Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала

• 39 916
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Леле, благодаря много за светкавичния отговор, но търся  друга https://www.nu6i-bg-net.com/%D0%96%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BA … ta_2f893d783.html
 тук на 1 час и 36 минута, на целувката на Дамла и Дживан, пускат я и на други романтични моменти. И дали има как да си я сваля на телефона от клипче от  youtube, че малко съм невежа с техническите неща...

Можеш да си я свалиш на телефона от този сайт: https://mp3-youtube.download/bg/audio-better-converter. Копираш линка от ютуб и го поставяш.

# 436
Благодаря много на всички! На мен 8 и 5 са ми любими. Simple Smile Вчера се справих и сама чрез едно клипче в ютуб, то ставало много лесно и днес вече песничката ме радва като ми звъни телефона.  Слагам в скрит текст клипчето, в което следвах стъпките, за някого може да е полезно.
Скрит текст:

# 437
Пелинайката е пуснала Озан.Възползва се вече да снима любимия
Новата котка на Озан - Флу

# 438
Объркала съм темите, момичета хаха за каква криминална нотка говоря... чета следващото мнение и викам защо да са пресолили манджата в "Малки убийства ", където мислих че пиша 😂

Няма нищо случват се и такива неща всички сме хора все пак.
Малки убийства е добър сериал гледала съм го.Харесвам много героинята на Аслъхан Гюрбюз особено втория сезон

И аз харесвам нея! Актрисата е страшно красива, героинята макар и интригантка, е доста дълбок персонаж и искам за нея друг шанс ... както и още разкрития. Аз гледам по тв

Да не е спам, тъй като не е по темата (но го написах , че в другата тема не харесват Мерве и ми стана приятно..

Котката на Озан е прекрасна!

Леле колко мудно действието ....изгониха Джерен и бабата, но явно нещо ще стане и ще се върнат, щом още ще продължават да го играят женени с Недим.

# 439

Котката на Озан е прекрасна!

Леле колко мудно действието ....изгониха Джерен и бабата, но явно нещо ще стане и ще се върнат, щом още ще продължават да го играят женени с Недим.

Котката на Озан е полу сляпа затова се казва така той има и още една Гър-Гър понеже е издавала звука мър мър той чувал това гър-гър и затова така я кръстил беше го споделил в Онедио.

Иначе Недимчо лично ще си прибере съпругата от апартамента за мъст и отмъщение.

# 440
За пореден път ми стана мъчно за Дженк. Баща, който освен, че не се интересува от него , умишлено му показва, че обича Недим повече. Спомени от детството, в които е отново пренебрегнат и стои отстрани (както във всички негови спомени). И Джемре, която само го използва, дори заради това, че и помогна, трябваше да изпита поне малко загриженост. В началото харесвах Джемре, но все повече започна да ме разочарова. Не виждам положителен образ у Шениз, но донякъде разбирам защо се отнасяше така с Недим, все пак е майка, отделен е въпросът, че не намери правилния подход и към собствения си син.

# 441
Обичам Озан, някак любовта ми към него е във времето... след Висше общество... някак се затвърждава.. А тук след 10 еп. ееее.... Прилагам негова снимка и от постановката...

Уникален е Heart

# 442
Дженк и Джемре не могат да имат нормален брак заради Джерен. И двамата са наясно, че бракът им е договорка. Дженк може да се надява на повече, но обстоятелствата са против него.  Шениз иска за сина си това, което не му се полага, за сметка на Недим. Освен това мисля, че Агях заведе Недим във фирмата, за да го стимулира да проходи.

# 443
Дженк и Джемре не могат да имат нормален брак заради Джерен. И двамата са наясно, че бракът им е договорка. Дженк може да се надява на повече, но обстоятелствата са против него.  Шениз иска за сина си това, което не му се полага, за сметка на Недим. Освен това мисля, че Агях заведе Недим във фирмата, за да го стимулира да проходи.
5
Не мисля, че Джерен е пречката, защото Дженк  не я обича и Недим засега не е пречка. По - скоро обичта на Джемре към Недим е пречка. Но мисълта ми беше, че тя не почувства никаква загриженост, някак останах с усещането, че изобщо не я интересува, което е неблагодарно при положение, че той винаги е до нея като приятел поне. Относно Агях, това беше целта, но защо трябваше тази сцена да е пред Дженк, от епизодите досега той все едно е излишен. Никой не му обръща внимание, никой не се интересува как се чувства. И защо да не му се полага? Трябваше според мен равностойно отношение, а досега във всички "спомени от миналото " не видях такива. Имаше и още един емоционален момент на гробището, когато Дженк каза на Агях как бащата на Недим винаги е бил там, а него го е нямало. ЗА мен това е много грешно отношение към едно дете, направо се чудя Как образа на Дженк не едно отрицателен след цялото това поведение на семейството.

