Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 75 827
  • 763
  •   1
Отговори
# 615
Това е много интересен казус. Аз преди години много се интересувах от тази интервенция ( в последствие родих две деца и се отложи във времето ). Та преди години се смяташе, че кръглият имплант е много склонен към завъртане, а анатомичния - не. Мина време и сега се твърди обратното.
П.С. След две бременности и две кърмения нямам никаква плътност в горната заст на гърдите и предполагам, че ще ми предложат кръгли импланти. Разбира се, имам време и сама да си проучвам...днес ми записаха конултация при Ильо Стоянов чак за след 7 месеца.
Вече срещам и мн оперирани в Истанбул, в Естетика. Няйоя от вас има ли преки наблюдения ? Все още не мога да разбера, заради цената ли има толкова оперирани там ( 3300 евро ) или условията и специалистите са по добри ?

# 616
  • Пловдив

Вече срещам и мн оперирани в Истанбул, в Естетика. Няйоя от вас има ли преки наблюдения ? Все още не мога да разбера, заради цената ли има толкова оперирани там ( 3300 евро ) или условията и специалистите са по добри ?

Аз съм оперирана там. Много съм писала в темите за самата операция, докторите и условията в Турция. Няма да се повтарям. Съвсем накратко - цената в моят случай беше в пъти по-ниска отколкото тук при И.Стоянов/при друг когато се касае за по-сложен случай не бих отишла/. Освен това аз исках да комбинирам операцията на бюста с ринопластика. Който се интересува от темата знае, че нашите доктори не им е сила корекцията на нослета. Даже не съм се замисляла да си правя ринопластиката тук.

# 617
Момичета, включвам се, за да се похваля, че вече мина успешно и моята операция при др. Молов. Имам всички документи- епикриза, паспорти на имплантите, договор с клиниката и тн...  понеже видях, че все още се коментира това.
Много си харесвам новите гърди, знам че тепърва ще се променят и оформят. Но мисля, че получих точно това, за което мечтаех 🥳🤩
Снимки мога да ви пратя на лично и ако някой има някакви въпроси с удоволствие бих отговорила. Успех на всички, които им предстои. Тръпката е голяма и си заслужава да се преживее ❤❤❤

# 618
  • София
Кръглият имплант и да се върти, няма никакво значение, фирмата е все същата и не произлиза проблем от това. Ако анатомичния се завърти, е проблем.

# 619
Момичета, включвам се, за да се похваля, че вече мина успешно и моята операция при др. Молов. Имам всички документи- епикриза, паспорти на имплантите, договор с клиниката и тн...  понеже видях, че все още се коментира това.
Много си харесвам новите гърди, знам че тепърва ще се променят и оформят. Но мисля, че получих точно това, за което мечтаех 🥳🤩
Снимки мога да ви пратя на лично и ако някой има някакви въпроси с удоволствие бих отговорила. Успех на всички, които им предстои. Тръпката е голяма и си заслужава да се преживее ❤❤❤

Здравей,ако може снимки на лично с инфо за вид,размер,профил?

# 620
Честито за новите придобивки ☺️ Бързо и безпроблемно възстановяване🤗 Аз също ще помоля за снимки на лично съобщение. Къде се оперирахте? Благодаря предварително!

# 621

Честито ! И аз искам да видя резултат, ако може и размери и вид на имплантите Wink
Благодаря !

# 622

Честито ! И аз искам да видя резултат, ако може и размери и вид на имплантите Wink
Благодаря !
Сложили сте забрана за получаване на лични съобщения и не мога да ви пиша 🤷‍♀️

# 623
По темата с начина на поставяне на имплантите - когато аз правих моята консултация док ми обясни същото, което прочетох по-нагоре от една потребителка (съжалявам, не запомних името). Тези, които се водят подмускулно са всъщност наполовина под мускула, а отдолу - не. Нямало как да се случи това с кубици.

# 624
Честито! Може ли информация за крайната цена, която платихте?

# 625
Момичета, включвам се, за да се похваля, че вече мина успешно и моята операция при др. Молов. Имам всички документи- епикриза, паспорти на имплантите, договор с клиниката и тн...  понеже видях, че все още се коментира това.
Честито! Може ли информация за крайната цена, която платихте?
Крайната цена беше 5500лв

# 626
Здравейте отново !
Някоя от вас ходила ли е скоро при Николай Георгиев ? Какви са отзивите за него в последно време ? Оказва се, че освен, че ще чакам 7 месеца за консултация при Стоянов, може да чакам още няколко месеца след това и за операцията. Чудех се да отида при Георгиев на консултация докато чакам, а ако ми допадне и да се оперирам.

# 627
Здравейте, изчетох мненията, който намерих с търсачката, но все пак - доволни ли сте от д-р Стефан Комитски?
Видях, че предлага и отстъпка за следваща интервенция някой знае ли колко % е?

# 628
Здравейте отново !
Някоя от вас ходила ли е скоро при Николай Георгиев ? Какви са отзивите за него в последно време ? Оказва се, че освен, че ще чакам 7 месеца за консултация при Стоянов, може да чакам още няколко месеца след това и за операцията. Чудех се да отида при Георгиев на консултация докато чакам, а ако ми допадне и да се оперирам.
Здравейте, моята козметичка си направи гърдите при д-р Георгиев през октомври миналата година. Много е доволна от отношението и всичко. Резултата е страхотен, но имайте в предвид че тя е на 21год и само имаше увеличаване на бюста, тя не е раждала, беше с малки стегнати гърди. Но като цяло доктора е добър, стига да ви се чака. Аз преди месец звънях и ми даваха час за септември мисля чак. 😊
P. S. Моя грешка, за д-р Стоянов ми казаха за септември. На д-р Георгиев не съм звъняла. 😏

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 15:49 от ShoDA

# 629
Здравейте, може ли някоя от Вас, която е оперирана при доц. Романски (гръдни импланти) да ми изпрати снимки и да сподели мнения и впечатления, защото никъде не намирам снимки от работата му, а съм се насочила към него за подмяна на сегашните ми импланти...🙄
Мисля за поставяне на имланти Motiva Ergonomix при него. 🤔
От декември 2018г съм с 350сс vertex импланти, поставени при д-р Николай Георгиев, но вече искам промяна в размера и формата на бюста си. 😉
Очаквам отговорите и надявам се и снимки, благодаря Ви предварително. 😊

Общи условия

Активация на акаунт