Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 927
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Бамби,аз лично знам,че е конфликтна виж със Сера Кутлубей се сближи.С Бахар многократно се говореше,че не се понасят.Уважаваше уж и Озан,но го отпоследва и мисля,че е свързано със срещата му в ресторанта с Бахар като се целуваха....
Един клип на Озан и Бахар
Има кадри и от предния им сериал....

# 421
Не знаех, че допълнително се прави дублаж. Браво. От актьорската школа на съседите можем само да се учим.
Бг сериали не гледам. Първо, че в повечето случаи не им разбирам какво говорят, нищо че българския ми е пръв, майчин и единствен език 😀 и второ - никаква игра, едно заучено декламиране на думи. Да вземат пример от турските сериали как се играе.

# 422
Факт е че са добри, този е по-специален заради криминалната нотка и заради това че няма типичните битови скандали.
Едно нещо им признавам, това че успяват да пресъздадат много емоции между хората без сексуални сцени, дори целувки няма!
Едно нещо не им харесвам, по припниц, затова избягвам повечето турски сериали  - Не пестят от сцени на насилие, разни побоища... Не са ми по вкуса. А тук има интриги, които са над битовото ниво плюс криминален елемент ...

# 423
Канела, подкрепям за емоциите! Турците са майстори на мелодрамата. Във Великолепния век такива сцени имаше наистина сърцераздирателни, останали са ми в съзнанието.
На моменти обаче се увличат и отиват към Боливуд, а този сериал е типичния пример, затова за мен е от слабите им сериали. Тръгна увлекателно и интересно, но много бързо пресолиха манджата.
Иначе няма турски сериал без някой да влезе в затвора и да има сцени там, просто не се сещам за един даже.

# 424
Великолепният век е шедьовър. Надали друг ще го надмине. Гледала съм го два пъти.

# 425
Хайде от театър постановката

# 426
Объркала съм темите, момичета хаха за каква криминална нотка говоря... чета следващото мнение и викам защо да са пресолили манджата в "Малки убийства ", където мислих че пиша 😂

# 427
Объркала съм темите, момичета хаха за каква криминална нотка говоря... чета следващото мнение и викам защо да са пресолили манджата в "Малки убийства ", където мислих че пиша 😂

Няма нищо случват се и такива неща всички сме хора все пак.
Малки убийства е добър сериал гледала съм го.Харесвам много героинята на Аслъхан Гюрбюз особено втория сезон

Впечатлена съм от декора за постановката...Уаууу!

ПП:Искам да подчертая,че Озан и Селин много си подхождат....като палечка буквално до него.

Още от фотосесията на Сера / Джемре

# 428
  • 'Шоуто' на Дженк Карачай
"Бамби,аз лично знам,че е конфликтна виж със Сера Кутлубей се сближи."
Прочетох при рускините през миналата година ,че майката на Сера и Мине са близки приятелки или някакви роднини.Може би за това се харесват,включително и актьорските си качества.

# 429
  • Русе
Великолепният век е шедьовър. Надали друг ще го надмине. Гледала съм го два пъти.
Хареса ми в началото...докато не почина сценаристката Мерал Окай - шапка й свалям! Артист, сценарист на сериали, писател и автор на текст за песни. Уникална!

# 430
Някой има ли мелодийката с цигулките? От къде мога да я дръпна или как да я търся? Simple Smile Hands Pray

# 431
Някой има ли мелодийката с цигулките? От къде мога да я дръпна или как да я търся? Simple Smile Hands Pray

Заповядай.Flowers Hibiscus

# 432
Леле, благодаря много за светкавичния отговор, но търся  друга https://www.nu6i-bg-net.com/%D0%96%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BA … ta_2f893d783.html
 тук на 1 час и 36 минута, на целувката на Дамла и Дживан, пускат я и на други романтични моменти. И дали има как да си я сваля на телефона от клипче от  youtube, че малко съм невежа с техническите неща...

# 433
# 434
И на мен много ми харесва музиката. В саундтрака от youtube, 5та песен ми е любима. Иначе и на мен ми напомня на Боливуд това гледане по 5 мин, с което са прекалили...

Общи условия

Активация на акаунт