# 444

Последна редакция: пн, 15 мар 2021, 23:54 от x BlackRose x

# 445
Дженк трябва да се сърди на майка си затова, че баща му го е нямало. Шениз нали каза, че Агях са го пращали повече в командировка, за да може Шениз и брата на Агях да се любят на спокойствие. Недим така ги е видял и затова си пати.

# 446
Дженк трябва да се сърди на майка си затова, че баща му го е нямало. Шениз нали каза, че Агях са го пращали повече в командировка, за да може Шениз и брата на Агях да се любят на спокойствие. Недим така ги е видял и затова си пати.

При Дженк само едно ме болеше за него това,че не можеше да се откаже от майка си въпреки ударите които му нанесе винаги
Това не е майка това е скоротечен убиец тя я виновна за всичко което се е случило и ще се случи със сина и
Това с нейната фалшива загриженост да не и излезнат нейните мрасотий
Аз я видях колко е майка щом сина и като даде фронта веднага се изми,че не е знаела.Това ли е майчинство? Аз все още не мога да забравя Дженк който хранеше майка си с лъжичката в устата....и после как се отрече от нея.С каква мъка и да Нани - Втори сезон определено си беше този на Озан иначе защо да е най-коментираният през 2020-та? Дженк няма как да се сърди на майка си дълго освен ако не ....страшна сцена беше.Срази я със земята на колене както и където и е мястото. И друго се сещам още колко простотий на Шениз не разкриха.
Дженк години наред е бил каран да вярва,че никой няма го обикне.Няма да го погледне като човек дори остави обичта тя го нарича чудовище.Жалко чудовищното тя го е извършила не дете на осем години насъскано и кой знае как бутнало братовчед си от прозореца.Той вярваше ,че тя му е съзюник,че никога и не би го и предала.Язък колко се лъже само е това е проблема при Дженк той е лесно манипулиран от майка си която върти всички вкъщи на малкия си пръст.Няма как да се очаква да се опълчи след такъв психически тормоз,но той успя.Макар и някак си успя!
И Сехер пък тя голяма праведница ако не я знам какви ги е свършила на младини ще и повярвам.
Иначе Джерен е като оса около Дженк нямаше ни мира ни покой по никакъв начин,но кефа е,че и двамата се влюбиха в Джема и я биха нокаут
Агях толкова пишман татко и той,че думи нямам ако малко си вдигне главата от Недим ще види какво става със сина му години наред,но къде у него този акъл....

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 00:05 от x BlackRose x

# 447
Тази Сехер как не се спря бе? Едно и също като вятърна мелница.
Какво си мислят ,че могат да си правят всичко в тая къща.
Джера не им и заяви,че е спала с Дженк? Едно и също. И пак не проглежда.

Афиша от новия сериал на Озан / Дженк
Определено крещи,че ни чака пет епизодна драма....

# 448
Няма втора като Сехер.. Толкова е иритантна. Хем глупава, хем сляпа. Не може да събере две и две и да осъзнае какво се случва. Джерен в лицето й каза, че спи с Дженк, видя ги няколко пъти да се карат, в началото и в стаята му я беше заварила. Чу я как вика на Недим, че заради него Дженк ще замине. Какво повече трябва да се случи, за да прогледне?! И чак напада Агях, който след толкова време най-накрая се събуди и реши да се задейства. Харесва ми в последните два епизода.

# 449
Опасявам се,че и този днк тест ще го фалшифицират. Дженк пак се измъкна. Не ми харесва поведението му. Личи си, че е син на майка си. Агях как каза на Шениз да не пречи на отношенията със сина му.

Общи условия

Активация на акаунт