Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 429
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Но пък успях да поплача тази вечер. Когато Агях плачеше горко пред Недим на колене и когато Сехер каза, че познава по очите на дъщеря си, че нещо не е наред. Тази малката е много добра като актриса иначе.

# 61
Не зная каква част от вас са гледали целия филм и дали е ОК да направим друга малка анкетка: Кой ви е любимият момент/сцена във филма?

# 62
Но пък успях да поплача тази вечер. Когато Агях плачеше горко пред Недим на колене и когато Сехер каза, че познава по очите на дъщеря си, че нещо не е наред. Тази малката е много добра като актриса иначе.
Определено. Играе блестящо, доста й се отдава.

# 63
Не зная каква част от вас са гледали целия филм и дали е ОК да направим друга малка анкетка: Кой ви е любимият момент/сцена във филма?

- Механата
- Хладилното
-Предложението за брак с погрома++++
-Страхът от загуба 26 еп фул

Бахар е талант та дрънка,но не я харесвам като човек....

Нещо на което настръхвам цялата всеки път

Скрит текст:

# 64
Идеята е страхотна, но моментите са доста за анкета...

# 65

Песента която за мен описва най-много ДженДжем и по скоро Дженк

Без дъх да си поема те обичам....Broken Heart

# 66
Много красив клип. Ама те тези двойки страшно много си отиват - Недим с Джерен и Джемре с Дженк.

# 67
Джуд, точно затова и повече ми хареса този замисъл беше ми по реален

Сезен Аксу -
Не плачи. Няма да издържа.
Не плачи скъпи мой не бих те прежалила.
Вземи сърцето ми нека то бъде твое
Ако сърцето ти остане у мен не бих могла да живея

- Ако ми беше по силите нямаше да те обичам.Ако ми беше по силите щях да те изтръгна от сърцето си.Но те обичах.Обичта ми беше истинска и срамът ми е истински..... / Груг момент който много харесвам./

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 22:56 от x BlackRose x

# 68
И на мен любимият момемт ми е в хладилнилния склад. Този момент го няма в почти никое клипче. Благодаря за клипа BlackRose

# 69
И на мен любимият момемт ми е в хладилнилния склад. Този момент го няма в почти никое клипче. Благодаря за клипа BlackRose
В много клипове го има аз го добавих във всички мои редовно и в новия ще го има
Забога как и топлеше ръцете с дъха си....как да харесвам друга двойка след това което ми се показа обясни ми?

Прекрасните група Пера и мое клипче пак

На мен Джемре и Недим ми напомняха точно на Хазан и Синан като идея една чиста илюзия до 37 всичко вървеше в полза наша какво стана един бог знае,но сто процента Озан не платил на никой както пееха ДжемНедите защото го кълняха и продължават да го плюят жалките фанатици
Бива толкоз хейт ама на нищо не мяса
Озан за всичко е виновен ами каква вина има Озан ,че той не е Дженк само го играе.Много нерви пропилях с всякакви луди,но акъл и лудници бол какво да кажа....Не понасят факта,че се говори за Дженк ,а не за измислената им двойка
- Когато ти се усмихнеш очите ти стават като на бебе.Устните ти стават като на бебе.Аз го виждам.
 Срещу - Светът е малък.По малък от любовта.

Само оттука може да говорим

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 23:20 от x BlackRose x

# 70
Самите гласове на актьорите са страхотни. Особено на Дженк. Плюс уникалната музика, която за мен е една от най-хубавите в турски сериал правят играта запомняща се. Нямам търпение как ще са преведени всички тези моменти.
“Изхабих всичките си лъжи, Джемре”

# 71
Самите гласове на актьорите са страхотни. Особено на Дженк. Плюс уникалната музика, която за мен е една от най-хубавите в турски сериал правят играта запомняща се. Нямам търпение как ще са преведени всички тези моменти.
“Изхабих всичките си лъжи, Джемре”

СПАМ не спам не гледайте ама тука съм просто

Не можеш да ме излекуваш и да си тръгнеш оставяйки ме сам самичък.
Аз няма да намеря пътя си без теб.Ще се изгубя Джемре.
Аз няма да мога да живея без теб!

ПП:Ози и Сера бяха болни в тази сцена гласът на Озан почти го нямаше и така се усети още повече и предаде някаква друга емоция на сцената.Туш съм....
Гледалите Мелодията на сърцето и харесващите Джемил Бей като мен може да намерят много общо в Дженк и Джемил.Разликата е само краят на двамата Simple Smile

Последна редакция: пт, 05 фев 2021, 23:28 от x BlackRose x

# 72
Не харесвам актьорите, които дублират героите, особено този равен и монотонен глас дублиращ Дженк.  Част от магията на сериала са самите емоции, които актьорите вдъхват на образа, чрез говора!

# 73
Не харесвам актьорите, които дублират сериала, особено този равен и монотонен глас дублиращ Дженк.  Част от магията на сериала са самите емоции, които актьорите вдъхват на образа, чрез говора!

Просто гласът и тембъра на Озан са един път и най-добрия да бяха докарали не е оригинала

Какво повече искаш от мен,
ако миналото е доказателство за твоята любов?
И нямам смелост,
за да избягам от болката завинаги.
Твърде много е да моля
да продължим с това лицемерие.
Колко още ще мога да живея
в същата лъжа?
Не, недей да предполагаш, не...
Че си откраднала сърцето ми
и вече нямам нищо друго.
Да, предпочитам да бъда губещият,
който ти е дал всичко.
И вече нямам нищо друго,
не ми остана нищо друго.
Вече не мога да продължавам
да се боря с това странно усещане,
че кожата ми изстива,
като зима извън сезона си.
Твоят поглед и моят поглед
не се срещат в разтоянието.
Всичко е загубило смисъл
и празнотата е по-добре от забрава.
Предпочитам да те пусна да си отидеш,
отколкто да бъда твой пленник.
И не идвай,
твърдейки, че властваш над чувствата ми.
и вече нямам нищо друго.
който ти е дал всичко.
И вече нямам нищо друго,
не ми остана нищо друго.
и вече нямам нищо друго.
който ти е дал всичко.
И вече нямам нищо друго,
не ми остана нищо друго.
Какво повече искаш от мен,
ако миналото е доказателство за твоята любов?

# 74
  • Русе
Не харесвам актьорите, които дублират героите, особено този равен и монотонен глас дублиращ Дженк.  Част от магията на сериала са самите емоции, които актьорите вдъхват на образа, чрез говора!
Точно затова винаги съм предпочитала субтитрите, за всеки филм или сериал - емоцията е по-пълна!

Общи условия

Активация на акаунт