Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 460
  • 763
  •   1
Отговори
# 345
Slynchogled88, къде ти е разрезът?
Подмускулно без да се реже мускул, може само с разрез под мищниците.

https://www.plasticsurgery-bg.com/tag/7/%D0%9F%D0%BE%D1%81%D1%82 … 1%83%D0%BB%D0%B0-
😂 сигурно 90% от оперираните тук са с разрез отдолу и подмускулно. Не знам какво точно те тревожи. Под мишниците вече не се практикува, защото имаше някакви сериозни рискове, но вече не помня къде го четох и какви бяха, т.к не е стояло като опция в моя случай.

# 346
Дами здравейте ! Сега имам два малко по-различни въпроса 😊 колко време след операцийте ви,започнахте да вдигате по тежко,имам предвид за сина ми,който е около 13,14 кг. И другият ми въпрос е...дали ше пречи фотоепилация да си направя,15 ден съм от операцията .

# 347
Не знам какво точно те тревожи.
И моите са подмускулно с разрез отдолу. Чети по-внимателно какво точно съм написала!
Иначе съм екстра, нищо не ме тревожи😉

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 02:00 от Чисто луда

# 348
Дами здравейте ! Сега имам два малко по-различни въпроса 😊 колко време след операцийте ви,започнахте да вдигате по
тежко,имам предвид за сина ми,който е около 13,14 кг. И другият ми въпрос е...дали ше пречи фотоепилация да си направя,15 ден съм от операцията .

Предвид препоръките на доктора, до 40 ден се вдига не повече от килограм на ръка, но за 13-14 кг .. може би към 6 месеца  и след това. Все пак, ако не се пазите сами, няма кой да ви пази! Аз съм на месец от операция и все още пращам мъжа ми за кило банани до магазина.. защото се усеща. Разтоварила съм си чантата от вс ненужно като ходя на работа, дефакто нося само документи и пари, без несесер за гримове, без голямото портмоне... почти празна

# 349
Не знам какво точно те тревожи.
И моите са подмускулно с разрез отдолу. Чети по-внимателно какво точно съм написала!
Иначе съм екстра, нищо не ме тревожи😉
Добре го прочетох, но мускула не се реже дори и с разрез отдолу, а само се отлепя и се пъха импланта. Ако вече много държите да са доближени, а естествено не са, тогава режат Wink

# 350
Да, точно това ми обясни доктора, моите не са естествено дожлижени и сега не са, имам пръст и малко разстояние

# 351
Момичета да ви попитам, нормално ли е едната гърда да е по-твърда над зърното точно. Има леко втвърдяване и болка и се усеща на пипане. Вече ми е 6-ти месец. По принцип са доста омекнали вече, но едно местенце стои твърдо. Като се навеждам го няма, но в изправено положение си е по-твърдо отколкото на другата гърда. Тази седмица ще ходя до моя доктор, но докато отида се притеснявам. Мога да кача снимка с моя резултат, но не съм наясно как става.

# 352
Момичета да ви попитам, нормално ли е едната гърда да е по-твърда над зърното точно. Има леко втвърдяване и болка и се усеща на пипане. Вече ми е 6-ти месец. По принцип са доста омекнали вече, но едно местенце стои твърдо. Като се навеждам го няма, но в изправено положение си е по-твърдо отколкото на другата гърда. Тази седмица ще ходя до моя доктор, но докато отида се притеснявам. Мога да кача снимка с моя резултат, но не съм наясно как става.
На тези въпроси най- добре да се обръщаш към хирурга при преглед, защото от форумите адекватно мнение няма как да получиш

# 353
Много е сложно с часовете за Романски. Два пъти звънях вече за март, казаха ми, че още график за февруари не е дал. Следя и сайта, казаха, че като си даде графика, сайта също се актуализира.
А аз много искам да отида при него, заради малките кубици, към които се придържа. Simple Smile
. Къде звънитевие??  за тоя месец имаше дата на 25.02 аз имах записан час но по лични причини неможах да ходя.

# 354
  • Бургас
Вероятно е запушен канал на жлезата и няма връзка с импланта, но така или иначе доктора ще те види за по-сигурно 🙂

# 355
Здравейте имам въпрос към оперираните от др. Стоянов,колко време след консултацията за доуточняване ви насрочиха час за операция?

# 356
Дами здравейте ! Сега имам два малко по-различни въпроса 😊 колко време след операцийте ви,започнахте да вдигате по тежко,имам предвид за сина ми,който е около 13,14 кг. И другият ми въпрос е...дали ше пречи фотоепилация да си направя,15 ден съм от операцията .
Моят син беше на година и 10 месеца , след втората седмица нямаше  кой да помага постоянно,  докато бяхме сами го карах да се качва сам в скута ми , също така да се качва сам на стола, колата и тн . 😉

# 357
Здравейте момичета,изчетах  почти всичко по темата.Благодаря,ви за това което споделяте,много полезно ми беше.
След едно раждане и кърмене преди 15 год.положението е кофти.
Винаги съм била от ,,надарените,,.
От известно време се интересувам доста за операция,като разбира се ще има повдигане,обиране и т.н..абее,всички екстри😄
Тук от вас се ориентирах за лекар.Избрах др.Стоянов,днес се обадих за час за консултация,и....малко изпаднах в шок...датата е за 22.септември..Аз се бях настроила за дата 2,3 месеца най много..но това е положението.
За сега мисля да чакам/по принцип съм много нетърпелива/
От Плевен съм,бях при Рачев,но категорично това не е моя доктор.
Даа,по трудно ще бъде с пътуванията до София,/с прясна рана,смяна конци и т.н/но е важен  крайния резултата  за мен.
Чакането започвааа😉😆

# 358
  • София
Здравейте, мацки! 40 дни след операцията съм вече, чувствам се прекрасно. Гърдите ми доста омекнаха, слегнаха и станаха още по - чудесни! Ще кача тия дни снимки, но ето ме тук с Триумф софт тъч, без бснел и подплънки, много удобен, препоръчвам! Купувам си 75D.

430 кръгли гладки Ултра висок профил Политех, др Христов Heart

# 359
Може ли снимка без сутиен?

Общи условия

Активация на акаунт