Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 032
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Ами Дженк е напред с 20 години опит, а Недим не е. Единият е живял, учил, ходил по жени, другият е бил в инвалидна количка. Двадесет години не могат да се наваксат за няколко месеца или година. А и Дженк влезе в брака с Джемре с лъжа. Имам предвид предишнате му отношения с Джерен, за които Джемре не знае.

# 646
Ами Дженк е напред с 20 години опит, а Недим не е. Единият е живял, учил, ходил по жени, другият е бил в инвалидна количка. Двадесет години не могат да се наваксат за няколко месеца или година. А и Дженк влезе в брака с Джемре с лъжа. Имам предвид предишнате му отношения с Джерен, за които Джемре не знае.
Ами то ако става дума и Джемре е пълна лъжкиня.Остана женена за него заради Недим или аз се лъжа?

# 647
Аз пък мисля, че Дженк влезе в списъка за отмъщение на Недим не заради това, че го е оставил да падне и не се е опитал да му помогне, а предимно заради това че му отне любимата жена. Недим не знае, че Джемре е с Дженк само заради него.
Не можем да сравняваме лъжа с цел доброто на някой с лъжа от страх, каквато е лъжата на Дженк. Знае, че в миг ще изгуби Джемре и затова мълчи.

# 648
Дженк е наясно с лъжата на Джемре, ако може да се нарече така, а тя с неговата не.

# 649
Бракът им е честна сделка. Дженк не признава, за да не бъде отхвърлен. Но пък не забелязвам Недим да наваксва нещо от това, което твърдиш, че е пропуснал. Единственото, което иска, е да си вземе това, което смята, че му принадлежи. Да, по-нататък го показват вечер да учи, но само това. Не си намира хоби, както съветва психоложката. Дори не консумира брака си, след загубата на бебето и въпреки авансите на Джерен.

# 650
Не всеки има хоби. А това, че не консумира брака си с жена, в която не е влюбен и която е имала връзка с брат му или братовчед му, все едно, за мен е само плюс. Той я приема обратно само заради нероденото бебе по настояване на Сехер.

# 651
Не всеки има хоби. А това, че не консумира брака си с жена, в която не е влюбен и която е имала връзка с брат му или братовчед му, все едно, за мен е само плюс. Той я приема обратно само заради нероденото бебе по настояване на Сехер.
Имах предвид, че животът, който е имал Дженк не го блазни. Няма как да се чувстваш лишен от нещо, което не искаш. Единственият проблем на Недим и единственото му оправдание за всичко, е инцидентът. Позицията на жертва. До края на филма, с изключение на последния епизод. Съжалявам много, но това не е поведение, което мога да харесам и аплодирам, нито го намирам за мъжко.
Освен това той също трупа лъжи и то съзнателно. Той също лъже за бебето и го прави, за да нарани Дженк, а не от любов към Джемре и за да пощади нея. А и му е удобно да е женен за Джерен, дори много удобно, тъй като имат общи врагове.

# 652
За мен остава пълна загадка това масово превъзнасяне по образа на Дженк. Не застана като мъж да си припознае детето, добре, че е мама да му чисти кашите цял живот. И само Джемре, та Джемре! Да ѝ беше казал, че първо преспа със сестра ѝ, да видим дали щеше да го погледне изобщо.

# 653
За мен остава пълна загадка това масово превъзнасяне по образа на Дженк. Не застана като мъж да си припознае детето, добре, че е мама да му чисти кашите цял живот. И само Джемре, та Джемре! Да ѝ беше казал, че първо преспа със сестра ѝ, да видим дали щеше да го погледне изобщо.
Това означава ли, че предпочиташ горкия Недим, горкото момче, на което всичко му е простено, защото преди 20 години са го приковали към инвалиден стол?
Всъщност, и двамата са жертва на Шениз. Въпросът е какво правят с този факт. Дженк го израства, Недим го използва за оправдание.

