Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 094
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
  • Лондон
Не трябва да сте в цикъл за каквато и да било операция.
Да,сигурно,за щастие не са ми правили операции и не бях наясно.Благодаря

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 19:14 от bubanka

# 91
Просто ще Ви я отложат, ако се случи така, затова трябва хубаво да се изчисли. Моята операция я отлагаха 2 пъти поради нередовен цикъл - просто нямаше как да го предвидя.

# 92
Д-р Хатър каза, че не е коремна операция и не е проблем да си в цикъл. Принципно по време на цикъл казват, че се кърви повече, но тя опроверга това твърдение. Единственото неприятно е, че трябва да се обрижваш и първите дни, когато е по-силно течението със сигурност на теб самата няма да ти е комфортно. По време на моята операция се случи да съм в последните дни - нямах никакви проблеми. Разбира се, съобразявах датата и с цикъла, но не винаги може да предвидиш дали ще е точен или не 😁 Доктора, който ще ви оперира най-точно ще си каже как процедира и дали е възможно Simple Smile

# 93
Не е проблем за самата операция. Но за Вас ще е проблем. Не си мислете,че е някаква амбулаторна операция,час след която тичате по коридора.Няма да Ви върнат от болницата,ако сте в цикъл.Неудобството е за Вас .
Нивата на хормони нямат абсолютно нищо общо с упойката.

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 19:15 от bubanka

# 94

Доктор Рачев ми каза, че не трябва да съм в цикъл. Аз пък сега се чудя между доктор Христов и доктор Рачев.. Все повече се побърквам и раздвоявам

# 95
Аз днес бях на втора консултация при Кънев и записахме дата за операция 10.03, като си сметнах да не съм в цикъл тогава.
Не се реших за 500сс и записахме 450сс Мотива Ергономикс висок профил. Гледайки обаче таблицата на Мотива с моите мерки, започнах сега да се чудя за 425сс среден профил. Предполагам, че разликата е минимална и едва ли ще се забелязва, но си ме е шубе да не станат много големи или пък ако избера среден профил да не изглеждат сплескани. Той ми показа имплантите, почти нямат разлика, макар да е 8мм не е забележима особено. Не откривам снимки в интернет, за да видя как изглеждат поставени импланти среден профил.

# 96
  • София
Среден профил никога не бих сложила. А и 450 Ергономикс висок профил са по-малки от моите 430 ултра висок Политех, пък и за моите не смятам, че са много големи Grinning Разликата не е минимална, това, че си казваш, че са няколко милиметра, всъщност не са въобще за подценяване.

# 97
Buena,извинявай ти с 430 цц ли си?Аз се чудя дали 445 цц не е много и си мисля дали не сменя на 395 цц.Измериха ме 13 см,а 445 е точно толкова.Не знам и аз се чудя

# 98
Здравейте!
Имам записани консултации за д-р Стоянов, д-р Тонев и д-р Георгиев последните дни на март.
Днес говорих с асистентката на д-р Георгиев и я попитах колко време след консултацията може да се насрочи най-рано операция. Тя ми каза, ако искам още сега да я запазим, да си направя предварително изследванията и на следващият ден след консултацията да насрочим операция. Не посмях, защото искам да видя и другите двама какво ще кажат и тогава да реша. Не живея в България и ще се прибера за 3 седмици, затова и може би тя ми влезе в положение. Беше много мила и изчерпателна. Тук в темата има момиче, оперирано от д-р Георгиев, чийто гърди са ми фаворит, но не знам дали при мен може да се получи нещо толкова красиво.
Повечето пишете, че сте с нулев старт, но от снимките, които качвате, аз нулев старт никъде не видях. Аз съм плоска като дъска,ще прикача снимка. Искам естествен бюст, най-много чашка В и си мисля, че максимум бих сложила 300сс. След 2 деца и кърмене 3 години, не ми остана дори това, което имах като момиче, само празна кожа.
Скрит текст:
Повечето хирурзи са цицомани 😁. До колкото знам доц. Романски не обича да слага големи кубици. И аз исках по-естествени, но си изглеждат fake 😞

# 99
  • София
В Инстаграм страницата на Мотива има снимки на жени с различни профили импланти, можеш да погледнеш там. Високият профил (full) не е толкова висок всъщност. Аз имах същите притеснения, но в крайна сметка избрах тях и съм доволна, не стоят много изпъкнали според мен. Те имат и още по-изпъкнал вариант, май беше Corse.

# 100
  • Лондон
Доктор Рачев ми каза, че не трябва да съм в цикъл. Аз пък сега се чудя между доктор Христов и доктор Рачев.. Все повече се побърквам и раздвоявам
Каква е разликата в цената? Имаш ли познати,които са се оперирали при тях и какво е тяхното мнение?
Аз имам 3 познати при Рачев и са мн доволни.Реални резултати,обаче,не съм виждала

# 101
  • София
Момичета, как стои въпроса с противозачатъчни и операция?
Има ли някакъв проблем?

# 102
  • София
Момичета, как стои въпроса с противозачатъчни и операция?
Има ли някакъв проблем?

Ако взимаш противозачатьчни, задължително трябва да слагаш Драксипарин или Клексан или поне аспирин да пиеш около операцията. Те поначало засилват риска от тромблзи, а всяка една операция носи потенциален риск от тромбоза. Ако пък си и пушач, най-добре ги спри месец преди това.

На Мотива най-високият профил е корсе, както написа Logan, който кореспондира с улта високия профил при Ментор, Политех и други.

# 103
Момичета, излишно е да питате тук дали са ви много или малко кубиците. За един са много, за друг - малко. Колкото хора, толкова и различни разбирания за естетика. Аз съм с 275 сс moderate + профил и са ми достатъчни. Повечето хора в България биха казали, че са незначителни. В чужбина нещата стоят по коренно различен начин. Строго индивидуално решение е това. Мога да Ви посъветвам да си послушате доктора, когото сте избрали на 100%. Обяснете каква визия целите и той ще ви посъветва най-правилно.

# 104
Повечето хирурзи са цицомани 😁. До колкото знам доц. Романски не обича да слага големи кубици. И аз исках по-естествени, но си изглеждат fake 😞
Защо изглеждат fake?

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 19:43 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт