Стилът ни според възрастта – лайфстайл тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 6)

• 59 233
  • 843
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Перуника, усещането в зала е незабравимо, но точно сега има много он лайн представления от всякакъв вид. Аз харесвам и виртуалните разходки. Виждам неща, които съм пропуснала.

# 226
  • В градината...
Аз навремето бях омагьосана от театъра, ходех на театрален кръжок и исках да стана актриса, после художничка, но нашите ме секнаха здраво и сега съм скучна.

# 227

Аз днес бях на балет. Липсваше ми и ми хареса.
Вие какво предпочитате - опера, балет, мюзикъл, рок концерт, театър и т.н.
Питането ми не включва кино.
Ще ми е интересно да обсъдим и културните предпочитания.
Обожавам балет и опера от малка. Преди епидемията поне два-три пъти на месец ходехме с дъщеря ми на представления. Тя е тръгнала още от преди начален курс и не е балерина, харесва й също. Сега сме намалили драстично посещенията по обективни причини, но следим и онлайн представления.
Голям почитател на изкуството съм.

Последна редакция: чт, 11 фев 2021, 08:10 от Oyasumi

# 228
Също харесвам всичко, но симфоничната музика ми е най-много на сърце.

През последните дни ми е залипсвал книжния клуб. От поне 16 години се събираме група приятелки веднъж месечно, идват и нови хора, приятно беше. Виртуално няма как да е същото.

# 229
Страхотно, Dez!!!
Да, очарованите на тези групи е в личните срещи 🌸

Dez, на какъв инструмент свириш?

# 230
Страхотно, Dez!!!
Да, очарованите на тези групи е в личните срещи 🌸

Dez, на какъв инструмент свириш?
На цигулка.

# 231
  • София
Едно време нашите много ме водеха по галерии, в зала България...
Сега аз ходя на рок концерти като мога и рядко на театър..

# 232
  • В градината...
А, да , в галерията много ходехме и сега продължавам. По едно време обслужвах местното СБХ и доста картини си накупих и ми подариха.

# 233
И аз съм от музикално образованите като Дес, но на мен не ми е някакво особено преживяване класическата музика, имало го е и момента с втръсването за 10г. солфежи и обучение.
Даже малко завиждам на хората, които влизат на симфоничен концерт като публика, аз мислено все следя партитурите...

# 234
  • София
Баща ми навремето беше адски амбициран да ме накара да свиря на чело. Искаше му се да стана някаква втора Мила Георгиева. Май това бяха единствените уроци, за които даде пари. Обаче нямаше как да мъкна челото, защото даже калъф нямаше. Леле, къде ме върнахте!

# 235
Обичам много балет и театър, опера също, но по рядко ходя. Лятото имаме програма всяка вечер на Летния театър, музикалните дни на Емил Чакъров и много често летните вечери си доставям това удоволствие!

# 236
  • София
Свирила съм на пиано дълги години, имам сребърен медал от републикански фестивал. За съжаление децата ми не свирят, не съм ги и натискала, не мисля, че имат музикален талант. Затова пък танцуват.

Обичам музиката и музикалните сценични изяви в почти всеки жанр. Много обичам рок концерти. Също така обичам и класическа музика. А най-много харесвам съчетанието от двете. Ходя понякога на театър, но не е моето изкуство, мога да не стъпя и няма да ми липсва.

Между другото някоя от вас да може да ми препоръча добър акордьор в София?

# 237
Нещо се поизгубихте? 😳
Как сте в този студени дни? Аз днес поизлезнох за малко и беше много, много неприятно. Вятърът духаше ужасно. В такива дни ми стои на топло, с чаша червено вино и хубава книга 😊
Реших да си купя червено спортно яке: за по- цветни дни..дано скоро и по-цветни поводи да има.

# 238
Всеки ден (почти) навън... С куче сме, и можете да си представите - моята "смяна" е следобедната разходка. Всъщност се замислих, какъв стил търся аз при мен, какъв лайфстайл? Почнах тези дни да ровя за дъждобрани и гумени ботуши за предстоящия пролетен сезон, никога не съм си помисляла че ще нося такива неща... Но все пак, гледам за по-стилни мушами ! Joy

# 239
И аз бях навън, обиколих магазините и Базарът за Св. Валентин. Завърнах се с парфюм и слънцезащита на Ланкастер, фактор 50. Тази година ще изневеря на австралийското злато.Wink

Общи условия

Активация на акаунт