Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 238
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Мисля, че никой професионалист не би се съгласил да сложи неподходящи кубици. Друг е въпросът, че може да разсъждава чисто печалбарски - ако не го направя аз, ще го направи някок друг.
Надявам се, че не направих грешка с хирурга. В крайна сметка, мненията и на Романски, и на Хатър се припокриха откъм кубици и вид импланти. Просто Хатър каза, че може да са малко по-големи ,защото аз имах такива желания, но беше категорична, че това е абсолютният максимум.
Сега виждам, че е била права. Възстановяването ми е по-дълго и вероятно по-болезнено.
Има и нещо друго - медицината не е математика. Винаги може да има изненади, къде приятни, къде не.
Нямам абсолютно никакви лоши впечатления от Романски, напротив.
А как може да се направи консултация с Романски? Гледах в сайта на Надежда, но за него не ми позволява да запазя онлайн за консултация, дава ми, че няма свободни дати
Разбирам от поста ви, че сте оперирана от д-р Хатър, за момента съм се спряла на нея, ако може повече информация на лично и снимки, ще бъда благодарна Simple Smile

# 121
Обикновено така се получава като се правим на професорки и отиваме с предварително избрани кубици и профил и не се съобразяваме с препоръката и опита на докторите, а си настояваме...
В последните страници съм потресена от мненията и грешните препоръки на една съфорумка, но.....
Аз нито имах избрани кубици нито имах някакви желания. Отидох по препоръка на приятелки и оставих той да избере най-подходящото, аз лично исках кръгли той каза не може. Изцяло съм се съобразила с него.

# 122
Повечето хирурзи са цицомани 😁. До колкото знам доц. Романски не обича да слага големи кубици. И аз исках по-естествени, но си изглеждат fake 😞
Защо изглеждат fake?
Първите години бяха като залепени топки, след като родих вече се поотпуснаха и не седят толкова неестествено. И без сутиен имам обем в горната част на гърдите.

# 123
Мисля, че никой професионалист не би се съгласил да сложи неподходящи кубици. Друг е въпросът, че може да разсъждава чисто печалбарски - ако не го направя аз, ще го направи някок друг.
Надявам се, че не направих грешка с хирурга. В крайна сметка, мненията и на Романски, и на Хатър се припокриха откъм кубици и вид импланти. Просто Хатър каза, че може да са малко по-големи ,защото аз имах такива желания, но беше категорична, че това е абсолютният максимум.
Сега виждам, че е била права. Възстановяването ми е по-дълго и вероятно по-болезнено.
Има и нещо друго - медицината не е математика. Винаги може да има изненади, къде приятни, къде не.
Нямам абсолютно никакви лоши впечатления от Романски, напротив.
А как може да се направи консултация с Романски? Гледах в сайта на Надежда, но за него не ми позволява да запазя онлайн за консултация, дава ми, че няма свободни дати
Разбирам от поста ви, че сте оперирана от д-р Хатър, за момента съм се спряла на нея, ако може повече информация на лично и снимки, ще бъда благодарна Simple Smile
Не съм за снимки все още. Обадете се в Надежда за час при Романски.
Доволна съм от Хатър, много. Благодарение на темата се спрях на тях, не съм правила други консултации. Бяха подробни, любезни, ясни, обосновани. Нямах нужда от повече обмисляне и мнения.

# 124
А може ли да ми кажете каква е цената при Романски с Мотива?

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 21:46 от bubanka

# 125
Ddn7 следи в сайта на Надежда за часове и направо от там си запази час. Няма точен график.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 07:36 от Кралица на нощта

# 126
Много е сложно с часовете за Романски. Два пъти звънях вече за март, казаха ми, че още график за февруари не е дал. Следя и сайта, казаха, че като си даде графика, сайта също се актуализира.
А аз много искам да отида при него, заради малките кубици, към които се придържа. Simple Smile

# 127
  • София
А какъв е този интерес към Романски, аз всички мнения,които съм чела тук за него ,са ,че изглежда незаинтересован, много трудно се запазва час, да не говорим,че на няколко момичета предложи надмускулно поставяне,което ме втрещи. Ако искате лекар,който слага и е фен на умерените кубици,прекрасен вариант е Хатър. Освен това тя определно е с отношение към пациента. И с нея съм се консултирала ,една от многобройните ми консултации за бюст.На нея единствено не и харесвам, че винаги, при нея се стига до Ергономикс, явно са и много любими.

