Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 75 813
  • 763
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте отново !
Някоя от вас ходила ли е скоро при Николай Георгиев ? Какви са отзивите за него в последно време ? Оказва се, че освен, че ще чакам 7 месеца за консултация при Стоянов, може да чакам още няколко месеца след това и за операцията. Чудех се да отида при Георгиев на консултация докато чакам, а ако ми допадне и да се оперирам.
Здравейте, моята козметичка си направи гърдите при д-р Георгиев през октомври миналата година. Много е доволна от отношението и всичко. Резултата е страхотен, но имайте в предвид че тя е на 21год и само имаше увеличаване на бюста, тя не е раждала, беше с малки стегнати гърди. Но като цяло доктора е добър, стига да ви се чака. Аз преди месец звънях и ми даваха час за септември мисля чак. 😊

Благодаря ! За Георгиев ли се чака ? В пинеделник звъннах и ми казаха, че мига да отида на консултация в сряда, а операции правел и лятото. Чакането е при Стоянов...
Държа на доказан хирург, понеже съм с асиметрия и килалъв обем след две кърмения.

# 631
Здравейте, може ли някоя от Вас, която е оперирана при доц. Романски (гръдни импланти) да ми изпрати снимки и да сподели мнения и впечатления, защото никъде не намирам снимки от работата му, а съм се насочила към него за подмяна на сегашните ми импланти...🙄
Мисля за поставяне на имланти Motiva Ergonomix при него. 🤔
От декември 2018г съм с 350сс vertex импланти, поставени при д-р Николай Георгиев, но вече искам промяна в размера и формата на бюста си. 😉
Очаквам отговорите и надявам се и снимки, благодаря Ви предварително. 😊
Може ли да споделите (на лично съобщение) кое не харесвате в бюста си в момента😁

# 632
Здравейте момичета 🙋🏻♀

Преди време бях писала и вече идва времето за моята операция и аз се притеснявам все повече и повече.
Пиша ви защото имам голяма дилема. Днес отидох да си оставя изследванията при д-р Стоянов и да обсъдим последно какъв ще бъда импланта. Първоначално се бяхме размери за ментор капковидни, но си спомням че го питах дали мога да пипна някой имплант той ми даде мотива егро.. (нещо си) фул и на пипане имапланта се усещаше много добре, на първата ни среща той просто каза че те имат само кръгли и това беше. Днес го попитах за този имплант той пак ми го показа и ми каза че може и с тези импланти да бъде операцията той е между текстърален и гладък, но повече към гладък. Той ми обясни, че едва ли не разликата би била само в деклотето.
Искам да питам има ли дами тук с този вид импланти и ако да може ли да се свържете с мен или да изкажете мнение.
Все пак аз не съм виждала импланти ментор анатомични, че да мога да си направя ясна преценка дали и те са меки на пипане. Попитах за тези нови импланти за които се говори в темата, 30% по леки . Стоянов каза че работи с тях, но не ги препоръчва уж имали проблеми...
Също така каза, че все пак може да се наложи да се подновят имплантите на 10-15 години..
Та момичета ментор анатомични или мотива егро.. фул ?

# 633
Аз не харесвам особено формата на моите Ментор анатомични, бих избрала Мотивата Simple Smile
Но Ментор имат различни модели анатомични, моите са модел 323.

# 634
  • Бургас
Дали са вечни имплантите ?? То това е "вечният " въпрос. Има толкова много информация! И естествено противоречива! Всеки сам приема за себе си дадена "истина" . Според мен имплантите са вечни , стига да не се спукат и наруши целостта им при травма например. Не са вечни телата ни и те са онова , което се променя с годините и съответно оказва влияние върху крайния визуален ефект на бюста , оформен с импланти. Не разбирам особено защо за Ментор се твърди, че са проблемни, след като са създадени с първоначална идея да са най-сигурният имплант и с идеята да се поставят на жени, претърпели ракови заболяване и оперативно премахване на гърдата. Не съм "пипала"множество импланти. С ментор съм(анатомични 331) и мога да кажа , че никак не са твърди на допир, нито твърде изкуствени - напротив визията е естествена . Всъщност тази област се развива доста динамично .. преди години се поставяха импланти Алерган, обявиха ги за ненадеждни, после Ментор -и за тях явно се твърди същото... Сигурно и Мотива ще мине по този път , в момента, в който новите технологии изведат на пазара нещо още по-добро.
И в заключение - имам приятелки, които са със силиконов имплант ооооттт 15-16 години , изглеждат чудесно и даже не им минава през ум да ги сменят. Важното е да се следят всяка година. А от проблеми... Не знам дали някой е застрахован.
В отговор на Никол - за Ментор се твърди, че е най-сигурният имплант, а за Мотива - най естествено изглеждащият ( не че не са сигурни) . Има много потребителки тук и с двата - сигурно ще се включат. Аз съм с Ментор и се харесвам, като моята цел беше да не си личи от самолет, че съм правила нещо по себе си. Промени обаче има ..забелязвам... след стоенето в къщи цяла зима качих 5-6 кг и съответно някак стоят по сближени , което засега ми допада .

