Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 246
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,здравейте ! Дойде и моят ред, да се похваля с едни гърди напред 😊 много чакане,много напрежение,но вече и моята оперяция мина . С цели 500 cc,който много се притеснявах дали няма да са ми голями,но толкова избрах накрая . Макар,че само един път си ги видях без сутиен 😂 все още ме е страх да ги огледам  хубаво. Макар че,те все още са и с отток 😊 това е момичета,извинете ме за дългия пост,но отдавна чета за всяка тук и исках и аз да ви се похваля 😊
Браво за смелостта и честито 🤗
Със здраве да си ги пъчиш 🤩

# 136
Честито и бързо възстановяване! При кой лекар беше операцията?

Благодаря 😊 при доктор Стоянов 😊

# 137
Някой на скоро оперирал се при др. Георгиев?

# 138
Да попитай някой ходил на консултация или оперирал се при доц. Владимир Василев от ВМА?
Изобщо всякаква информация за него

# 139
  • София
Честито и бързо възстановяване! При кой лекар беше операцията?

Благодаря 😊 при доктор Стоянов 😊
Честитооо!🍀
Може ли малко повече инфо?
С какъв старт беше,колко си висока,кг.,кръгли или анаточични,марка,профил😊
Ти ли искаше 500 к или доктора ги предложи?😊

# 140
Май само аз 🙄 преди 4м.и половина

# 141
Май само аз 🙄 преди 4м.и половина
И аз, преди почти 6 месеца.

# 142
  • София
Момичета,днес в групата във фейсбук попаднах на мнение за текстурираните импланти.Пишеше че текстурата на грапавите Ментор е предпоставка за развитието на едроклетъчен лимфом и че те ще бъдат следващите изтеглени от пазара също като Макган...
Аз ще бъда с такива....
Добре де как е възможно това?
Толкова много жени си сложиха Макган преди време по препоръка,че са най-хубавите и изведнъж се чува,че са опасни...
Сега същото се случва с Ментор..
Аз от години мечтая за тази операция и сега,когато наближава вместо да се вълнувам приятно,аз се притеснявам и то много започвам да се притеснявам..

# 143
Момичета,днес в групата във фейсбук попаднах на мнение за текстурираните импланти.Пишеше че текстурата на грапавите Ментор е предпоставка за развитието на едроклетъчен лимфом и че те ще бъдат следващите изтеглени от пазара също като Макган...
Аз ще бъда с такива....
Добре де как е възможно това?
Толкова много жени си сложиха Макган преди време по препоръка,че са най-хубавите и изведнъж се чува,че са опасни...
Сега същото се случва с Ментор..
Аз от години мечтая за тази операция и сега,когато наближава вместо да се вълнувам приятно,аз се притеснявам и то много започвам да се притеснявам..
Анатомични импланти ли ще слагаш?

# 144
  • София
Не,кръгли.

# 145
Даяна1111
В много държави са вече изтеглени някои от текстурираните на Ментор.
Още по-скандален факт е че реномираната TUV Германия е одобрила скандалните импланти PIP, които бяха пълни с индустриален силикон. Така че въобще не се учудвам. Моят съвет е, ако мислите че ще се чувствате добре и без тях, да не си слагате.

# 146
  • София
Аз затова не съм се двоумила въобще, сложих кръгли гладки. Всички доктори, при които ходих, искаха да ми сложат текстурирани, всички! Но аз си настоях на моето. При гладките има по - голям риск от капсулна контрактура, вярно е, но пък предпочитам това като риск, пред другото.

# 147
Ментор имат кръгли гладки импланти. Искайте да ви сложат от тях. Най-новите им импланти "Smooth Round Xtra" също са гладки. Така, че сложете гладки, за да не се притеснявате.При кой ще се оперирате?

# 148
  • София
При др.Стоянов
Скрит текст:
Скрит текст:

# 149
При др.Стоянов
Скрит текст:
Скрит текст:
Свържете се с него и го попитайте дали може да смените със "Smooth" серията. И защо той иска да ви постави текстурирани импланти?

Общи условия

Активация на акаунт