# 128
Аз съм чела и на други места, също няколко момичета ми писаха на лични, а и от отдавна на мен ми допада.
То и това, което се чете тук, не е много критерий за избор, тъй като има много страници, изписани с хвалебствия за Молов, но никога и за нищо на света, не бих отишла на консултация при него. Само при вида му на профилната му снимка и онези хиляди кутии от импланти, ме втриса.

# 129
А какъв е този интерес към Романски, аз всички мнения,които съм чела тук за него ,са ,че изглежда незаинтересован, много трудно се запазва час, да не говорим,че на няколко момичета предложи надмускулно поставяне,което ме втрещи. Ако искате лекар,който слага и е фен на умерените кубици,прекрасен вариант е Хатър. Освен това тя определно е с отношение към пациента. И с нея съм се консултирала ,една от многобройните ми консултации за бюст.На нея единствено не и харесвам, че винаги, при нея се стига до Ергономикс, явно са и много любими.
А защо не?  На мен лично не ми е необходимо някой да ми се лигави и разлива.
Впечатленията ми от него са повече от отлични, не съм му казвала какво желая, а му казах, че искам да чуя неговото мнение, какво е най-добре за моите данни.
Пита ме дали е оперирал някоя моя приятелка, че се държа толкова организирано и адекватно, истината е, че консултацията мина с доста хумор и от двете страни.
Същото беше и с Хатър, избрах нея заради по-големите кубици, на които беше склонна.
Сега, след операцията разбирам, че техните виждания за размер са били по-естетичния избор.

Може някой да е бил действително разочарован от консултацията си с Романски, не споря. Аз пък съм с изключително добри и не виждам защо да не го споделя, макар да не се оперирах при него. Запазих си час с първото обаждане.
За Стоянов също се чака, да не забравяме. А кой е по-добър, е смешно дори да се пише тук.Доколкото чета тук, Романски насочва някои случаи към Стоянов, вероятно защото двамата не си мерят егото.

# 130
До колкото съм чела за Романски, той се занимава с реконструкция на бюстове на жени, които са претърпели рак. Също така е и микро хирург, четох в едно интервю с него, как е възстановил крак на жена пострадала в ПТП, който бил пред ампутация. Затова за него не представлява интерес поставянето на импланти на здрави момичета, явно е скучна операция за него 😁

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 08:00 от Кралица на нощта

# 131
По-скоро си избира кого да оперира,според мен .Което пък на мен ми харесва. И аз не работя с всеки .

# 132
Момичета, аз се оперирах при доц.Романски на 29.09.20.и го препоръчвам с две ръце.Страхотен професионалост е и да, може би слага по-малки кубици (аз съм с 275 мотива, но съм и 159см,45 кг)но категорично търси естетичното в резултата.
Запазих си час през регистратурата в болница Надежда, и цената е 7500 с включен три дневен престой в болницата.Той работи с дренажи, та докато не спре да се отделя минимум течност, не ги маха.На мен ми ги свали в деня на изписване.
И да, по “обран” е, но не бих казала, че е незаинтересован.
Аз лично съм много доволна от резултата.

# 133
Момичета,здравейте ! Дойде и моят ред, да се похваля с едни гърди напред 😊 много чакане,много напрежение,но вече и моята оперяция мина . С цели 500 cc,който много се притеснявах дали няма да са ми голями,но толкова избрах накрая . Макар,че само един път си ги видях без сутиен 😂 все още ме е страх да ги огледам  хубаво. Макар че,те все още са и с отток 😊 това е момичета,извинете ме за дългия пост,но отдавна чета за всяка тук и исках и аз да ви се похваля 😊

# 134
  • София
Честито и бързо възстановяване! При кой лекар беше операцията?

Общи условия

Активация на акаунт