Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 14

• 77 474
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
Аз като ходих на Ямр единствено гледах цена и приставка. Съмняваме някъде да има супер нов точно в бг и да има и приставката. Минете първо през Николов в Токуда. Бях чувала щ, че само той е открил спукване при друга дама.

# 376
Момичета, имам съмнения за спукване и разбирам, че с ехограф не винаги се вижда, препоръчва се ЯМР. Ако има момичета, преминали през това, има ли смисъл да минавам през лекар, той дава ли конкретни инструкции за ЯМР специалистите или директно да търся?
Също така, препоръчват ли определен ЯМР (освен необходимата приставка)? И там като се разрових е чудо - да не бил 1.5, че е стар, а пък аз точно такъв намирам 🤔
От какво се поражда това съмнение, за спуквана? Предполагам във модерни болници като Токуда, Сити клиник апаратурата е на ниво.

# 377
Аз като ходих на Ямр единствено гледах цена и приставка.
Благодаря за препоръката за Николов! С каква специалност е той, откривам кардиохирург май? Много ми е важно човек да има опит, защото на ехо си казват, че всичко е ок, а аз виждам деформация и усещам едната гърда по-малка. Четох за апаратите още и гледам, че масово си се ползват 1.5т, явно са си съвсем ок.

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 11:03 от Изида

# 378
  • София, Надежда
Здравейте, да се похваля и аз с едни гърди напред. Тубуларен бюст, малка основа, къс долен полюс. Първо бях на консултация при доктор Кънев, който ми обясни, че ще получа гънка. След това бях на консултация при доктор Стоянов, който ми обясни, че резултатът няма да ми хареса и няма да ме оперира. Видях се и с доц. Романски, но ми предложи много малко кубици. Накрая се срещанх  с доктор Генов. Обясни ми много подробно какво мога да очаквам като резултат. Ясно беше и за двамата, че няма да е идеално на 100%, предвид трудния начален старт. Избрахме 335сс Мотива ергономикс. Операцията ми беше на 17.02. Имам липофилинг, защото едната гърда беше много празна, а при другата можеше да се получи гънка. Премести ми и зърното, защото имаше асиметрия 1.6см.Много бързо се възстанових. В клиниката са много мили и грижовни. Качвам снимка от днес.
Скрит текст:

# 379
Gerrry ,доста добра работа . След време мисля ,че ще станат още по хубави.

# 380
Здравейте, да се похваля и аз с едни гърди напред. Тубуларен бюст, малка основа, къс долен полюс. Първо бях на консултация при доктор Кънев, който ми обясни, че ще получа гънка. След това бях на консултация при доктор Стоянов, който ми обясни, че резултатът няма да ми хареса и няма да ме оперира. Видях се и с доц. Романски, но ми предложи много малко кубици. Накрая се срещанх  с доктор Генов. Обясни ми много подробно какво мога да очаквам като резултат. Ясно беше и за двамата, че няма да е идеално на 100%, предвид трудния начален старт. Избрахме 335сс Мотива ергономикс. Операцията ми беше на 17.02. Имам липофилинг, защото едната гърда беше много празна, а при другата можеше да се получи гънка. Премести ми и зърното, защото имаше асиметрия 1.6см.Много бързо се възстанових. В клиниката са много мили и грижовни. Качвам снимка от днес.
Скрит текст:
Честито, Гери! Въпреки трудния старт резултата е много добър 😊
Аз те бях посъветвала да отидеш на консултация и при Генов, защото знам, че той прилага иновативни методи при трудни случаи и се радвам, че си отишла и че се е получило толкова добре 🤗

# 381
Ще станат!  Всяка седмица ще виждаш промяната, тук са много пресни, но пак са красиви. Наслаждавай се Simple Smile

# 382
Ще станат!  Всяка седмица ще виждаш промяната, тук са много пресни, но пак са красиви. Наслаждавай се Simple Smile
Здравейте, можете ли да ми кажете как се променят с времето? Аз съм на шести ден от операцията .Първите дни бяха по-сближени, а сега се раздалечиха...

# 383
Честито, Гери! Получили са се чудесни, браво на д-р Генов.

# 384
  • Пловдив
Gerrry, Браво, отличен резултат. Много се радвам когато във форума видя, красиви гърди с труден старт. В моите очи, това е постижение и майсторство. Лесно се правят хубави гърди когато са безпроблемни, но когато се изисква прецизна работа и много финно рязане, е тогава най-много се радвам на добър резултат Simple Smile. Отлична работа на доктор Генов!

# 385
  • София
Не знам какъв е бил стартът, но резултатът е чудесен! Със здраве да им се радваш и бързо възстановяване!
По въпроса за раздалечеността - при мен в началото бяха събрани, после се пораздалечиха за мое съжаление.

# 386
Аз като ходих на Ямр единствено гледах цена и приставка.
Благодаря за препоръката за Николов! С каква специалност е той?
С времето може да е полезно и за други момичета със съмнение за спукване или руптура - смятам, че препоръката е за д-р Валентин Иванов, мамолог и образна диагностика, в момента работи в Токуда. В старите теми открих, че е помогнал с диагностика на съфорумка.

# 387
Не беше ли Николов. Трябва да се провери. Аз звънях да си запазвам час при него,  но така и не стихнах. Изнервиха ме от болницата. Не може допълнително здравно. Не може направление, не може отстъпка за работещ там и то защото имам импланти...

# 388
Не знам какъв е бил стартът, но резултатът е чудесен! Със здраве да им се радваш и бързо възстановяване!
По въпроса за раздалечеността - при мен в началото бяха събрани, после се пораздалечиха за мое съжаление.
Т.е. няма вариант да се съберат отново с времето? Cry  Докторът ми каза, че окончателния си вид ще придобият към шестия месец, но това най-вероятно се отнася до формата...

# 389
Изида, другият доктор за който има добри отзиви и се води, че има опит с импланти е Йорданов в Сити клиник Младост. При него ходих последно за контролен преглед. Направи ми много добро впечатление, като професионалист. Определено след година пак бих се прегледала при него
Пиши като мине прегледа. А какви са имплантите и кога са поставяни?

Общи условия

Активация на акаунт