# 635
Здравейте,
Скоро ще направя 2 месеца от подмяна на импланти (бях с Алерган).
При д-р Стоянов, Мотива ергономикс 550 СС (с чип).
Определено вторият път нямаше такава болка,както беше първия път.😀
Доволна съм и се чувствам страхотно.
Прилагам снимка:

# 636
Чудесен резултат! Много красиви гърди! А първия път какви бяха кубиците и доволна ли беше от визията?
А също съм с подмяна преди няма и месец и определено е по- бързо възстановяването, болката е по-малко дни и наместването става по- бързо .
Аз съм сега с 450 Сс Мотива ергономикс, можеше и 500 Сс и като гледам твоите чак ме хваща яд, че не избрах по-големия размер. Но преди това бях в 360 и тъй като съм слаба се притеснявах да не са ми пък прекалено големи, но като гледам сега 450 как са ми, нямаше да са големи 500... Но свърши вече 😂

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 15:30 от bubanka

# 637
Благодаря!☺
Аз по принцип харесвам малки гърди😀,ама за съжаление няма как да сложа по-малко кубици.
Висока съм 170см,50-52кг(преди да сложа импланти си имах гърди😀,просто след раждане леко увиснаха,имах си птоза😀 и трябваше да се запълни някак).
С Алерган бях 405к.,също бях доволна(близо 8 години),но имах проблем с едната гърда-подуване,болка...🙄във времето отшумя,но реших да ги подменя, за мое спокойствие.
В последствие се разбрах,че имам и капсулна контрактура 3та степен 😒.
По преценка на Стоянов, каза,че 550 ще е ок и няма да се промени кой знае колко(само по плътен горен полюс).

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 15:30 от bubanka

# 638
Eti123 150 Сс не е малка разлика. Не ми се вярва да нямаш разлика в големината от преди и сега. Ти след като и гърди си си имала, още по-големи стават, наистина са много добре. Какво нещо, ти искаш малки, а не може, аз исках пък големи, ама при мен също не може да се получи, тъй като е важен и старта🤣 А и пусти страх да сложа 500 Сс то плаши като чуеш големината, а всъщност при някои изобщо не си личат, че са толкова много

# 639
Здравейте,

Честито ! Страхорни са !
Кръгли или анатомични са ?
Аз си мислех, че Стоянов слага предимно Ментор, но повечето от последните при него оперирани са с Мотива. Те също толкова хубави и хвалени импланти ли са ? До сега си мислех, че Ментор са топ...

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 15:31 от bubanka

# 640
Eti123 150 Сс не е малка разлика. Не ми се вярва да нямаш разлика в големината от преди и сега. Ти след като и гърди си си имала, още по-големи стават, наистина са много добре. Какво нещо, ти искаш малки, а не може, аз исках пък големи, ама при мен също не може да се получи, тъй като е важен и старта🤣 А и пусти страх да сложа 500 Сс то плаши като чуеш големината, а всъщност при някои изобщо не си личат, че са толкова много
Да,мои приятели казват: "Хората пари дават да имат големи, тя- малки иска"😆😆
Възможно е да са една идея по-големи,но съдя по сутиените си- мислех, че няма да ми стават, но пък се оказа,че не е така. 😀
То и аз като чух 550,онемях🙄- доста ми се видяха тези кубици.
Иначе на медицинския сутиен пише 75Е(преди бях D).

# 641
Здравейте,
Прилагам снимка:

Мале страхотни са Relaxed Откъде е бралета и той е уникален. Иначе ми се струва, че Мотива ергномикс все повече ще става предпочитан модел, защото и техните години на пазара се натрупват. Отделно са междинен вариант между кръгли и анатомични и някак по-лесно вместо да избираш между двете, направо 2 в 1 Smiley А и гледайки как представят бранда си в социалните мрежи и специално в инстаграм..ами личи си, че искат да се отличат (качват много естетични снимки на техни пациентки, описват подробно модели, профили, кубици..). Та спечелиха ме и мен и вече мога да се похваля, че имам запазена дата за май месец при Хатър и трепетното чакане започна..

Последна редакция: чт, 08 апр 2021, 15:31 от bubanka

# 642
Момичета, като чета и вече нямам търпение и аз да се оперирам, а консултацията ми при Стоянов е чак през Септември!(сигурно още поне няколко месеца ще минат и за час за операция 😕)  Даже отлагам напускане на работа заради операцията 😁. Благодаря, че споделяте толкова полезна информация!

# 643
  • Варна
Снимки мога да ви пратя на лично и ако някой има някакви въпроси с удоволствие бих отговорила. Успех на всички, които им предстои. Тръпката е голяма и си заслужава да се преживее ❤❤❤

Meli$a, радвам се, че оперцията минала успешно и си доволна! Може ли да помоля и аз снимчица на новия бюст? Благодаря предварително!  Ще се радвам също и да споделиш къде направи операцията и вида имплант, който ти сложиха. Relaxed

# 644
Скрит текст:
Здравейте,
Прилагам снимка:
Скрит текст:
Уаууууу... Страхотни са😍благодаря за споделянето🤗

Последна редакция: пт, 09 апр 2021, 09:29 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт