Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 062
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Нулев старт е това, без никаква мамарна гънка:

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 09 фев 2021, 19:13 от bubanka

# 76
Момичета, интересно ми е при д-е Христов колко време е самата консултация? Имам записан час за 12.2 на регистратурата в самата болница а в супер док часовете са съвсем различни като график. Вече един път изгорях с часа тъй, като той не дойде и ми е някакси притеснено дали ще дойде. Всички са много доволни от него а при мен се получи някак си много неприятно.

# 77
Buena esperanza, ами едната ми гърда е точно такава, другата е увиснала и има гънка.
Петя, аз не виждам гърди при мен, ти виждаш, че са естествено събрани, друго си е да можеш да преценяваш нещата. Аз се виждам просто като момче Simple Smile

# 78
  • София
Buena esperanza, ами едната ми гърда е точно такава, другата е увиснала и има гънка.
Петя, аз не виждам гърди при мен, ти виждаш, че са естествено събрани, друго си е да можеш да преценяваш нещата. Аз се виждам просто като момче Simple Smile

Да, видях че имаш разлика в гърдите и според мен това съвсем лесно ще се коригира просто с различен кубик на двете гърди. Не се притеснявай, не си някакъв заплетен случай Hug

Tssss, моята първична консултация при Христов продължи повече от половин час. Той обяснява доста и е сладкодумец. След това ходих на втора (за която не съм плащала), тъй като се колебае за размера и той настроя пак да се виидм и поговорим. Не го мисли, първия път явно е имало нещо непредвидено, на всеки може да се случи, този път ще се срещнете.

# 79
Он лайн консултацията с д-р Енчев е пълна гавра. Аз реших да пробвам, след като прочетох на страницата му, че поради създалата се епидемиологична обстановка, всички консултации ще се извършват виртуално на doctorenchev@symetria.bg, а и не съм от София, не мога да ходя всяка седмица на консултации. Изпратих мейл с няколко въпроса. Беше ми отговорно доста бързо - в рамките на 2-3 часа, като поискаха от мен да изпратя снимки. Нали всички пращат снимки, а и с Естетика нконсултациите са по Вайбър, та реших и аз, че ще се престраша и ще изпратя. Отговорът дойде бързо и съдържаше информация единствено и само за цената. Това ме ядоса много, не можах да се стърпя и върнах мейл, че дори не съм питала за цена, а въпросите ми са отстанали без отговор и най-вече защо е било необходимо да изпращам снимки. Е, отговориха ми, че съжаляват ако не са ми били полезни и, че виртуалната консултация придружена със снимки по мейл не се заплаща.

# 80
Убедена съм,че чакането си заслужава, и че резултата е прекрасен! Обаче не знам такова чакане, дори за преглед,до колко е подходящо за мами,живеещи в чужбина.Обикновено едно таковане пътуване е планирано отдавна,идеята ми е да си дойда за малко,да направя операцията и да си замина след макс 10 дни.Нямам никакво време,две малки дечица и мн работещ и зает татко.
Не съм решила къде точно да си правя бюста,главно заради липсата на време и помощ в гледането на децата.
Знаете ли дали д-р Ильо Стоянов извършва онлайн консултации?
Благодаря предварително на всички отговорили

Не,не прави он лайн консултации.И аз съм също мама,живееща в чужбина.Ако си чакал години да кажем да вземеш такова решение,няколко месеца плюс не виждам какъв проблем са

# 81
На мен се оказа, че ми е проблем чакането. Да,може би чаках твърде дълго, отлагах, обмислях. Но в момента, в който реших, исках максимално бързо да се случат нещата.
Имайки предвид, че крайният резултат се вижда едва след година, да прибавя още една година в чакане на консултации и операция, ми се вижда твърде дълго.
Някак ми се струва изкуствено разтеглено това чакане при Стоянов, но ако сте убедени, че той е вашият човек, всеки друг избор ще ви се струва компромис.

# 82
red soul, би ли ми изпратила снимка на резултата ти преди/след? Понеже не срещам много често малки импланти, а ти споделяш, че дори и твоите са ти големи? Аз искам да имам малки гърди, но не знам дали пък нямам твърде много увиснала кожа и да ми предложат големи импланти. Дори предпочитам липофилинг, но да видим дали някой ще се навие да го направи.
Просто изпитвам безумен ужас от поставянето на импланти...

# 83
  • София
И аз обмислях дълго време, няколко години всъщност, но в момента, в който реших окончателно, исках да се случат бързо нещата. При мен нямаше особености, които да налагат намеса на име като Стоянов, бях сравнително лесен случай. Между консултацията и операцията минаха две седмици и то, защото конкретната дата ми беше удобна от гледна точка на организацията у дома с детето. Иначе мисля можеше и по-рано. Наистина не мога да си представя да чакам шест месеца.
Аз имам липофилинг в едната гърда поради лека и едва забележима асиметрия в големината. С еднакви импланти съм.

# 84
Във времето на чакане,започва едно четене на какви ли не неща и човек така се обърква и започва да се отказва и страшно много да се замисля да го направи ли.Момента до датата на операцията е най-тежък,поне за мен беше така,постоянно го мислех имах притеснения за всичко и когато дойде ми олекна.А после бързо минава всичко ден след ден неразположенията намаляват.Затова си мисля ,че колкото по-кратък е момента на чакане-датата на операцията, толкова по-добре.

# 85
Във времето на чакане,започва едно четене на какви ли не неща и човек така се обърква и започва да се отказва и страшно много да се замисля да го направи ли.Момента до датата на операцията е най-тежък,поне за мен беше така,постоянно го мислех имах притеснения за всичко и когато дойде ми олекна.А после бързо минава всичко ден след ден неразположенията намаляват.Затова си мисля ,че колкото по-кратък е момента на чакане-датата на операцията, толкова по-добре.

Аз бях така през 2018 година. Приключих окончателно с кърменето и реших, че вече е време да оправя гърдите си, тъй като исках да ги уголемя от 18 годишна.
Отидох на консултация, определихме размер, 290сс по спомен, насрочих дата за операция след месец, капарирах я и започнах да гледам клипчета и да чета.
И тогава попаднах на една американска група за разболели се жени, в следствие на поставени импланти. Качваха снимки, на които буквално изглеждаха като зомбита - подпухнали, падащи коси, автоимунни заболявания, алергии, екземи. И така се уплаших, че си отмених операцията.
 Но, ето че 2 години по-късно, пак имам запазени кнсултации и пак искам операция. Това е нещо, което искам откакто се помня. Мислех, че ще ми мине желанието с времето, но не. Знам рисковете, пак ме е страх, но искам да имам приличен бюст.

# 86
Всичко  е и до късмет и до изходно положение. Ако няма проблеми - увисване, туболарни гърди, къс долен полюс, асиметрия и т.н почти всички се справят добре и само леко се различават в крайния резултат. Ако обаче има проблем май Стоянов и още някой имаше с К не помня точно се справят. Естествено всички имат и издънки.

Кънев нищо не обещава, дори не е много по приказките в повечето случаи.
Да, другия доктор освен за естетика, но и за по-сложните случаи е д-р Комитски

# 87
  • Лондон
Благодаря за отговорите,момичета.Отказах се от онлайн консултация,наистина е безмислено.
Не ми се чака наистина.Ще помисля кпй вариант е най-подходящия за мен,явно няма да стане само с едно идване в Бг.
Имам две малки деца,живеем в Англия и наистина организацията с гледането им е доооста сложна.Имам предвид,че много по-рано трябва да уговоря майка ми да дойде ( ако изобщо се съгласи ) и такива неща.Абе чужбинските мами ще ме разберат Grinning
Следя темата с удоволствие,и сега се сетих да ви питам,когато уговаряхте датата за операцията с хирурга,каза ли ви,че не трябва да сте в цикъл? Доктор Рачев го спомена и ми се стори странно.Сиг има някаква логика,но аз не я разбирам Stuck Out Tongue Winking Eye

# 88
Благодаря за отговорите,момичета.Отказах се от онлайн консултация,наистина е безмислено.
Не ми се чака наистина.Ще помисля кпй вариант е най-подходящия за мен,явно няма да стане само с едно идване в Бг.
Имам две малки деца,живеем в Англия и наистина организацията с гледането им е доооста сложна.Имам предвид,че много по-рано трябва да уговоря майка ми да дойде ( ако изобщо се съгласи ) и такива неща.Абе чужбинските мами ще ме разберат Grinning
Следя темата с удоволствие,и сега се сетих да ви питам,когато уговаряхте датата за операцията с хирурга,каза ли ви,че не трябва да сте в цикъл? Доктор Рачев го спомена и ми се стори странно.Сиг има някаква логика,но аз не я разбирам Stuck Out Tongue Winking Eye

Не трябва да сте в цикъл за каквато и да било операция.

# 89
Аз бих чакала колкото е нужно. Сега чакам да мине определен период след спиране на кърменето преди да тръгна по консултации. Друг немаловажен проблем са парите. Тези операции не са никак евтини и съответно е необходим период за да се задели сумата. От всички лекари най-много искам да се консултирам с д-р Стоянов, защото при него резултатите, които виждам, много ми харесват. Така че чакането при него за консултация и операция не би ме спряло.

Общи условия

Активация на акаунт