Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 340
  • 763
  •   1
Отговори
# 210
За едно съм съгласна обаче с ElleBelle84 без значение трол или не - не избирайте и не мислете кубиците, а покажете снимка с желания резултат и се доверете на доктора. Имплантите са толкова различни, старта при всеки е различен, основата и раздалечеността на джобовете е различна...при едни 350 са супер много, при други 500 са по-малко от 350 Simple Smile Личен опит

# 211
За едно съм съгласна обаче с ElleBelle84 без значение трол или не - не избирайте и не мислете кубиците, а покажете снимка с желания резултат и се доверете на доктора. Имплантите са толкова различни, старта при всеки е различен, основата и раздалечеността на джобовете е различна...при едни 350 са супер много, при други 500 са по-малко от 350 Simple Smile Личен опит
Напълно съгласна съм, след това доктора да прецени ще стане ли, с колко ще стане и тн..
От форума съм забелязала, че Стоянов директно е връщал пациентки, когато е преценил, че при тях няма да стане това, което очакват. Адмирации за което, най-важното е удовлетворението накрая 👌

# 212
  • София
Аз снимка не съм показвала, това за мен е пълна глупост. Един и същи кубик и имплант при две жени, дори с еднакъв старт, ще стоят различно. Доверих се на доктора ми и резултатът си го харесвам повече и от това, коеот съм си предствяла. Исках големи гърди, дори ми харесваше идеята да стоят като големи топки на врата, както беше казала Виктория тук. Е, даже и с ултра висок профил, не са ми на врата, имат си много плавен преход и визия, но пак са си големи.

# 213
Аз снимка не съм показвала, това за мен е пълна глупост. Един и същи кубик и имплант при две жени, дори с еднакъв старт, ще стоят различно. Доверих се на доктора ми и резултатът си го харесвам повече и от това, коеот съм си предствяла. Исках големи гърди, дори ми харесваше идеята да стоят като големи топки на врата, както беше казала Виктория тук. Е, даже и с ултра висок профил, не са ми на врата, имат си много плавен преход и визия, но пак са си големи.
Буена, ти си знаела какво искаш със или без снимка си знаела каква визия ти харесва и как си представяш да бъдат 🙂

# 214
Ellebelle84.
Няма по-хубаво чувство от това да си доволен от резултата още с първата операция. Аз се радвам да прочета всеки положителен отговор....и това е най-хубавото за всяка една от нас тук, да сподели красив резултат с задоволство. Друг е въпроса, дали всеки може да се довери на дадено име и да легне на масата. Всичко е въпрос на вътрешен избор и доза късмет. Радвам се, че си доволна и резултата е надминал очакванията ти. Но всеки е различен и има своите несъвършенства и проблеми и не всеки доктор може да реши естетично. Не можем да сравним една младежка стегната гърда с поставен имплант, и една вече увиснала кърмила или отслабнала тъкан с поставен имплант. Наличието на проблем ни кара да бъдем толкова мнителни и подробни в информация и проучване на доктори за да избере най-доброто за себе си. Не вярвам на някой да му е приятно да ходи от кабинет на кабинет да чака, да си харчи парите и да си блъска главата в мисли кой да избере.
Пожелавам всяка от нас да се похвали с перфектен резултат, независимо от кой доктор е оперирана!

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 06:10 от Aguaya

# 215
  • София
Да, аз са себе си съм казвала и друг път, че бях лесен случай, почти никакви гърди, съвсем лека асиметрия и вдлъбнато зърно, всичко с е оправи с имплантите. При мен раждането на две деца не промени грам гърдите ми, явно заради никаквия размер Grinning Големия ми син го кърмих 3-4 месеца, малкия въобще не съм, но и по време на самите бременности не съм имала никаква промяна на гърдите, не са ставали по-големи, единствено ме боляха.

Като казах болезнени гърди искам да ви питам до кога е нормално да има разни болчици, боцкания, придърпвания... Аз все още имам такива, а минаха повече от 3 седмици, при вас как беше?

# 216
Buena аз имам болки (слаби като  опъвания и боцкания) вече 9-10 месец, обаче само в лявата, дясната все едно си е моя. Не знам дали е нормално, според доктора да.

Последна редакция: вт, 16 фев 2021, 14:56 от AbcdDcbA

# 217
  • Пловдив
Аз съм 11 месеца след операцията, макар и много рядко имам леки боцкания в гърдите.

# 218
Здравейте момичета. Дали някоя от вас има поставени мрежи заедно с имплантите? Има доста противоречиви мнения за тях. На мен ми предстои операция ,и според доктора трябва да ми сложи мрежи заедно с имплантите.
Ако някоя има опит моля да сподели. Благодаря!

# 219
  • София
Abcd, Mamaden, благодаря ви, момичета, явно не трябва да очаквам с магическа пръчка да се на местят нещата. Сега се връщам и от втория масаж, след тия масажи съм като преродена, бих ходила всеки ден, но момичето смята, че веднъж седмично ми е достатъчно, защото нямам предпоставка за притеснение, та ще следвам плана.

# 220
  • София
Аз съм на 9 месеца и също се случва от време на време (все по-рядко) да получвам такива боцкания и болки.
Mimilotaa, при Молов ли ще си? Май за друг доктор на съм чела в темата да слага мрежи ...

# 221
Преди и аз бях питала дали има момичета с мрежи тук, но не получих отговор. Дано сега да се включи някой 🙂

# 222
  • Варна
Типични симптоми за реакция на организма. Но първо може би е трябвало много добър мамолог. Обвивката изтънява с годините, също може да има пукнатина и тн. за да има симптоми след толкова години.
Ходих при уж най-добрата във Варна каза че всичко е наред с имплантите, но микро цепнатини няма как да се забележат при рутинен ехографски преглед.
При доктор Янчева ли ходи? За нея се говори, че е най добрата.

# 223
Предлагането на мрежи става доста актуално напоследък. Според моите проучвания се поставят на по-малък размер импланти за да покрият почти цялата гърда. Ако е по- голем е безмислено да се прави като вид придържане, защото долната част на импланта остава непокрита от мрежата. А може би е нов начин за оскъпяване на операцията.

# 224
А мрежите не са ли също един вид текстура върху импланта, дали не носи същия риск като текстурираните импланти?

Общи условия

Активация на акаунт