Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 59 238
  • 843
  •   1
Отговори
# 240
  • Виена
Аз вчера на път, Виена- Любляна-Виена, термометърът в колата показваше минус 8, замръзнали бяха механизмите за сваляне на стъклата и течността за чистачките. Стилът, хм, зелена трикотажна рокля мъхеста от стрийт уан, зелена пухенка и зелен шал. Само ботите бяха в зелено и тигрово и хващаха окото, от което никакъв смисъл, щото се отърках няколко пъти в яко омазаната в луга кола, якето стана в луга, чорапогащите също.И сутринта в бързината само ке сресах, даже грим не сложих. В уж строго карантинираната Любляна магазините в центъра работеха, беше пълно с елегантно облечени жени, аз си обиколих любимите магазинчета зелена и осолена Simple Smile Simple Smile

# 241
Слънцезащита и аз си поръчах снощи - любимият ми Екран на Кларанс, защото в момента при поръчка получаваш втора опаковка подарък. Така или иначе ползвам ежедневно и все към него посягам ... Купувам и други, но все им намирам кусур.
На вълна червила съм изтрещяла в момента, че са жизнено важни Sweat Smile От декемрви насам не знам колко нови добавих и още няколко поръчах снощи и днес ... Flushed Все не са моите ... пък то проблема май не е в червилото вече Stuck Out Tongue Closed Eyes От известно време на разсъхнала се гъба приличам в лицето и не се понасям .... да дойде пролет ми се иска ....
Мразя студа и буквално вегетирам в такова време. И работата ми е в повече последните седмици, та съвсем ме няма .... но все пак чета тук от време не време Wink

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 01:36 от Light Beam

# 242
  • Велико Търново
Чета, но нямам много време за писане😀Ето и две визии от последната седмица, все гледам да ми е удобно. Мъжът ми каза, че много съм се “запуснала” и самочувствието ми “ спихнало” и пет пъти ми каза да отида до София за дрехи, приемам предложения кой мол да посетя.

# 243
  • Бургас
Днес имах пратки за взимане от Спиди за децата, умряяях от студ за 200 метра! Както се казва- навън е за вътре. Но утре вече студ, не студ, ще вадя близнаците, пощуряха днес вкъщи, а и каката де, не е хубаво да се застоява вкъщи, най-малкото се отегчава и само мрънка за детски и плейстейшън.
 От понеделник съм на работа/юпиии, свободааа/ , обаче да си имам късмета, точно в седмицата в която тръгна да е кучи студ, че и децата на ясли, училище. От сега се настройвам за екшън сутринта. Каката беше разочарована, че трябвало сутринта САМА да се оправя. Голяма ми е глезла и сега с близнаците се чувства адски детронирана и само мрънка за най-големите глупости.
 Чудя се утре направо с шубата тип ескимос да излизам сутринта, дето е от главата, до глезена. А преди една седмица ходех по къс ръкав и дънково яке. Не ми понасят студовете, на жеги издържам, обаче физиологично и психологически, студа ми действа адски зле!

# 244
Сиси, тъкмо ти ми трябваш като професионалист. Искам да си взема серия козметика аптечна, но за мазна кожа. Всички кремове ми идват тежки...та кажи нещо леко и приятно. Ти нали каза, че взимаш пълната серия, и аз ще направя така.
Изглеждаш прекрасно, а в лицето момиченце!

# 245
  • Велико Търново
Мими, дай ми адрес на лични и ще изпратя тестери.Ще се уточним на лични какво да е.Аз сега съм на българска серия и съм доволна, нямат само почистващ продукт, но всичко друго е идеално за мен.
А бутера за тяло им е уникален-цялата серия е българска роза, орхидия и козе мляко.Много добре са се справили и опаковката им е чудна.

# 246
Сиска, прекрасна си, както винаги! Ако твоето е запуснато, трябва да покажа мои снимки от последните седмици .... само дето нямам Joy За МОЛ-ове не си хаби времето, няма смисъл. Снощи претичах един за 15 минути точно. Трябваше ми подарък за рожден ден за приятелка за следващаия уикенд и нещо за 14.02 за ММ.
В магазините за дрехи висят неизкупените неща от ноември, онлайн в момента има доста по-добър избор.
За приятелката взех кокетна розова чанта
Скрит текст:
. Харесах и шал в същата гама от ръчно рисувана коприна, за който ще се върна май ... Ако случайно не и харесат, ще и взема друго, а тези аз ще си нося с кеф през пролетта Smile
За ММ взех набързо козметика, която ползва от години. В 90% от магазините изобщо не влязох. Достатъчно ми беше това, което мернах отвън, минавайки покрай тях.

# 247
  • Велико Търново
Благодаря ти!Точно това му казах и аз, че нови колекции няма да има, но той като реши нещо и не иска да ме чуе.
Ще прегледам и онлайн, но то според мен нищо не ми трябва.Чантата е много хубава и нежна!

# 248
  • София
В Мохито имаше много рокли и все намалени. Ето моята /трикотажът е уникален, не е нито дебел, нито тънък/. Стига до коляното при ръст 170.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 22:12 от Rockstar

# 249
Тази рокля на Мохито я имам, но връзването е в страни на талията.
Чудесна е за преяло коремче;)
И с обувки и с ботуши стои добре.

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 23:45 от tuty

# 250
  • София
Ха-ха, моето не е преяло, а почти постоянно. Само там качвам.

# 251
Уви, и аз в талията и корема много се налях:(

# 252
Е, аз на талия и корем не качвам толкова, ама пък лепя по бутчетата и бицепса ... като бройлер се чувствам в момента Joy

# 253
Слънцезащита и аз си поръчах снощи - любимият ми Екран на Кларанс, защото в момента при поръчка получаваш втора опаковка подарък. Така или иначе ползвам ежедневно и все към него посягам ... Купувам и други, но все им намирам кусур.
На вълна червила съм изтрещяла в момента, че са жизнено важни Sweat Smile От декемрви насам не знам колко нови добавих и още няколко поръчах снощи и днес ... Flushed Все не са моите ... пък то проблема май не е в червилото вече Stuck Out Tongue Closed Eyes От известно време на разсъхнала се гъба приличам в лицето и не се понасям .... да дойде пролет ми се иска ....
Мразя студа и буквално вегетирам в такова време. И работата ми е в повече последните седмици, та съвсем ме няма .... но все пак чета тук от време не време Wink
Light Beam, поръчах вдъхновена от теб и аз Екран на Кларанс. Трябва да си призная, че въобще не използвам слънцезащитни продукти. И като цяло не съм много старателна с ползването на кремове и маски за лице.  Но това е за друга тема 😳
Днес съм на пълен релакс. Имам нужда от един ден или поне няколко часа само за мен (и мъжо може 😊

# 254
Дайте линк към крема на промоция, да не остана и аз по-назад;)

Общи условия

Активация на акаунт