Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 40 569
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
Джерен ме дразни супер много.

# 91
Мен вече Сахер ме дразни ужасно. Толкова проста жена, чак се изумявам! Тя е виновна, че дъщеря и е такъв боклук. А дори не го осъзнава.
Джемре добре подреди Шениз. Щеше да е хубаво и Дженк да е по-смел и да се опъне на майка си, но той е толкова смачкан от нея от дете, че засега няма да стане.

# 92
Мен вече Сахер ме дразни ужасно. Толкова проста жена, чак се изумявам! Тя е виновна, че дъщеря и е такъв боклук. А дори не го осъзнава.
Джемре добре подреди Шениз. Щеше да е хубаво и Дженк да е по-смел и да се опъне на майка си, но той е толкова смачкан от нея от дете, че засега няма да стане.
И такива моменти ще дойдат правеше я сама да си говори

# 93
# 94
# 95
Някой знае ли в коя от оригиналните серии Недим вече ходи и си говори нормално?
Скрит текст:
Гледах малко от 38 еп (те са общо 39) и всичко с него си е ОК

# 96
Някой знае ли в коя от оригиналните серии Недим вече ходи и си говори нормално?
Скрит текст:
Гледах малко от 38 еп (те са общо 39) и всичко с него си е ОК

Скрит текст:
17 към края се появява на сватбеното тържество на ДженДжем прав и корав

# 97
Мерси много. А ДженДжем е комбинация от Дженк и Джемре ли? Хммм...

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 23:26 от diziler

# 98
Мерси много. А кой/коя е ДженДжем? Хаха...   (Дженк+Джемре?)

Да съкращенията на двойките
-ДженДжем
-ДжемНед/НедДжем
-ДженДжер
-ДживДам
-НедДжер

# 99
Хаха... е кому са нужни тези съкращения? Още 2 букви, ако напише някой ще му се счупят пръстите ли? Където Джем, там и Джемре Wink Напротив, леко е объркващо, Джем е типично мъжко име, Джемре е женско. И като се напише Джем, човек си представя мъж.

# 100
Хаха... е кому са нужни тези съкращения? Още 2 букви, ако напише някой ще му се счупят пръстите ли? Където Джем, там и Джемре Wink Напротив, леко е объркващо, Джем е типично мъжко име, Джемре е женско. И като се напише Джем, човек си представя мъж.

Туитър историй какво да ти разправям като влезнеш в хаштаг така ги правят за всяко чифте важи и това мисля,че влезна на мода след Фериха и Емир - ФеМир

В испанската официална страница в туитър на Нова където излъчват там сериала снощи запитаха въпроса
Отбор Дженк или Недим?

Анкетата е завършила.
С 966 гласували

Недим - 43.1%

Дженк - 56.9%

Испанците са на епизод 22 оригинал....

# 101
Въпросния Дженк съм го гледал първо във "Висше общество", доста различна роля от тази тук.

# 102
Въпросния Дженк съм го гледал първо във "Висше общество", доста различна роля от тази тук.

Аз и във ВО и Малки Лъжкини турския вариант както и Подобно и на нас ,но тук направи своя фурор Озан определено..Яд ме е,че проекта им с Ясемин Аллън и Елчин Сангу нямаше успех,но ги писаха за негови каки,лелки,че и майки още от самото начало...
Във Висше общество беше много позитивна фигура като изключим някои неща ,но там беше летен сериал заряда беше друг.Сърма Янък прави такива драми и от към драма това е по добрия и сериал от Фазилет въпреки,че много харесвам Чаалар - Яъз както и Яъз и Хазан като двойка.
Сега гледам започнала нов сериал Невинност с Мехмет Асланту,Дениз Чакър и Хюлия Авшар мисля да му метна едно око кадрото е познато.Аз харесвам най-много тази роля на Озан защото се разгърна и доказа не само в листите на Сомера,но на всички и като човек който гледа за трети път все повече разбирам всичко и когато свърши тук ще си напиша поста който пазя от така дълго време насам.
За Беркер нищо не казвам всеки ми знае мнението.

И една красива злодейка.
Мине Тугай в началото не можех да я приема в тази роля,но колкото повече гледам и гледах особено имат една сцена с Озан / Дженк на покрива на неговото апартаментче и тя наближава до 2-3 седмици я хейтя Шениз от дъното на душата си...
Озан беше споделил в пандемичното предаване на Беркер когато гостуваха целия екип,че тази сцена дълго време го държала ,но разбирам той сам си беше казал,че Дженк е труден и не иска да го ругае, а се опитва да го разбере без да го оправдава.

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 00:20 от x BlackRose x

# 103
Много е добра Мине Тугай, много я харесвам като актриса. Снощи сцената, в която тя отиде и му се нахвърли, задето я е предал, беше много силна. Изключително убедителна игра от нея.

# 104
Много е добра Мине Тугай, много я харесвам като актриса. Снощи сцената, в която тя отиде и му се нахвърли, задето я е предал, беше много силна. Изключително убедителна игра от нея.
Сцената зад кадър като я знам момента в който го удря и веднага посяга да види дали наистина го в ударила
Силен тандем направиха като майка и син...
Харесва ми треперенето на Дженк и докосването с пръст на Недим
Асъл двойката която трябваше да развият а я похарчиха заради една Джемре както и да е 🤐😂

Общи условия

Активация на акаунт