трябвало Агях да умре, но е станала грешка, защото Шениз беше с насълзени очи при въпроса на Дамла? Ето, за това ме хвана яд, че сценаристите се сменят. Освен заради наградата за Недим...

# 664

Маймунко Heart Eyes, а как ми липсваше Мерт, благодаря, че ни припомни ... Heart

# 665
  • Свети Влас
Имаше доста не изяснени сюжетни линии, които дори Сърма не изясни, пък камоли новите СЦ....

# 666

Маймунко Heart Eyes, а как ми липсваше Мерт, благодаря, че ни припомни ... Heart

Знам,че ти е любимо от Хазалче....

# 667

Обожавам този клип Heart, обаче знаеш, искам и наши такива да виждам по-често. Wink

# 668

Обожавам този клип Heart, обаче знаеш, искам и наши такива да виждам по-често. Wink

Ох , от толкова работа знаеш как е хавата с кеф пак ще работим.Обещавам!

Недим  и Искендер / Нещо за почитателките на Беркер

И не знам дали някой знае,но миналата есен Озан засне сериал с Елчин Сангу и Ясемин Аллън,но беше бойкотиран уж от нисък рейтинг за да настанят шоуто на Ибрахим Татлъсес в събота.

Последна редакция: вт, 30 мар 2021, 22:13 от x BlackRose x

# 669
За мен остава пълна загадка това масово превъзнасяне по образа на Дженк. Не застана като мъж да си припознае детето, добре, че е мама да му чисти кашите цял живот. И само Джемре, та Джемре! Да ѝ беше казал, че първо преспа със сестра ѝ, да видим дали щеше да го погледне изобщо.
Това означава ли, че предпочиташ горкия Недим, горкото момче, на което всичко му е простено, защото преди 20 години са го приковали към инвалиден стол?
Всъщност, и двамата са жертва на Шениз. Въпросът е какво правят с този факт. Дженк го израства, Недим го използва за оправдание.
Ооо,не.😀 Аз съм фен на Дамла и Дживан!🙂

# 670
Как Дженк израсна Шаниз? В последната серия и то скалъпено набързо. Ако не беше болен и детето си нямаше да потърси. Освен да бяга и да се крие от проблемите 32 серии друго не видях.

Джерен като образ, имаше голямо развитие в сериала. Краят и беше много гаден обаче.
Дженк престана да бъде жертва на майка си и пое отговорност за живота си. Призна си всички лъжи. Дори любовта си призна. Израстна като личност, стана мъж. Спаси Джемре. Изобщо, държа се мъжки. А това при властните манипулаторки като майка му определено си е постижение. Познавам жертви на властни майки - и мъже, и жени - и знам какво струва такова израстване.

# 671
# 672
Здравейте! Blush

Водя ви Деметриус. Grinning Нова снимка. Heart

Приятно гледане от мен на епизода довечера! Heart Eyes

# 673
Привет и от мен Simple Smile
от Озан Simple Smile

# 674
Дамла Сьонмез е последвала Ози и е харесала снимката му
Феновете веднага си помислиха дали Озан ще влезне в Чукур
Или дали става дума за нов проект
Но до колкото разбирам двамата са еднa от част дигитални постановки с актьори само че за различни неща.Аз бих се радвала да си партнират някога Дамла в силна актриса

Последна редакция: ср, 31 мар 2021, 21:25 от x BlackRose x

Общи условия

Активация на акаунт