# 654
Това означава ли, че предпочиташ горкия Недим, горкото момче, на което всичко му е простено, защото преди 20 години са го приковали към инвалиден стол?
Всъщност, и двамата са жертва на Шениз. Въпросът е какво правят с този факт. Дженк го израства, Недим го използва за оправдание.
Колкото и да беше обиден факта от един коментар на една рускиня
Дадоха Джемре на Недим че да си топне чушката и да навакса 20 години.
Май май самата истина е казала

# 655
Как Дженк израсна Шаниз? В последната серия и то скалъпено набързо. Ако не беше болен и детето си нямаше да потърси. Освен да бяга и да се крие от проблемите 32 серии друго не видях.

Джерен като образ, имаше голямо развитие в сериала. Краят и беше много гаден обаче.

# 656
Ако това да точиш пари и да се правиш на жертва е развитие.Нямам думи!

# 657
Здравейте и от мен! Blush

Радвам се, че в темата се създаде „спор“, че можем да прочетем различни мнения от различни страни - точно затова е форума. Разбира се, само да не се стига до крайности.

Не съм тук, за да налагам мнение и да променям това на околните, както казах, точно затова е форумът, да споделяме различни мисли, но ще се съглася с някои съфорумки, относно персонажа на Дженк - образът, който претърпя най-голям катарзис и с най-голямо развитие в сериала. Това трябваше да бъде Недим, но не го показа. Върна се здрав и прав в имението, с цел „разплата“. И какво направи? Изобщо знае ли какво иска, или пропиля шанса, че е излекуван и вместо да „хване“ живота с пълни ръце и да си го върне за всичката му причинена болка, хленчи като по-малко от 5 годишно дете? Дори не успя адекватно да си отмъсти. Ето толкова слаб и безинтересен образ ми е вече Недим, за когото, когато започнах да гледам сериала за първи път, имах огромни очаквания, а когато се изправи на крака - очаквах да „изгори“ всичко около себе си - но не, точно там приключиха симпатиите ми към този персонаж. Повярвайте, отлично разбирам болката му, имам причина, която ще оставя за себе си, но до едно положение. Аз лично, когато гледам даден сериал или филм, искам да взема някаква поука и да разбера даден герой - това успях да видя в Дженк, нещо, което Недим не ми показа, а трябваше, въпреки слабохарактерното поведение, което показваше немалко. Затова, в случая бих подкрепила Дженк.
Както и да е, спирам дотук.

Оставям тези за настроение и за фенките, както на Озан / Дженк, така и за Беркер / Недим. Heart Съжалявам, ако снимките вече са качвани в темата.

# 658
Точно! Човек израства психически чрез общуването с други хора. Недим не е могъл да общува нито със съученици, нито с близки хора. Психоложката снощи им го каза. Той си е на нивото на едно дете.
За мен основната разлика между Дженк и Недим е, че Дженк мрази Недим за неща, които не са негова вина(бил е обичано дете, обгрижвано, наследникът на парите и т.н., докато Недим намрази Дженк заради неща, за които той самия беше виновен(не му е помогнал да не падне, прикривал е майка си, не го е поглеждал, накрая преспа с едната сестра, обаче реши че иска другата, която е единствения човек, който прие Недим такъв, какъвто е). За Джемре съм съгласна, че Дженк няма вина, че и той иска да се бори за нея и се е влюбил, но от погледа на Недим не изглежда така.
Озан ми е по-чаровен от Беркер и ми харесва много как играе, но не сливам образа Дженк с Озан. Такъв като Дженк за мъж не искам. За Недим ми е трудно да преценя на този етап, понеже той за момента е едно прохождащо момче, не се е изградил като характер. Другото, което често се забравя е, че част от коментиращите, сред които и аз, се изказваме на базата на гледаното по БТВ, а не на бъдещи моменти.

# 659
Розичке, сега можеш ли да кажеш за момента, за който си се ядосала на Дженк. Аз тук бях супер ядосана на проповедите на Джемре за смисъла на ножа, все едно рецитираше "любимите" ми от училище "какво е искал да каже авторът". Бррр! А поведението на Дженк ми беше ок, особено признанието "Страх ме е" и "Когато съм край него не знам как да реагирам". Докато Недим беше истинско cutie - От каквото имам нужда, ще си го взема едно по едно. Направо сладур!

Общи условия

Активация на акаунт