Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 411
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
По повод гладките импланти на какво мнение сте, момичета? Отново да повдигна въпроса...

# 256
Относно мрежите, Стоянов също поставя такива, при какви случаи точно не мога да кажа. Видях една мацка във съблекалнята на фитнеса, която изглеждаше много добре и определено искаше да е забелязана. Аз тогава събирайки инфо я похвалих, че изглеждат много естествени и тя ми разказа, че Стоянов й поставил някакви мрежи, защото била на нула и така не се усещал и самият имплант.
А когато бях на консултация при Молов, той ме пита „ А мрежи искаш ли?„ Аз от къде да знам какви са тия мрежи, че да ги искам, завърши, че при мен не са нужни такива.

# 257
  • София
Аз съм на 9 месеца и също се случва от време на време (все по-рядко) да получвам такива боцкания и болки.
Mimilotaa, при Молов ли ще си? Май за друг доктор на съм чела в темата да слага мрежи ...
При Молов да . Май наистина само той ги слага . Много съм притеснена .Kiana* на мен не ми показа мрежата,но ми каза ,че изжяло се разгражда до 6 месеца. Налага се да я сложим защото веднага след операцията се връщам на доста интензивна работа ,и мрежите ще предпазят от евентуални проблеми . И също така ,преди цикъл доста ми се подуват гърдите ,следователно има доста секреция на жлезата ,което можело да повлияе на конците ( негови думи) ,затова задължително трябва мрежи . Много харесах доктора ,изглежда професионалист, ноо тия мрежи не знам 🤷🏼‍♀️
Молов му стана практика вече да слага на всички мрежи.

# 258
Имам 2 приятелки оперирани при Молов. От 3те само аз съм с мрежи.

# 259
За мен също възникват много въпроси: ако ще се разгражда тази мрежа, как ще държи импланта, ако пък не се разгражда е още едно чуждо тяло и после как се отстранява като срастне с тъканите, ако се наложи? Възможно ли е да причиниява същия този лимфом както текстурираните импланти и какво ще стане ако след 1 година кажат, че са вредни и трябва да се изтеглят от пазара?
.
А кой каза, че не съм се консултирала. Само споделих, това което ми беше казано.

А аз само се опитах да отговоря на въпросите, които Ви възникват.

# 260
Здравейте,
На 16.02 ми беше операцията за смяна на импланти (Алерган текстурираните).
Преди 3,4 години имах проблем с едната гърда-огромно подуване, болка и зачервяване.При мамолог нищо не се откри (пих известно време вечерна иглика и проблема отшумя).Но за мое успокоение, реших да ги махна(след като  разбрах, че са изтеглени от Европейския пазар).
Тази година,юли щях да направя почти 8 години.
Капсулите са изпратени за хистология, до 2 седмици ще бъде готов резултата.
Това са имплантите, няма спукване..

# 261
Момичета имайте предвид, че според Американската здравна организация имплантите трябва да се подменят на всеки 10г. Както и ежегодно ехограф при мамолог, при оплаквания и ЯМР. За някои това нито финансово, нито от здравословна гледна точка ще е проблем, но за други може да е, така че добре го обмислете. Simple Smile

# 262
Момичета, интересно ми е при д-е Христов колко време е самата консултация? Имам записан час за 12.2 на регистратурата в самата болница а в супер док часовете са съвсем различни като график. Вече един път изгорях с часа тъй, като той не дойде и ми е някакси притеснено дали ще дойде. Всички са много доволни от него а при мен се получи някак си много неприятно.

Консултацията ми беше около 20 минути
Ако имаш допълнителни въпроси след това може отново да се консултираш с д-р Христов.

# 263
Eti123, би ли споделила при кой доктор се оперира? Течността или и самите капсули са изпратени за хистология? С какви импланти подмени старите? При положение, че са изтеглени и дават странични ефекти, не поемат ли отговорност за подмяната им или всичко си е отново на наш гръб.

# 264
Момичета, интересно ми е при д-е Христов колко време е самата консултация? Имам записан час за 12.2 на регистратурата в самата болница а в супер док часовете са съвсем различни като график. Вече един път изгорях с часа тъй, като той не дойде и ми е някакси притеснено дали ще дойде. Всички са много доволни от него а при мен се получи някак си много неприятно.

Консултацията ми беше около 20 минути
Ако имаш допълнителни въпроси след това може отново да се консултираш с д-р Христов.

Моята беше около час и 20 Мин при него. Голям шегаджия и доста подробно обяснява. Направихме и в друг ден консултация и с д-е Кънев Simple Smile

# 265
Eti123, би ли споделила при кой доктор се оперира? Течността или и самите капсули са изпратени за хистология? С какви импланти подмени старите? При положение, че са изтеглени и дават странични ефекти, не поемат ли отговорност за подмяната им или всичко си е отново на наш гръб.
Оперирах се при Стоянов(преди също бях при него).Изпращат се част от капсулите за хистология.Имах капсулна контрактура и на двете 😔😔,3та степен.
Там ми обясниха, че Алерган частично връщат, само ако има спукан имплант...въпреки това сега им писах имейл,защото да колкото разбрах,ако е преди 10тата година,възможно е да поемат и капсулна контрактура.
Идващия  вторник, когато отида на първа превръзка, ще говоря отново .
Все се надявам,че нещо може да се случи.
Мисля, че биха могли да поемат сумата за имплантите, но не и сумата за операцията,което пак си е нещо.
Сега съм с Мotiva ergonomix...

# 266
Здравейте, на 17.02 бях на консултация при д-р Стоянов за импланти на гърди.Измери ме и предложи 380. Обясни ми най-важното за операцията и ме попита дали имам въпроси. Е, глътнах си езика. Забравих всичко, което исках да попитам от вълнение. Как да разбера кои импланти използва? Насрочихме операцията за м.май. Аз имам 3 деца със секцио и 4 години и 5 месеца кърмене. Почти нулев старт

# 267
Здравейте, на 17.02 бях на консултация при д-р Стоянов за импланти на гърди.Измери ме и предложи 380. Обясни ми най-важното за операцията и ме попита дали имам въпроси. Е, глътнах си езика. Забравих всичко, което исках да попитам от вълнение. Как да разбера кои импланти използва? Насрочихме операцията за м.май. Аз имам 3 деца със секцио и 4 години и 5 месеца кърмене. Почти нулев старт
Не обсъдихте ли различните видове и марки импланти? Той работи с всички водещи марки на пазара все пак. Можеш да си уговориш 2ра консултация, ако не сте обсъдили тези неща 🙂

# 268
Девойки,здравейте . Не съм писала от миналата седмица 😊 вече една седмица мина от моята операция. Чуствам се по-добре,но лявата гърда доста ме наболява,знам че може би е нормално,но с дясната съм ок,а лявата доста по различно ми е  😔 някой подобно нещо. Смисъл едната да е ок,а другата по да наболява.

# 269
  • София
Не обсъдихте ли различните видове и марки импланти? Той работи с всички водещи марки на пазара все пак. Можеш да си уговориш 2ра консултация, ако не сте обсъдили тези неща 🙂
С кои марки работи към днешна дата др.Стоянов и кои препоръчва като марка и вид-гладки или текстурирани?
Търсих в сайта,но не виждам изписани марките.
Дали все още поставя Ментор текстурирани?

Общи условия

Активация на акаунт