Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 374
  • 763
  •   1
Отговори
# 570
Всички сме така, аз умирах от страх , но с няколко момичета тук си давахме кураж:)! Доволна съм от резултата , с Мотива анатомични съм 400 куб . като на лявата гърда имам раундблок, понеже бях с асиметрия и птоза първа степен.Да в Еврохоспитал ми беше операцията! Успех на операцията:)
Ще напиша нещо, не за да се заяждам, а за ти дам малко информация, за да мислиш до 14.04.
В Еврохоспитал има ковид легла=ковид болни.
Аз лично бих изчакала да отмине още малко третата вълна преди да вляза на планувана операция в малка болница, където има ковид болни.
Би следвало достъпа до етажа, където са ковид болните да е изолиран. Персоналът, който работи, би следвало да работи само там и да не влиза или контактува с другия персонал, но винаги имам едно наум.
Така че, помислете хубаво.
Относно ковид отделението в Еврохоспитал, баща ми скоро лежа там за 2 дни, махаха му планки от петата (беше счупена) и отделението с Ковид е с отделен вход, персонал и т.н. А при 5 хиляди заразени дневно, надали нямаме ежедневно контакт със заразени😏 Всеки сам си преценява.
П.С. Гърдите ви са мноооого красиви, благодаря за споделянето🤗

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 20:39 от ShoDA

# 571
  • Варна
Всички сме така, аз умирах от страх , но с няколко момичета тук си давахме кураж:)! Доволна съм от резултата , с Мотива анатомични съм 400 куб . като на лявата гърда имам раундблок, понеже бях с асиметрия и птоза първа степен.Да в Еврохоспитал ми беше операцията! Успех на операцията:)

dian4, благодаря ти много за пожеланията! Kissing Smiling Eyes

Относно ЕвроХоспитал, бащата на моя приятелка е единият от собствениците там. Наистина имат ковид отделение, но както ShoDA спомена е отделено. Доколкото знам доц.Янков работи със свой екип, но не знам как стои въпроса с мед.сестри, които се грижат и помагат на оперираните. Надявам се да не са същите от ковид отделението. Друг е проблемът за мен тук обаче. До 14-ти могат много неща да се променят и да се наложи да отложим операцията. Доколкото имам информация е твърде вероятно ЕвроХоспитал да се превърне в Ковид болница, защото доколкото зная ги задължават цялата леглова база да бъде предоставена за ковид болни.

# 572
  • Варна
Към днешна дата няма издадена заповед, която да ги задължава да направят всичките си легла ковид.
Има заповед, че са длъжни определен процент от леглата да са ковид.
Не мисля, че Еврохоспитал има материалната и кадрова обезпеченост да е ковид болница.

# 573
Здравейте, искам да попитам има ли момичета, които са си увеличи бюста при д-р Веселин Молов и какво е мнението ви за него. Нова съм в форума, но все пас ве открих подобна тема, а смятам да се оперирам при него.

# 574
Здравейте, искам да попитам има ли момичета, които са си увеличи бюста при д-р Веселин Молов и какво е мнението ви за него. Нова съм в форума, но все пас ве открих подобна тема, а смятам да се оперирам при него.

Аз също не пиша често , но чета всичко с интерес. Моята операция беше при Д- р Молов на 27.03. Към момента си ги харесвам много, допадна ми и отношението не само на доктора но и на всички в екипа му. Нямам болки , нямам проблеми , работя си от втория ден след манипулацията.

# 575
До кога носихте следоперативния сутиен?

# 576
Д-р Молов ме оперира преди близо две години, резултата е такъв, какъвто го исках и съм си го представяла. Доволна съм цялостно и отново бих му се доверила отново без да се замисля, почти всеки хвали доктора си и т.н., но понеже питането беше за него нямаше как да не изкажа мнението си. Важен е резултата, към него се стремим всички, дано тук четем само задоволителни такива🌸

# 577
  • Варна
Момичета, имам въпрос към всички, които са претърпяли операция, при която гръдния мускул е бил срязан.
Порових се в интернет и открих някои притеснителни неща. Казват, че след срязването му, той вече няма как да функционира нормално. Освен това казват, че се променя и общото положение на тялото, като рамената се смъкват напред, а някои движения на ръцете леко се ограничават и т.н. Не знам, доста плашещо звучи. Операцията ми наближава, а аз сякаш започнах да се филмирам. Може ли някой да сподели от опит? Благодаря на всички предварително!

# 578
Едва ли някой знае дали някой мускул е бил срязан. Някои разбират при по-късно появили се проблеми.

# 579
Вече операциите се правят без да режат мускула. Прави се избутване на мускула, слагат импланта и зашиват. Със сигурност има доктори който оперират и с рязане, но честно казано не би трябвало да се прави. На мен нито секциото нито поставянето на гърдите са ми с рязане на мускули. Въобще нищо не ме е боляло след операцията имаше дискомфорт и прочие като мускулна болка от избутването и опъването. Ако мускула е рязан болките са нечовешки.

[[[/i][/i]quote author=AvaN
link=topic=1300998.msg42616082#msg42616082 date=1617485137]
Момичета, имам въпрос към всички, които са претърпяли операция, при която гръдния мускул е бил срязан.
Порових се в интернет и открих някои притеснителни неща. Казват, че след срязването му, той вече няма как да функционира нормално. Освен това казват, че се променя и общото положение на тялото, като рамената се смъкват напред, а някои движения на ръцете леко се ограничават и т.н. Не знам, доста плашещо звучи. Операцията ми наближава, а аз сякаш започнах да се филмирам. Може ли някой да сподели от опит? Благодаря на всички предварително!
[/quote]

# 580
Как така секцио без рязане на мускула. Къде е правено?

# 581
Едва ли някой знае дали някой мускул е бил срязан. Някои разбират при по-късно появили се проблеми.
В епикризата пише всичко много подробно.

# 582
Ами режат само кожата и избутват мускула, вадят бебето и връщат мускула и го зашиват. Секциото е правено в болница Надежда от д-р Ташков. Нямах болки само лек дискомфорт. Същото беше и с поставянето на имплантите без рязане и без болки.

Как така секцио без рязане на мускула. Къде е правено?

# 583
Двете неща нямат общо. При поставяне на импланти мускулът се избутва и под него се поставя импланта. А при метода на секциото, за което Вие говорите, мускулите вместо да се режат, се разделят (разкъсват) ръчно за да се щадят повече тъканите, а не се избутват.

# 584
Има общо и то е, че няма рязане на мускули. Периода на възстановяване е по-бърз и без болка която има при рязане. Естествено е, че двете операции са коренно различни а идеята Ми беше, че няма рязане на мускул. Няма смисъл от излишен спор относно детайли на операцията. В интернет има достатъчно информация за желаещите или допитване до лекар за разясняване.

Двете неща нямат общо. При поставяне на импланти мускулът се избутва и под него се поставя импланта. А при метода на секциото, за което Вие говорите, мускулите вместо да се режат, се разделят (разкъсват) ръчно за да се щадят повече тъканите, а не се избутват.

Общи условия

Активация на акаунт